Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:15
Όταν μας είχε με τον Αντρέα κρατούμενους ο Πατακός στον Αστέρα, την καμπάνα που μετά πήρε ο Βοσκόπουλος, είχαμε τα πάντα. Ουίσκι; Ουίσκι. Αστακό; Τι θέλεις; Ε, έτσι και τώρα, αλλά δεν τα πληρώνει ο Ταξίαρχος.
awesomatic
λόγω φόβου ή αισθητικής?
να ξέρω τί πλέυλιστ να φτιάσω, στον θάνατο πρέπει να είμαστε ενωμένοι
Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:17
Σκέφτομαι πως Πέμπτη βράδυ όταν μου κλείσαν το θέατρο, κοιμήθηκα στης πεθεράς. Να εφαρμοζόταν τότε, θα έμενα με την πενθερά στην καραντίνα.
Σκέφτομαι πως Πέμπτη βράδυ όταν μου κλείσαν το θέατρο, κοιμήθηκα στης πεθεράς. Να εφαρμοζόταν τότε, θα έμενα με την πενθερά στην καραντίνα.
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:32
Έχει αποψιλωθεί και το κουπόνι ρε γαμω το μπελά μου. Ούτε να ρίξουμε μερικά κέρματα να λέμε ότι κάτι κάναμε δεν μπορούμε.
Τι να φτουρησει η Λευκορωσία; Ούτε δέκα ματς σύνολο δεν είναι. Άντε, βάλε και τα φιλικά των σουηδικών ομάδων και φτάνουμε τα 15 ματς τη μέρα. Τραγωδία.
Για να καταλάβει κάποιος την ξηρασια, η bet365(και όχι μόνο) άρχισε να βάζει στο κουπόνι e-αγώνες (fifa 2020).
Πριν έπαιζε η ομάδα epaok με μια ξένη, 12λεπτο ματς. Λογικά τον ήπιε και στο fifa η σμπαουγκαρα γιατί οι άλλοι είχαν απόδοση 1,3.
Εγώ την γούσταρα την πεθερά μου.
Κι εγώ την πάω, με φίλεψε κιόλας. Αλλά, 80 ετών η έρμη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12
Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
Ρε φίλε, στα παπάρια μας, εδώ είχαμε περιποίηση μουσιού πριν δέκα μέρες η οποία δεν έγινε ποτέ. Εσύ μπορείς να τον παίξεις, εγώ τί κάνω;
Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
Ρε φίλε, στα παπάρια μας, εδώ είχαμε περιποίηση μουσιού πριν δέκα μέρες η οποία δεν έγινε ποτέ. Εσύ μπορείς να τον παίξεις, εγώ τί κάνω;
Ε δύο είναι οι επιλογές σου, ή ξυριστική μηχανή, ή γίνεσαι θεωρητικός της Αριστεράς.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:15
Όταν μας είχε με τον Αντρέα κρατούμενους ο Πατακός στον Αστέρα, την καμπάνα που μετά πήρε ο Βοσκόπουλος, είχαμε τα πάντα. Ουίσκι; Ουίσκι. Αστακό; Τι θέλεις; Ε, έτσι και τώρα, αλλά δεν τα πληρώνει ο Ταξίαρχος.
awesomatic
λόγω φόβου ή αισθητικής?
να ξέρω τί πλέυλιστ να φτιάσω, στον θάνατο πρέπει να είμαστε ενωμένοι
Αισθητικής, μόνο αν σου βρίσκεται τίποτα από Παπακωσταντίνου να τα βρούμε στη μέση
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ε δύο είναι οι επιλογές σου, ή ξυριστική μηχανή, ή γίνεσαι θεωρητικός της Αριστεράς.