αποκλειεται να υπαρχει η εννοια του μυστηριου για αυτους τους ανθρωπους. εδω δεν την εχουν οι καθολικοι που ζουνε διπλα στους ελληνες ποσο μαλλον οι ασιατεςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:14Και η γυνή να φοβείται τον παπά, φάση.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:04 Ευτυχώς στον δικό μου τον γάμο τη σφαλιάρα την έριξε ο παπάς στην γυναίκα μου γιατί όλη την ώρα χαζογέλαγε με τις φίλες της και δεν είχε τον νου της στο μυστήριο... την σφαλιάρα (χαστουκάκι χάδι δηλαδή.. μη νομίζετε τίποτα εξτριμ) την έφαγε όταν μας κάλεσε κοντά στο τέλος για να μας ευχηθεί και εκείνη κοίταγε αλλού και γέλαγε.
Ήταν για κανένα τρίμηνο ξύδι με τον παπά. Μετά γινόταν ξύδι με εμένα και το ξέχασε.
![]()
Έτσι γίνεται με τα μυστήρια γενικώς. Αλλού τον περιμένεις και από αλλού προκύπτει ο μύστης.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
Ενα ζευγαρι που έχει γνωριστεί μόνο του και είχε σχέση πριν απο το γαμο , γνώριζει ο ένας πολύ καλά τον άλλον και δεν φτάνουν σε τέτοιες καταστάσεις
Θα γνώριζε πχ η νύφη τον οξύθυμο χαρακτήρα του μελλοντικου συζύγου της και δεν υα έκαμε πραγματα που θα τον ενοχλούσαν
Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:14Και η γυνή να φοβείται τον παπά, φάση.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:04 Ευτυχώς στον δικό μου τον γάμο τη σφαλιάρα την έριξε ο παπάς στην γυναίκα μου γιατί όλη την ώρα χαζογέλαγε με τις φίλες της και δεν είχε τον νου της στο μυστήριο... την σφαλιάρα (χαστουκάκι χάδι δηλαδή.. μη νομίζετε τίποτα εξτριμ) την έφαγε όταν μας κάλεσε κοντά στο τέλος για να μας ευχηθεί και εκείνη κοίταγε αλλού και γέλαγε.
Ήταν για κανένα τρίμηνο ξύδι με τον παπά. Μετά γινόταν ξύδι με εμένα και το ξέχασε.
![]()
Έτσι γίνεται με τα μυστήρια γενικώς. Αλλού τον περιμένεις και από αλλού προκύπτει ο μύστης.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Μαρ 2019, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Εδώ μιλάμε για μια γυναίκα που παντρεύεται τον μελλοντικό της σύζηγο ..Βινόσαυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:13όπως η βιασμένη διάλεγει κοντο φουστακι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:11 Ενα αδιευκρίνιστο σημείο
Τον άντρα αυτον η ίδια η νύφη τον διάλεξε ;
Αν ναι , η ίδια δεν φταίει για τις επιλογές της;
Μπάφο ήπιεΠάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17 Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Βινόσαυρος
Στις πατριαρχικές κοινωνίες το «παντρευεται» δεν είναι επιλογή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:18Εδώ μιλάμε για μια γυναίκα που παντρεύεται τον μελλοντικό της σύζηγο ..Βινόσαυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:13όπως η βιασμένη διάλεγει κοντο φουστακι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:11 Ενα αδιευκρίνιστο σημείο
Τον άντρα αυτον η ίδια η νύφη τον διάλεξε ;
Αν ναι , η ίδια δεν φταίει για τις επιλογές της;
Το γιατί δε χρειάζεται να το εξηγήσω, όποιος έχει λιγο νιονιο μπορεί
να το δεί.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Όπως είπα πριν πολύ μακριά από την πολιτισμένη Μακεδονία.Βινόσαυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:09ηλεία είπαμε;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:02Δεν μιλάω για τώρα, αυτά μέχρι και την 10ετία του 60 περίπου.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:55
Έξω από το Ισλαμαμπάντ ειναι το χωριό σου ;
Πες οτι κάνεις πλάκα ρε άνθρωπε.
Μετά σταδιακά όλα άλλαξαν.
Άκου το τραγούδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 09 Μαρ 2019, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οξυθυμος δλδ ο παραξενος που δεν ανεχεται παντοφλα - προσβολες και δεν δείχνει κατανοηση στα καραγκιοζιλικια και τις χαριτωμενιες της κάθε ανεγκεφαλης .ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:16Ενα ζευγαρι που έχει γνωριστεί μόνο του και είχε σχέση πριν απο το γαμο , γνώριζει ο ένας πολύ καλά τον άλλον και δεν φτάνουν σε τέτοιες καταστάσεις
Θα γνώριζε πχ η νύφη τον οξύθυμο χαρακτήρα του μελλοντικου συζύγου της και δεν υα έκαμε πραγματα που θα τον ενοχλούσαν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
Σιγά μη τον στραπονιάζει κιόλας αν και η αντιδραση του μπορεί να ήταν επειδή δεν του τονΑγις έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:23Οξυθυμος δλδ ο παραξενος που δεν ανεχεται παντοφλα - προσβολες και δεν δείχνει κατανοηση στα καραγκιοζιλικια και τις χαριτωμενιες της κάθε ανεγκεφαλης .ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:16Ενα ζευγαρι που έχει γνωριστεί μόνο του και είχε σχέση πριν απο το γαμο , γνώριζει ο ένας πολύ καλά τον άλλον και δεν φτάνουν σε τέτοιες καταστάσειςΠάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:12
Δεν νομίζω, ούτε στα μάτια δεν τον κοιτάει... απλά έκανε λάθος εκτίμηση, τόσο καλά γνωρίζονται.
