Το έγραψα, μετά το ρεζιλίκι την πάντρεψαν με προξενιό σε άλλο χωριό.vagabondo έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:12Η άλλη τι έκανε;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:58Επειδή τώρα είναι 60αρης, παντρεύτηκε μετά, έκανε οικογένεια, σπούδασε παιδιά, δεν χώρισε ποτέ και η γυναίκα του δεν φαίνεται δυστυχισμένη.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:56
Τουλάχιστον πήγε σε καμία ψυχιατρική κλινική να τον εξετάσουν ή κυκλοφορεί ακόμη ανάμεσα μας ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Alchemist501
Ερώτηση, νομίζει κανείς πως η χαριτωμενιά της νύφης είναι ίση με την βιαιοπραγία του ζώου δίπλα της ?
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
οχι - η μαλακια που τη δερνει ειναι ασυγκριτηAlchemist501 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:19 Ερώτηση, νομίζει κανείς πως η χαριτωμενιά της νύφης είναι ίση με την βιαιοπραγία του ζώου δίπλα της ?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Πλακώσες κάποιον που σου πείραξε την γκόμενα.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:04Επίσης απ' όσο ξέρω δεν βιαιοπράγησε με άλλους ποτέ.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:59Ναι αλλά δεν μου απαντάς αν πήγε να τον κοιτάξουν.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:58
Επειδή τώρα είναι 60αρης, παντρεύτηκε μετά, έκανε οικογένεια, σπούδασε παιδιά, δεν χώρισε ποτέ και η γυναίκα του δεν φαίνεται δυστυχισμένη.
Μιλάμε για επικίνδυνο.
Επίσης εγώ στο 22 μου είχα πλακώσει στις μπουνιές κάποιον που μου πείραξε την γκόμενα και δεν πήγα ποτέ σε ψυχίατρο.
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σας!![]()
Και το εξισώνεις με κάποιον που έριξε φουσκο στην γυναικα που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν γυναίκα της ζωής του, μέσα στην εκκλησία, την ώρα του μυστηρίου.
Για ηλίθιο λόγο.
Οκ.
Δηλαδή για κάτι λίγο πιο σοβαρό απο αυτό; Θα της έσπαγε κάνα χέρι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Σφαλιάρες, προξενιά, χωρια.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:19Το έγραψα, μετά το ρεζιλίκι την πάντρεψαν με προξενιό σε άλλο χωριό.
Ντάξει, πάλι καλά που την γλίτωσε με ένα χαστούκι δηλαδή.
- Highlander
Σοβαρά; Εγώ πάντως γνωρίζω από τη γιαγιά μου ότι μία μακρινή της ξαδέλφη είχε βιαστεί στα χωράφια και ένας θερμόαιμος συγγενής της (νομίζω θείος) αποφάσισε να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας σφάζοντας τη. Όχι και τόσο μακριά χρονικά, το 1930.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10Σωστά, άλλωστε τότε σε περίπτωση που δεν παιρνούσε καλά μία γυναίκα και έπαιρνε διαζύγιο, θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέα, λίγο παλιότερα δε από την εποχή που περιγράφεις, στην επαρχία το να βιαστεί γυναίκα θεωρούνταν ντροπή για τη γυναίκα και μπορεί να αναλάμβαναν οι συγγενείς να αποκαταστήσουν την τιμή της οικογένειας εξολοθρεύοντας την παραδειγματικά.
Μερικά χρόνια πριν, βιασμός γυναίκας στην επαρχία ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί δεν κυκλοφορούσαν μόνες, τουλάχιστον οι ανύπαντρες.
Αν γινόταν ο βιαστής έπρεπε ή να την παντρευτεί αμέσως ή να εξαφανιστεί αμέσως, αλλιώς δεν καθάριζε με το σόι της.
Σαφώς και η γυναίκα θα είχε πίεση στο σπίτι (ανάλογα με το σπίτι) γιατί δεν πρόσεξε και την έπαθε.
- Eθνικοκοινωνιστης
απο το asian brides την αγορασε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παπαριες καμαρωτεςHighlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:50Σοβαρά; Εγώ πάντως γνωρίζω από τη γιαγιά μου ότι μία μακρινή της ξαδέλφη είχε βιαστεί στα χωράφια και ένας θερμόαιμος συγγενής της (νομίζω θείος) αποφάσισε να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας σφάζοντας τη. Όχι και τόσο μακριά χρονικά, το 1930.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10
Σωστά, άλλωστε τότε σε περίπτωση που δεν παιρνούσε καλά μία γυναίκα και έπαιρνε διαζύγιο, θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέα, λίγο παλιότερα δε από την εποχή που περιγράφεις, στην επαρχία το να βιαστεί γυναίκα θεωρούνταν ντροπή για τη γυναίκα και μπορεί να αναλάμβαναν οι συγγενείς να αποκαταστήσουν την τιμή της οικογένειας εξολοθρεύοντας την παραδειγματικά.
