Φωτογραφία, εδώ βάζουν φωτογραφίες τα μαγειρεμένα φαγητά. Πάρε παράδειγμα, σου τρέχουν τα σάλια...viewtopic.php?p=925529#p925529
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μα θες να πεινάσεις νυχτιάτικα;
Δε μαγείρεψα, ειδάλλως θα σου έβαζα
Δε μαγείρεψα, ειδάλλως θα σου έβαζα
-
User_601
Αχα....ααααα..οκ οταν το μαγειρεψα δεν ηξερα οτι θα γραψω εδω για να βαλω πικ ρε συ.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:26Φωτογραφία, εδώ βάζουν φωτογραφίες τα μαγειρεμένα φαγητά. Πάρε παράδειγμα, σου τρέχουν τα σάλια...viewtopic.php?p=925529#p925529
Ομως,τωρα που το λες,την επομενη φορα θα βαλω.
Σήμερα ήμουν καλεσμένος σε σπίτι και ψήσαμε παιδάκια, έσκασα...don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:29 Μα θες να πεινάσεις νυχτιάτικα;
Δε μαγείρεψα, ειδάλλως θα σου έβαζα![]()
Παιδάκια παιδάκια σαν αυτά του Άγι που μας έχει πρήξει.
the end
Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Ευγε,ευγε...ετσι,να ξεδινουν οι υποστηρικτες της εργατιας βρε.![]()
Πανω απο ολα η συνεπεια τσεπης και ψηφου!![]()
Κατα τα αλλα εγω σημερα μαγειρευσα ενα ταπεινο ντοπιο μοσχαρακι,ναι μοσχαρακι ,παρολο που ειχα να φαω αιωνες,αλλα επειδη ψιλοεκοψα και τα αλλα κρεατα και ετρωγα ελαχιστο,τελικα εφτασα στα ορια αναιμιας,οποτε για λιγο διαστημα αναγκαστικα μοσχαρι παρολο που και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα κυριως δεν θελω να τρωω μοσχαρι,τεσπα για λιγο διαστημα θα ειναι,το οποιο ομως ταπέινο αυτο ντοπιο μοσχαρακι το εκανα κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα βιολογικη,πιπεριες,καροτα ,μαιντανο και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
Εφτιαξα και πατατες τυπου τηγανιτες,στον φουρνο δηλαδη,σαλτσουλα απο το κοκκινιστο απο πανω και μου αρεσε τοσο που δυστυχως νιωθω το στομαχι μου ακομα και τωρα,τεντωμενο.![]()
Αυτα.
Βασικα για να σχολιασω την εργατια που τρωει μπριζολες 450 ευρω + ,και το κοκορευεται κιολας μπηκα,αλλα για ξεκαρφωμα ειπα να γραψω και τι μαγειρεψα σημερα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
σαν αυτο ;Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:31Σήμερα ήμουν καλεσμένος σε σπίτι και ψήσαμε παιδάκια, έσκασα...don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:29 Μα θες να πεινάσεις νυχτιάτικα;
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είπαμε, μικρό αρνί κάτω από 7 κιλά. Αν και το χοντρό μου αρέσει ιδιαίτερα, το έτρωγα στην Ασωπία που ξέρουν πως να το φτιάχνουν. Αλλά είναι μακρυά για τις μασαμπούκες.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:43σαν αυτο ;Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:31Σήμερα ήμουν καλεσμένος σε σπίτι και ψήσαμε παιδάκια, έσκασα...don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:29 Μα θες να πεινάσεις νυχτιάτικα;
![]()
Παιδάκια παιδάκια σαν αυτά του Άγι που μας έχει πρήξει.![]()
![]()
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τώρα το λες;Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:31Σήμερα ήμουν καλεσμένος σε σπίτι και ψήσαμε παιδάκια, έσκασα...don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:29 Μα θες να πεινάσεις νυχτιάτικα;
![]()
Τόση ώρα ψάχνω
Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμοNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Κατα τα αλλα εγω σημερα μαγειρευσα ενα ταπεινο ντοπιο μοσχαρακι,ναι μοσχαρακι ,παρολο που ειχα να φαω αιωνες,αλλα επειδη ψιλοεκοψα και τα αλλα κρεατα και ετρωγα ελαχιστο,τελικα εφτασα στα ορια αναιμιας,οποτε για λιγο διαστημα αναγκαστικα μοσχαρι παρολο που και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα κυριως δεν θελω να τρωω μοσχαρι,τεσπα για λιγο διαστημα θα ειναι,το οποιο ομως ταπέινο αυτο ντοπιο μοσχαρακι το εκανα κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα βιολογικη,πιπεριες,καροτα ,μαιντανο και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
Εφτιαξα και πατατες τυπου τηγανιτες,στον φουρνο δηλαδη,σαλτσουλα απο το κοκκινιστο απο πανω και μου αρεσε τοσο που δυστυχως νιωθω το στομαχι μου ακομα και τωρα,τεντωμενο.![]()
Αυτα.