χώνει και το χαριτωμένο γκελ να ήταν η αφορμή.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Καμία σχέση, ούτε κάπνιζε, ούτε έπινε, τίποτα! Ούτε μπύρα δεν έβαζε στο στόμα της..
the end
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
πριν από μήνες θα τα χρεώνα όλα αυτά στον χριστιανισμό αλλά μετά αντελήφθην ότι δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος για νοοτροπίες Ουγκάντας στην κυριολεξία!!! ... ιδού σχετικάHighlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:50Σοβαρά; Εγώ πάντως γνωρίζω από τη γιαγιά μου ότι μία μακρινή της ξαδέλφη είχε βιαστεί στα χωράφια και ένας θερμόαιμος συγγενής της (νομίζω θείος) αποφάσισε να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας σφάζοντας τη. Όχι και τόσο μακριά χρονικά, το 1930.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10
Σωστά, άλλωστε τότε σε περίπτωση που δεν παιρνούσε καλά μία γυναίκα και έπαιρνε διαζύγιο, θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέα, λίγο παλιότερα δε από την εποχή που περιγράφεις, στην επαρχία το να βιαστεί γυναίκα θεωρούνταν ντροπή για τη γυναίκα και μπορεί να αναλάμβαναν οι συγγενείς να αποκαταστήσουν την τιμή της οικογένειας εξολοθρεύοντας την παραδειγματικά.
Μερικά χρόνια πριν, βιασμός γυναίκας στην επαρχία ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί δεν κυκλοφορούσαν μόνες, τουλάχιστον οι ανύπαντρες.
Αν γινόταν ο βιαστής έπρεπε ή να την παντρευτεί αμέσως ή να εξαφανιστεί αμέσως, αλλιώς δεν καθάριζε με το σόι της.
Σαφώς και η γυναίκα θα είχε πίεση στο σπίτι (ανάλογα με το σπίτι) γιατί δεν πρόσεξε και την έπαθε.
http://www.womantoc.gr/life/article/oug ... s-timorias
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Κι εμένα μου φάνηκε αστείο. Γενικώς, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στα τελετουργικά του γάμου και σε όλες τις φάσεις που αφορούν σε όσα προηγούνται και έπονται του μισάωρου στην εκκλησία, τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ των αντρών. Απλώς γιατί η ανοχή που επιδεικνύουν στο όλο κόνσεπτ, είναι μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη μετριοπάθειας, αυτοσυγκράτησης και υποβιβασμού των πραγματικών τους επιθυμιών.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:14Και η γυνή να φοβείται τον παπά, φάση.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:04 Ευτυχώς στον δικό μου τον γάμο τη σφαλιάρα την έριξε ο παπάς στην γυναίκα μου γιατί όλη την ώρα χαζογέλαγε με τις φίλες της και δεν είχε τον νου της στο μυστήριο... την σφαλιάρα (χαστουκάκι χάδι δηλαδή.. μη νομίζετε τίποτα εξτριμ) την έφαγε όταν μας κάλεσε κοντά στο τέλος για να μας ευχηθεί και εκείνη κοίταγε αλλού και γέλαγε.
![]()
Οι σαολίν της αγάπης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:29Κι εμένα μου φάνηκε αστείο. Γενικώς, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στα τελετουργικά του γάμου και σε όλες τις φάσεις που αφορούν σε όσα προηγούνται και έπονται του μισάωρου στην εκκλησία, τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ των αντρών. Απλώς γιατί η ανοχή που επιδεικνύουν στο όλο κόνσεπτ, είναι μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη μετριοπάθειας, αυτοσυγκράτησης και υποβιβασμού των πραγματικών τους επιθυμιών.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:14
Και η γυνή να φοβείται τον παπά, φάση.
Οι σαολίν της αγάπης.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
συγνώμη μετά από αυτό που συνέβει στον Πάνα ,αν ένιωθε ξενερωμένος θα είχε άδικο;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:29Κι εμένα μου φάνηκε αστείο. Γενικώς, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στα τελετουργικά του γάμου και σε όλες τις φάσεις που αφορούν σε όσα προηγούνται και έπονται του μισάωρου στην εκκλησία, τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ των αντρών. Απλώς γιατί η ανοχή που επιδεικνύουν στο όλο κόνσεπτ, είναι μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη μετριοπάθειας, αυτοσυγκράτησης και υποβιβασμού των πραγματικών τους επιθυμιών.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:14
Θα ήταν φαλλοκράτης ας πούμε; Και συνήθως αυτό το επιχείρημα που μου την δίνει είναι ότι σου λένε ''δεν είσαι σοβαρός'' αλλά ο καραγκιόζης και ο χάχας είναι ο άλλος.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Εντάξει, ο παπάς την ήξερε από τότε που γεννήθηκε και είχε το θάρρος να το κάνει και ήταν πολύ φίλοι με τον πατέρα της... πάντα υπάρχει ένα μπακράουντ από πίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:29Κι εμένα μου φάνηκε αστείο. Γενικώς, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στα τελετουργικά του γάμου και σε όλες τις φάσεις που αφορούν σε όσα προηγούνται και έπονται του μισάωρου στην εκκλησία, τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ των αντρών. Απλώς γιατί η ανοχή που επιδεικνύουν στο όλο κόνσεπτ, είναι μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη μετριοπάθειας, αυτοσυγκράτησης και υποβιβασμού των πραγματικών τους επιθυμιών.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:14
Αλλά γενικά έχεις δίκιο, ένα τρακ που βγαίνει περίεργα στις νύφες υπάρχει, όποιος προσέξει καλά θα το δει και στην πιο σοβαρή νύφη. Εγώ τις δικαιολογώ πάντως. "Λόγω της ημέρας".
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-