Μερικά χρόνια πριν, βιασμός γυναίκας στην επαρχία ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί δεν κυκλοφορούσαν μόνες, τουλάχιστον οι ανύπαντρες.
Αν γινόταν ο βιαστής έπρεπε ή να την παντρευτεί αμέσως ή να εξαφανιστεί αμέσως, αλλιώς δεν καθάριζε με το σόι της.
Σαφώς και η γυναίκα θα είχε πίεση στο σπίτι (ανάλογα με το σπίτι) γιατί δεν πρόσεξε και την έπαθε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Έξω από το Ισλαμαμπάντ ειναι το χωριό σου ;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10Σωστά, άλλωστε τότε σε περίπτωση που δεν παιρνούσε καλά μία γυναίκα και έπαιρνε διαζύγιο, θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέα, λίγο παλιότερα δε από την εποχή που περιγράφεις, στην επαρχία το να βιαστεί γυναίκα θεωρούνταν ντροπή για τη γυναίκα και μπορεί να αναλάμβαναν οι συγγενείς να αποκαταστήσουν την τιμή της οικογένειας εξολοθρεύοντας την παραδειγματικά.
Πες οτι κάνεις πλάκα ρε άνθρωπε.
Η μετέπειτα γυναίκα του δεν κυκλοφορούσε με σπασμένα χέρια και πόδια πάντως.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:49Πλακώσες κάποιον που σου πείραξε την γκόμενα.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:04Επίσης απ' όσο ξέρω δεν βιαιοπράγησε με άλλους ποτέ.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:59
Ναι αλλά δεν μου απαντάς αν πήγε να τον κοιτάξουν.
Μιλάμε για επικίνδυνο.
Επίσης εγώ στο 22 μου είχα πλακώσει στις μπουνιές κάποιον που μου πείραξε την γκόμενα και δεν πήγα ποτέ σε ψυχίατρο.
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σας!![]()
Και το εξισώνεις με κάποιον που έριξε φουσκο στην γυναικα που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν γυναίκα της ζωής του, μέσα στην εκκλησία, την ώρα του μυστηρίου.
Για ηλίθιο λόγο.
Οκ.
Δηλαδή για κάτι λίγο πιο σοβαρό απο αυτό; Θα της έσπαγε κάνα χέρι;
Απ ότι φαίνεται γι' αυτόν δεν ήταν ηλίθιος ο λόγος.
Μάλλον ήθελε όταν λέει κάτι στην γυναίκα του που αφορά κι αυτόν να τον ακούει και να μην κάνει του κεφαλιού της.
Απαράδεκτος!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Προπαγάνδα προσπαθει να κάνει και εκτοξευει μαλακιες.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:55Έξω από το Ισλαμαμπάντ ειναι το χωριό σου ;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10
Σωστά, άλλωστε τότε σε περίπτωση που δεν παιρνούσε καλά μία γυναίκα και έπαιρνε διαζύγιο, θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέα, λίγο παλιότερα δε από την εποχή που περιγράφεις, στην επαρχία το να βιαστεί γυναίκα θεωρούνταν ντροπή για τη γυναίκα και μπορεί να αναλάμβαναν οι συγγενείς να αποκαταστήσουν την τιμή της οικογένειας εξολοθρεύοντας την παραδειγματικά.
Πες οτι κάνεις πλάκα ρε άνθρωπε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Φυσικά απαράδεκτος. Η βία χρησιμοποιείται για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
Όχι για καραμπαμπιλικια.
Όχι για καραμπαμπιλικια.
Yπάρχουν δύο είδών χαριτωμενιές.Alchemist501 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:19 Ερώτηση, νομίζει κανείς πως η χαριτωμενιά της νύφης είναι ίση με την βιαιοπραγία του ζώου δίπλα της ?
Αυτές που επιχειρούνται ιδιωτικά (και η όποια εξέλιξη τους αφορά καθαρά και μόνον στις προσωπικές σχέσεις του ζεύγους) και αυτές που επιχειρούνται ως επίδειξη στο κοινό. Και όσο μεγαλύτερο ρίσκο παίρνει κάποιος τόσο μεγαλύτερο είναι και το δημόσιο ρεζιλίκι σε περίπτωση που η χαριτωμενιά δεν πιάσει.
Η συγκεκριμένη είναι ηλίθια επειδή "σκέφθηκε" ότι δεν παίρνει κάποιο ρίσκο. Και η μηδενική αντίδραση της το αποδεικνύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάθε σπίτι είχε διαφορετική συμπεριφορά.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:50Σοβαρά; Εγώ πάντως γνωρίζω από τη γιαγιά μου ότι μία μακρινή της ξαδέλφη είχε βιαστεί στα χωράφια και ένας θερμόαιμος συγγενής της (νομίζω θείος) αποφάσισε να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας σφάζοντας τη. Όχι και τόσο μακριά χρονικά, το 1930.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10
Στα μέρη μου η γενική συμπεριφορά ήταν αυτή που σου είπα, ο βιαστής θα πλήρωνε αλλιώς το σόι της γυναίκας δεν θα είχε καμία υπόληψη.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος