Κίνηση 1: κανείς ινστα
Κίνηση 2: προσπαθώ να ανεβεί εδώ
βάλε μια μερίδαlyna έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:03 Τα ανεβάζω ινστα γτ εδώ βγαίνουν μεγάλες. Θα προσπαθήσω αλλά δεν υπόσχομαι
Εδώ ρε Λίνα έχω φατσομπούκι και μπαίνω μια φορά στους τρεις μήνες,
Αν είναι αντρικό το προφίλ μη δίνεις σημασία.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:28 Τίποτα, με έχουν γειώσει όλοι γιατί νομίζουν ότι τους γράφω... ο άλλος μου έγραψε περίμενε κάτι φτιάχνω τώρα την ώρα που μιλάγαμε και εξαφανίστηκε...
Αν είναι γυναικείο τι να κάνω;don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:41Αν είναι αντρικό το προφίλ μη δίνεις σημασία.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:28 Τίποτα, με έχουν γειώσει όλοι γιατί νομίζουν ότι τους γράφω... ο άλλος μου έγραψε περίμενε κάτι φτιάχνω τώρα την ώρα που μιλάγαμε και εξαφανίστηκε...
σούπερ δημήτριος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:08βάλε μια μερίδαlyna έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:03 Τα ανεβάζω ινστα γτ εδώ βγαίνουν μεγάλες. Θα προσπαθήσω αλλά δεν υπόσχομαι
Το προφίλ ε, μην μπερδεύεσαι.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:42Αν είναι γυναικείο τι να κάνω;don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:41Αν είναι αντρικό το προφίλ μη δίνεις σημασία.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:28 Τίποτα, με έχουν γειώσει όλοι γιατί νομίζουν ότι τους γράφω... ο άλλος μου έγραψε περίμενε κάτι φτιάχνω τώρα την ώρα που μιλάγαμε και εξαφανίστηκε...
Καλή απάντηση. Μου αξίζει.don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 21:56Το προφίλ ε, μην μπερδεύεσαι.
Spoiler
βαριέμαι να συνδεθώ να τσεκάρω![]()
Έβαλες κρασί στο μοσχάρι; Κρασάτο δηλαδή;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
και μου αρεσει να το πινω,αλλα στην μαγειρικη κανει τρελο αποτεελσμα,φανταστικο!κρασι βαζω σε πολλα φαγητα,σε κρεας ομως στανταρ ρε συ.Ειδικα το Σαμος,αλλη φαση.Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:18Έβαλες κρασί στο μοσχάρι; Κρασάτο δηλαδή;Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
Γιατί εγώ αυτό πίνω κανένα απόγευμα σαν απεριτίφ... ένα δύο ποτηράκια το πολύ γιατί αν μεθύσει; με τέτοιο είναι κουτελίτης.
Pic και συ... μα τι πάθατε όλοι σήμερα;
Ναι....οταν λες Pic τι ακριβως εννοεις Πανα μου;Δεν σε πιανω.Pic και συ... μα τι πάθατε όλοι σήμερα;
Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα;![]()
Ευγε,ευγε...ετσι,να ξεδινουν οι υποστηρικτες της εργατιας βρε.![]()
Πανω απο ολα η συνεπεια τσεπης και ψηφου!![]()
Κατα τα αλλα εγω σημερα μαγειρευσα ενα ταπεινο ντοπιο μοσχαρακι,ναι μοσχαρακι ,παρολο που ειχα να φαω αιωνες,αλλα επειδη ψιλοεκοψα και τα αλλα κρεατα και ετρωγα ελαχιστο,τελικα εφτασα στα ορια αναιμιας,οποτε για λιγο διαστημα αναγκαστικα μοσχαρι παρολο που και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα κυριως δεν θελω να τρωω μοσχαρι,τεσπα για λιγο διαστημα θα ειναι,το οποιο ομως ταπέινο αυτο ντοπιο μοσχαρακι το εκανα κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα βιολογικη,πιπεριες,καροτα ,μαιντανο και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.
Εφτιαξα και πατατες τυπου τηγανιτες,στον φουρνο δηλαδη,σαλτσουλα απο το κοκκινιστο απο πανω και μου αρεσε τοσο που δυστυχως νιωθω το στομαχι μου ακομα και τωρα,τεντωμενο.![]()
Αυτα.
Βασικα για να σχολιασω την εργατια που τρωει μπριζολες 450 ευρω + ,και το κοκορευεται κιολας μπηκα,αλλα για ξεκαρφωμα ειπα να γραψω και τι μαγειρεψα σημερα.![]()
χμμ....