!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
καλα της εκανε καλα να παθει!
ακομα και αν αυτος ειναι μαλακας, αυτη γιατι τον παντρευεται;
ειναι πολυ περισσοτερες οι γυναικες, απο τους αντρες που δεν ξερουν ποιον παντρευονται και μετα κλαψομουνιαζουν οτι τους βγηκε κοπανος γκομενιαρης καβγατζης τζογαδορος...........
ακομα και αν αυτος ειναι μαλακας, αυτη γιατι τον παντρευεται;
ειναι πολυ περισσοτερες οι γυναικες, απο τους αντρες που δεν ξερουν ποιον παντρευονται και μετα κλαψομουνιαζουν οτι τους βγηκε κοπανος γκομενιαρης καβγατζης τζογαδορος...........
Δεν μιλάω για τώρα, αυτά μέχρι και την 10ετία του 60 περίπου.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:55Έξω από το Ισλαμαμπάντ ειναι το χωριό σου ;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:10
Σωστά, άλλωστε τότε σε περίπτωση που δεν παιρνούσε καλά μία γυναίκα και έπαιρνε διαζύγιο, θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέα, λίγο παλιότερα δε από την εποχή που περιγράφεις, στην επαρχία το να βιαστεί γυναίκα θεωρούνταν ντροπή για τη γυναίκα και μπορεί να αναλάμβαναν οι συγγενείς να αποκαταστήσουν την τιμή της οικογένειας εξολοθρεύοντας την παραδειγματικά.
Μερικά χρόνια πριν, βιασμός γυναίκας στην επαρχία ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί δεν κυκλοφορούσαν μόνες, τουλάχιστον οι ανύπαντρες.
Αν γινόταν ο βιαστής έπρεπε ή να την παντρευτεί αμέσως ή να εξαφανιστεί αμέσως, αλλιώς δεν καθάριζε με το σόι της.
Σαφώς και η γυναίκα θα είχε πίεση στο σπίτι (ανάλογα με το σπίτι) γιατί δεν πρόσεξε και την έπαθε.
Πες οτι κάνεις πλάκα ρε άνθρωπε.
Μετά σταδιακά όλα άλλαξαν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Θυματα πέφτουν του ευρυτερου γυναικειου περιγυρου κατα τις προετοιμασιες '\Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:56Η μετέπειτα γυναίκα του δεν κυκλοφορούσε με σπασμένα χέρια και πόδια πάντως.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:49Πλακώσες κάποιον που σου πείραξε την γκόμενα.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:04
Επίσης απ' όσο ξέρω δεν βιαιοπράγησε με άλλους ποτέ.
Επίσης εγώ στο 22 μου είχα πλακώσει στις μπουνιές κάποιον που μου πείραξε την γκόμενα και δεν πήγα ποτέ σε ψυχίατρο.
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σας!![]()
Και το εξισώνεις με κάποιον που έριξε φουσκο στην γυναικα που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν γυναίκα της ζωής του, μέσα στην εκκλησία, την ώρα του μυστηρίου.
Για ηλίθιο λόγο.
Οκ.
Δηλαδή για κάτι λίγο πιο σοβαρό απο αυτό; Θα της έσπαγε κάνα χέρι;
Απ ότι φαίνεται γι' αυτόν δεν ήταν ηλίθιος ο λόγος.
Μάλλον ήθελε όταν λέει κάτι στην γυναίκα του που αφορά κι αυτόν να τον ακούει και να μην κάνει του κεφαλιού της.
Απαράδεκτος!
'' Αστον να λεει - να του το πατησεις ..... χιχιχι χαχαχου ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Highlander
Καλά δε λέω ότι ήταν κάτι το νομοτελειακό, αλλά επρόκειτο για κάτι που συνέβαινε και για αντιλήψεις και περιστατικά που υφίσταντο. Για ελληνικό χωριό μιλάω, της Άρτας.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:59Κάθε σπίτι είχε διαφορετική συμπεριφορά.Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:50Σοβαρά; Εγώ πάντως γνωρίζω από τη γιαγιά μου ότι μία μακρινή της ξαδέλφη είχε βιαστεί στα χωράφια και ένας θερμόαιμος συγγενής της (νομίζω θείος) αποφάσισε να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας σφάζοντας τη. Όχι και τόσο μακριά χρονικά, το 1930.Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16
Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.
Μερικά χρόνια πριν, βιασμός γυναίκας στην επαρχία ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί δεν κυκλοφορούσαν μόνες, τουλάχιστον οι ανύπαντρες.
Αν γινόταν ο βιαστής έπρεπε ή να την παντρευτεί αμέσως ή να εξαφανιστεί αμέσως, αλλιώς δεν καθάριζε με το σόι της.
Σαφώς και η γυναίκα θα είχε πίεση στο σπίτι (ανάλογα με το σπίτι) γιατί δεν πρόσεξε και την έπαθε.
