https://twitter.com/Sebasti07996298/sta ... 2055961706
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαλακα μου τί πάτος είναι αυτός ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μαλακα μου τί πάτος είναι αυτός ;
κουβα μπατιστα 2.0 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Εύγε στον Μαδουραιο για το εξαίρετο νήμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Από που προκύπτει πως είναι μάνα κόρη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οταν ειδα το νηματοθετη δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλα πραγματι είναι εξαιρετικο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απο πού προκυπτει και το οτι ειναι απο Ελλαδα, και γραφει για "το μπουρδελο που ζουμε"*? Επειδη το ανεβασε ενας ντιτζέιτζέικ και εχει θάλασσα?
*εκτός αν εννοει τον κοσμο γενικοτερα ως "μπουρδελο".
- Otto Weininger
μη χαλάς το σενάριο, το προτιμάμε έτσι
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
- vantono
Αυτες ειναι ονλυφανούδες που εχουν νταβάδες νέου τυπου απο πισω τους, που εκεινοι συνηθως διαχειρίζονται το ακκαου της εκαστοτε υπαλλήλου τους. Ανεβαζουν συνεχως φωτο της καθε τυπισσας με λεζαντα κατι του τυπου "τετοια κωλάρα εχετε ξαναδει?" ή "αν ημασταν μαζι σε ενα δωματιο οι δυο μας τωρα τι θα μου εκανες?" κτλ.
Κατάλαβα, πάει η Κουμουντούρου, θα τα εχεις χρεώσει τα γραφεια μισό ΑΕΠ της χωρας.
- Eθνικοκοινωνιστης
η Σερβα ουτε τις βλεπειvantono έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:08Αυτες ειναι ονλυφανούδες που εχουν νταβάδες νέου τυπου απο πισω τους, που εκεινοι συνηθως διαχειρίζονται το ακκαου της εκαστοτε υπαλλήλου τους. Ανεβαζουν συνεχως φωτο της καθε τυπισσας με λεζαντα κατι του τυπου "τετοια κωλάρα εχετε ξαναδει?" ή "αν ημασταν μαζι σε ενα δωματιο οι δυο μας τωρα τι θα μου εκανες?" κτλ.
Κατάλαβα, πάει η Κουμουντούρου, θα τα εχεις χρεώσει τα γραφεια μισό ΑΕΠ της χωρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Νοέμ 2024, 22:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Ποια ειναι αυτη δασκαλε? Καλο?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:30η Σερβα ουτε τις βλεπειvantono έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:08Αυτες ειναι ονλυφανούδες που εχουν νταβάδες νέου τυπου απο πισω τους, που εκεινοι συνηθως διαχειρίζονται το ακκαου της εκαστοτε υπαλλήλου τους. Ανεβαζουν συνεχως φωτο της καθε τυπισσας με λεζαντα κατι του τυπου "τετοια κωλάρα εχετε ξαναδει?" ή "αν ημασταν μαζι σε ενα δωματιο οι δυο μας τωρα τι θα μου εκανες?" κτλ.
Κατάλαβα, πάει η Κουμουντούρου, θα τα εχεις χρεώσει τα γραφεια μισό ΑΕΠ της χωρας.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
τα καρεδακι του σεφ ντανε μουvantono έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:31Ποια ειναι αυτη δασκαλε? Καλο?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:30η Σερβα ουτε τις βλεπειvantono έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:08
Αυτες ειναι ονλυφανούδες που εχουν νταβάδες νέου τυπου απο πισω τους, που εκεινοι συνηθως διαχειρίζονται το ακκαου της εκαστοτε υπαλλήλου τους. Ανεβαζουν συνεχως φωτο της καθε τυπισσας με λεζαντα κατι του τυπου "τετοια κωλάρα εχετε ξαναδει?" ή "αν ημασταν μαζι σε ενα δωματιο οι δυο μας τωρα τι θα μου εκανες?" κτλ.
Κατάλαβα, πάει η Κουμουντούρου, θα τα εχεις χρεώσει τα γραφεια μισό ΑΕΠ της χωρας.![]()
![]()
σαν να συγκρινεις SUV με αγροτικο,ιδια κυβικα αλλα μεχρι εκει
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το βίντεο είναι από Μπαχάμες. Άλλη μία χώρα με βαριά βιομηχανία τον τουρισμό.vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:50Απο πού προκυπτει και το οτι ειναι απο Ελλαδα, και γραφει για "το μπουρδελο που ζουμε"*? Επειδη το ανεβασε ενας ντιτζέιτζέικ και εχει θάλασσα?
*εκτός αν εννοει τον κοσμο γενικοτερα ως "μπουρδελο".
- vantono
Α μαλιστα πονηρούλη ΜαριγκονιάρηEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:32τα καρεδακι του σεφ ντανε μου![]()
σαν να συγκρινεις SUV με αγροτικο,ιδια κυβικα αλλα μεχρι εκει![]()
Δεν ηξερα οτι ειναι ορτοτοξπραδερού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-