Βασικα για να σχολιασω την εργατια που τρωει μπριζολες 450 ευρω + ,και το κοκορευεται κιολας μπηκα,αλλα για ξεκαρφωμα ειπα να γραψω και τι μαγειρεψα σημερα.![]()
έχουμε κομμουνισμό και προκαλεί; Δουλεμμένα τα έχει. Και πιθανόν σκληρά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
User_601
΄Μην το πλατιασουμε το θεμα ναιδα μου,μωρε καλα κανει και τα τρωει,αλλα οταν τρως χρυση μπριζολα λογικα δεν υποστηριζεις ενα μοντελο που πηγαινες με δελτιο για να παρεις ψωμι,ενα μοντελο που ολοι εχουν τα ιδια,αλλα δεν ειναι και πολλα.Τουτεστν ή δεν ψηφιζεις αυτο που λες,η κατι αλλο συμβαινει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Αυτα.
Τεσπα,μια χαρα κανει το παιδι ,αλλα οταν γραφεις δημοσια ΚΑΤΙ και το κοκορευσαι, θα δεχτεις και την κριτικη,αλλιως δεν χρειαζεται να το γραφεις σε ενα φορουμ,σωστα;Το τρως μια χαρα χωρις να το γραφεις στο πχωρουμ,Ειδικα οταν δεν λες ειμαι καπιταλας και γουσταρω να χεζω χρυσα,αυτο εχει μια συνεπεια,το αλλο δεν εχει.
-
User_601
Εγω δεν ειμαι κομμουνιστρια,παλι μαλακιζεσαι;Α..ξεχασα/Εσυ θεωρεις κομμουνιστες ολους οσους δεν ειναι ΧΑγτες ,ρατσιστες και εθνιλικια,κλπ ,σαν εσενα δηλαδη.ΟΚ...καλος ο καθρεφτης που και που.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμοNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Αυτα.
Αιντε,σε βαρεθηκα..γειααααααααα!
Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.
Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..
Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.
Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.
Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..
Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.
Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.
Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
Μονο που η απαντηση ηταν για τη Ναιδα , αστροπελεκι .Σε βαρεσε το γλυκοκρασο το Σαμιωτικο ;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:59Εγω δεν ειμαι κομμουνιστρια,παλι μαλακιζεσαι;Α..ξεχασα/Εσυ θεωρεις κομμουνιστες ολους οσους δεν ειναι ΧΑγτες ,ρατσιστες και εθνιλικια,κλπ ,σαν εσενα δηλαδη.ΟΚ...καλος ο καθρεφτης που και που.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμοNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39
Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;έχουμε κομμουνισμό και προκαλεί; Δουλεμμένα τα έχει. Και πιθανόν σκληρά.
Αιντε,σε βαρεθηκα..γειααααααααα!![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
User_601
Οχι βρε,αλλα ουτως η αλλως οι δικες σου απαντησεις παντα οι ιδιες ειναι και παντα πανε σε ολες τις γυναικες,οποτε μια χαρα σου απαντησα.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:01Μονο που η απαντηση ηταν για τη Ναιδα , αστροπελεκι .Σε βαρεσε το γλυκοκρασο το Σαμιωτικο ;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:59Εγω δεν ειμαι κομμουνιστρια,παλι μαλακιζεσαι;Α..ξεχασα/Εσυ θεωρεις κομμουνιστες ολους οσους δεν ειναι ΧΑγτες ,ρατσιστες και εθνιλικια,κλπ ,σαν εσενα δηλαδη.ΟΚ...καλος ο καθρεφτης που και που.Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55
Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμο
Αιντε,σε βαρεθηκα..γειααααααααα!![]()
Ελα εφυγααααααα!
Εχω αναφερει οτι ψηφιζω; Ή οτι υποστηριζω καποιο κομμα κλπ; Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με το τι τρωω;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:56΄Μην το πλατιασουμε το θεμα ναιδα μου,μωρε καλα κανει και τα τρωει,αλλα οταν τρως χρυση μπριζολα λογικα δεν υποστηριζεις ενα μοντελο που πηγαινες με δελτιο για να παρεις ψωμι,ενα μοντελο που ολοι εχουν τα ιδια,αλλα δεν ειναι και πολλα.Τουτεστν ή δεν ψηφιζεις αυτο που λες,η κατι αλλο συμβαινει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Αυτα.
Τεσπα,μια χαρα κανει το παιδι ,αλλα οταν γραφεις δημοσια ΚΑΤΙ και το κοκορευσαι, θα δεχτεις και την κριτικη,αλλιως δεν χρειαζεται να το γραφεις σε ενα φορουμ,σωστα;Το τρως μια χαρα χωρις να το γραφεις στο πχωρουμ,Ειδικα οταν δεν λες ειμαι καπιταλας και γουσταρω να χεζω χρυσα,αυτο εχει μια συνεπεια,το αλλο δεν εχει.![]()
Με την λογικη σου ρε εσθηρ απο την στιγμη που ειμαστε κατα του καπιταλισμου (οσοι ειμαστε ή οχι),πρεπει να φυγουμε απο ενα τετοιο περιβαλλον. Διαφορετικα ειτε συναινουμε ειτε δεν κανουμε τιποτα για να αλλαξει (με το δικο σου σκεπτικο).
Εν τω μεταξυ,το κοκορευεσαι ακομα δεν το εχω καταλαβει. Τρελαθηκες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-