Στα μέρη μου η γενική συμπεριφορά ήταν αυτή που σου είπα, ο βιαστής θα πλήρωνε αλλιώς το σόι της γυναίκας δεν θα είχε καμία υπόληψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 09 Μαρ 2019, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευτυχώς στον δικό μου τον γάμο τη σφαλιάρα την έριξε ο παπάς στην γυναίκα μου γιατί όλη την ώρα χαζογέλαγε με τις φίλες της και δεν είχε τον νου της στο μυστήριο... την σφαλιάρα (χαστουκάκι χάδι δηλαδή.. μη νομίζετε τίποτα εξτριμ) την έφαγε όταν μας κάλεσε κοντά στο τέλος για να μας ευχηθεί και εκείνη κοίταγε αλλού και γέλαγε.
Ήταν για κανένα τρίμηνο ξύδι με τον παπά. Μετά γινόταν ξύδι με εμένα και το ξέχασε.

Ήταν για κανένα τρίμηνο ξύδι με τον παπά. Μετά γινόταν ξύδι με εμένα και το ξέχασε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Μαρ 2019, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:58Yπάρχουν δύο είδών χαριτωμενιές.Alchemist501 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:19 Ερώτηση, νομίζει κανείς πως η χαριτωμενιά της νύφης είναι ίση με την βιαιοπραγία του ζώου δίπλα της ?
Αυτές που επιχειρούνται ιδιωτικά (και η όποια εξέλιξη τους αφορά καθαρά και μόνον στις προσωπικές σχέσεις του ζεύγους) και αυτές που επιχειρούνται ως επίδειξη στο κοινό. Και όσο μεγαλύτερο ρίσκο παίρνει κάποιος τόσο μεγαλύτερο είναι και το δημόσιο ρεζιλίκι σε περίπτωση που η χαριτωμενιά δεν πιάσει.
Η συγκεκριμένη είναι ηλίθια επειδή "σκέφθηκε" ότι δεν παίρνει κάποιο ρίσκο. Και η μηδενική αντίδραση της το αποδεικνύει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχω και το βίνδεο ρε γαμώτο... το κράτησε όταν χωρίσαμε και εγώ ξέχασα να το ζητήσω.
the end
Σε κάθε περίπτωση ελπίζω το θέμα να μην εξελιχθεί σε μία ακόμη επανάληψη θεωριών για την πατριαρχική βία...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Βινόσαυρος
ηλεία είπαμε;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:02Δεν μιλάω για τώρα, αυτά μέχρι και την 10ετία του 60 περίπου.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:55Έξω από το Ισλαμαμπάντ ειναι το χωριό σου ;Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:16
Δεν προλαβαίνω τις παπαριές σου.
Πες οτι κάνεις πλάκα ρε άνθρωπε.
Μετά σταδιακά όλα άλλαξαν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ενα αδιευκρίνιστο σημείο
Τον άντρα αυτον η ίδια η νύφη τον διάλεξε ;
Αν ναι , η ίδια δεν φταίει για τις επιλογές της;
- Βινόσαυρος
για μας είναι αυτον'όητα, o blackpaintΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:08 Σε κάθε περίπτωση ελπίζω το θέμα να μην εξελιχθεί σε μία ακόμη επανάληψη θεωριών για την πατριαρχική βία...
σας βαρεθηκε γενικά, οπότε μη φοβάσαι.
Δεν νομίζω, ούτε στα μάτια δεν τον κοιτάει... απλά έκανε λάθος εκτίμηση, τόσο καλά γνωρίζονται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:11 Ενα αδιευκρίνιστο σημείο
the end
- Βινόσαυρος
όπως η βιασμένη διάλεγει κοντο φουστακι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:11 Ενα αδιευκρίνιστο σημείο
Και η γυνή να φοβείται τον παπά, φάση.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:04 Ευτυχώς στον δικό μου τον γάμο τη σφαλιάρα την έριξε ο παπάς στην γυναίκα μου γιατί όλη την ώρα χαζογέλαγε με τις φίλες της και δεν είχε τον νου της στο μυστήριο... την σφαλιάρα (χαστουκάκι χάδι δηλαδή.. μη νομίζετε τίποτα εξτριμ) την έφαγε όταν μας κάλεσε κοντά στο τέλος για να μας ευχηθεί και εκείνη κοίταγε αλλού και γέλαγε.
![]()
Έτσι γίνεται με τα μυστήρια γενικώς. Αλλού τον περιμένεις και από αλλού προκύπτει ο μύστης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ευτυχως - το μεγάλο φοβητροΒινόσαυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:11για μας είναι αυτον'όητα, o blackpaintΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:08 Σε κάθε περίπτωση ελπίζω το θέμα να μην εξελιχθεί σε μία ακόμη επανάληψη θεωριών για την πατριαρχική βία...
σας βαρεθηκε γενικά, οπότε μη φοβάσαι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος