\Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Πανω απο ολα ποιοτης! Αλλα μονο στο κρεας που ψωνιζομεν.
\Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Στον αραβωνα θα σφαξουμε το ζωο και θα το φαμε ουυυλοι μαζι. Σημειοτεων οτι ξεκιναει η τιμη απο 30.000 ντολαρς.
Μείνε..Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:04Οχι βρε,αλλα ουτως η αλλως οι δικες σου απαντησεις παντα οι ιδιες ειναι και παντα πανε σε ολες τις γυναικες,οποτε μια χαρα σου απαντησα.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:01Μονο που η απαντηση ηταν για τη Ναιδα , αστροπελεκι .Σε βαρεσε το γλυκοκρασο το Σαμιωτικο ;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:59
Εγω δεν ειμαι κομμουνιστρια,παλι μαλακιζεσαι;Α..ξεχασα/Εσυ θεωρεις κομμουνιστες ολους οσους δεν ειναι ΧΑγτες ,ρατσιστες και εθνιλικια,κλπ ,σαν εσενα δηλαδη.ΟΚ...καλος ο καθρεφτης που και που.
Αιντε,σε βαρεθηκα..γειααααααααα!![]()
Εισαι γνωστος κομπλεξαρας με τις γυναικες,κριμα γμτ.
Ελα εφυγααααααα!![]()
Σωστά, αφού είστε οι κατσαπλιάδες εσείς οι ίδιοι.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55
Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμο
Βλέπεις να εφαρμόζεται αυτό που ψηφίζει ένας κομμουνιστής; Που θα το εφαρμόσει; Γύρω γύρω από το σπίτι του; Και δεν μιλάμε για κανένα εργοδότη καπιταλιστή. Μιλάμε για εργαζόμενο.Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:56΄Μην το πλατιασουμε το θεμα ναιδα μου,μωρε καλα κανει και τα τρωει,αλλα οταν τρως χρυση μπριζολα λογικα δεν υποστηριζεις ενα μοντελο που πηγαινες με δελτιο για να παρεις ψωμι,ενα μοντελο που ολοι εχουν τα ιδια,αλλα δεν ειναι και πολλα.Τουτεστν ή δεν ψηφιζεις αυτο που λες,η κατι αλλο συμβαινει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Ευγε,ευγε...ετσι,να ξεδινουν οι υποστηρικτες της εργατιας βρε.![]()
Πανω απο ολα η συνεπεια τσεπης και ψηφου!![]()
Κατα τα αλλα εγω σημερα μαγειρευσα ενα ταπεινο ντοπιο μοσχαρακι,ναι μοσχαρακι ,παρολο που ειχα να φαω αιωνες,αλλα επειδη ψιλοεκοψα και τα αλλα κρεατα και ετρωγα ελαχιστο,τελικα εφτασα στα ορια αναιμιας,οποτε για λιγο διαστημα αναγκαστικα μοσχαρι παρολο που και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα κυριως δεν θελω να τρωω μοσχαρι,τεσπα για λιγο διαστημα θα ειναι,το οποιο ομως ταπέινο αυτο ντοπιο μοσχαρακι το εκανα κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα βιολογικη,πιπεριες,καροτα ,μαιντανο και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
Εφτιαξα και πατατες τυπου τηγανιτες,στον φουρνο δηλαδη,σαλτσουλα απο το κοκκινιστο απο πανω και μου αρεσε τοσο που δυστυχως νιωθω το στομαχι μου ακομα και τωρα,τεντωμενο.![]()
Αυτα.
Βασικα για να σχολιασω την εργατια που τρωει μπριζολες 450 ευρω + ,και το κοκορευεται κιολας μπηκα,αλλα για ξεκαρφωμα ειπα να γραψω και τι μαγειρεψα σημερα.![]()
έχουμε κομμουνισμό και προκαλεί; Δουλεμμένα τα έχει. Και πιθανόν σκληρά.
Τεσπα,μια χαρα κανει το παιδι ,αλλα οταν γραφεις δημοσια ΚΑΤΙ και το κοκορευσαι, θα δεχτεις και την κριτικη,αλλιως δεν χρειαζεται να το γραφεις σε ενα φορουμ,σωστα;Το τρως μια χαρα χωρις να το γραφεις στο πχωρουμ,Ειδικα οταν δεν λες ειμαι καπιταλας και γουσταρω να χεζω χρυσα,αυτο εχει μια συνεπεια,το αλλο δεν εχει.![]()
Ηρέμησε λίγο εσύ καλέ. Στα τέτοια μου ο ένας, στα τέτοια μου ο άλλος. Χαλάρωσε.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00 Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.
Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..
Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.
Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.
Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Να σκάσεις από την ζούλεια σου
Ρε πηγαινε φαε καροτα και μπιζελια που δηθεν θα σωσεις τον κοσμο.Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:06\Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Πανω απο ολα ποιοτης! Αλλα μονο στο κρεας που ψωνιζομεν.![]()
Ε οταν με απειλητικο υφος με λεει οτι ειτε το ανεβαζω ειτε δεν θα ξεχασει οτι καποια στιγμη ειπα τσουτσεκια (που ουτε το θυμαμαι) εννοειται οτι τον γραφω στα τετοια μου. Τι να ηρεμησω ρε ναδαι μου; Λες και σκοτιζομαι αν θα δει την ψημενη φωτο ο πανας ή αν θα καταλειξουμε καπου με την ψευτοεπαναστατρια εσθηρ. Αντε τωρα ναουμ.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:07Σωστά, αφού είστε οι κατσαπλιάδες εσείς οι ίδιοι.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55
Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμο
Βλέπεις να εφαρμόζεται αυτό που ψηφίζει ένας κομμουνιστής; Που θα το εφαρμόσει; Γύρω γύρω από το σπίτι του; Και δεν μιλάμε για κανένα εργοδότη καπιταλιστή. Μιλάμε για εργαζόμενο.Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:56΄Μην το πλατιασουμε το θεμα ναιδα μου,μωρε καλα κανει και τα τρωει,αλλα οταν τρως χρυση μπριζολα λογικα δεν υποστηριζεις ενα μοντελο που πηγαινες με δελτιο για να παρεις ψωμι,ενα μοντελο που ολοι εχουν τα ιδια,αλλα δεν ειναι και πολλα.Τουτεστν ή δεν ψηφιζεις αυτο που λες,η κατι αλλο συμβαινει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39
Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;έχουμε κομμουνισμό και προκαλεί; Δουλεμμένα τα έχει. Και πιθανόν σκληρά.
Τεσπα,μια χαρα κανει το παιδι ,αλλα οταν γραφεις δημοσια ΚΑΤΙ και το κοκορευσαι, θα δεχτεις και την κριτικη,αλλιως δεν χρειαζεται να το γραφεις σε ενα φορουμ,σωστα;Το τρως μια χαρα χωρις να το γραφεις στο πχωρουμ,Ειδικα οταν δεν λες ειμαι καπιταλας και γουσταρω να χεζω χρυσα,αυτο εχει μια συνεπεια,το αλλο δεν εχει.![]()
Τεσπά μεγάλη συζήτηση ας μην αναλωθούμε.Ηρέμησε λίγο εσύ καλέ. Στα τέτοια μου ο ένας, στα τέτοια μου ο άλλος. Χαλάρωσε.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00 Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.
Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..
Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.
Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.
Ποια τέτοια;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00
Δωσε λινκ γιατι δεν θυμαμαι. Να το λυσομαι να ξεμπερδευομαι να τελιωνομαι βρε ανθρωπε.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:16Ποια τέτοια;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00
Αναφέρομαι στην συζήτηση που είχα χθες το βράδυ κατά τις 1:30 με έναν συνάδελφο και μπήκες σφήνα στην μέση.
Το ξέχασες; Σε εμάς το είπες;
Εγώ εξέλαβα 'ότι σε εμάς το είπες γιατί ήμασταν οι μόνοι που συζητούσαμε. Δεν νομίζω να σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι. Θες να βάλω και λινκ να το δεις ή στα τέτοια σου;
Για να ξέρω από εδώ και πέρα πως θα σου φέρομαι. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλου εκτός και αν είναι στα τέτοια σου πάλι.
Να ξέρω με τι άνθρωπο μιλάω.
Εσθήρ σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι σε αυτή την συζήτηση.
Τι ειναι το «μαχλιδονες»;Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:18 Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Έγιναν όλοι δικαστές λες και παίζει ρόλο η ψήφος με το στομάχι του καθενός. Δηλαδή αν ψηφίζει ΚΚΕ πρέπει να τρώει μόνο μαχλιδονες και κωκωβιους;
Μπήκε τώρα ή άλλη και έγραψε σεντόνι χολής.
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.
Ορίστε εδώ έχουμε συζήτηση και μπαίνεις και γράφεις τι; Μπορείς σε παρακαλώ να το αναλύσεις; Εκείνη την ώρα δεν είχα όρεξη για βαβούρα.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:19Δωσε λινκ γιατι δεν θυμαμαι. Να το λυσομαι να ξεμπερδευομαι να τελιωνομαι βρε ανθρωπε.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:16Ποια τέτοια;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00
Αναφέρομαι στην συζήτηση που είχα χθες το βράδυ κατά τις 1:30 με έναν συνάδελφο και μπήκες σφήνα στην μέση.
Εγώ εξέλαβα 'ότι σε εμάς το είπες γιατί ήμασταν οι μόνοι που συζητούσαμε. Δεν νομίζω να σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι. Θες να βάλω και λινκ να το δεις ή στα τέτοια σου;
Για να ξέρω από εδώ και πέρα πως θα σου φέρομαι. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλου εκτός και αν είναι στα τέτοια σου πάλι.
Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:19Δωσε λινκ γιατι δεν θυμαμαι. Να το λυσομαι να ξεμπερδευομαι να τελιωνομαι βρε ανθρωπε.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:16Ποια τέτοια;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00