!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
User_601

Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Πανα. Δεν θυμαμαι σε τι αναφερεσαι ,αλλα στα τετοια μου αν το ξεχασεις ή οχι.
\
Πανω απο ολα ποιοτης! Αλλα μονο στο κρεας που ψωνιζομεν. :003:
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

don't speak έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 19:48
Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:49
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:46

Καλοχώνευτα τότε :D
Ντανκε. Παντως ναδαι το κρασι που το συνοδευσε ηταν ακριβοτερο ... :)
Αρραβωνιάστηκες; :lol:
Στον αραβωνα θα σφαξουμε το ζωο και θα το φαμε ουυυλοι μαζι. Σημειοτεων οτι ξεκιναει η τιμη απο 30.000 ντολαρς. :lol:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:04
Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:01
Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:59

Εγω δεν ειμαι κομμουνιστρια,παλι μαλακιζεσαι;Α..ξεχασα/Εσυ θεωρεις κομμουνιστες ολους οσους δεν ειναι ΧΑγτες ,ρατσιστες και εθνιλικια,κλπ ,σαν εσενα δηλαδη.ΟΚ...καλος ο καθρεφτης που και που.
Αιντε,σε βαρεθηκα..γειααααααααα! :wave:
Μονο που η απαντηση ηταν για τη Ναιδα , αστροπελεκι .Σε βαρεσε το γλυκοκρασο το Σαμιωτικο ;
Οχι βρε,αλλα ουτως η αλλως οι δικες σου απαντησεις παντα οι ιδιες ειναι και παντα πανε σε ολες τις γυναικες,οποτε μια χαρα σου απαντησα. :003: Εισαι γνωστος κομπλεξαρας με τις γυναικες,κριμα γμτ.
Ελα εφυγααααααα! :wave:
Μείνε.. :hebit:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55

Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμο
Σωστά, αφού είστε οι κατσαπλιάδες εσείς οι ίδιοι.
Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:56
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39
Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:10 Α...τι ειναι αυτα;Εχω μεινει πολυ πισω ρε.Απο ποτε ο περισσος παιρνει τετοια μπριζολακια χρυσα; :p2:
Ευγε,ευγε...ετσι,να ξεδινουν οι υποστηρικτες της εργατιας βρε. :003:
Πανω απο ολα η συνεπεια τσεπης και ψηφου! :lol:

Κατα τα αλλα εγω σημερα μαγειρευσα ενα ταπεινο ντοπιο μοσχαρακι,ναι μοσχαρακι ,παρολο που ειχα να φαω αιωνες,αλλα επειδη ψιλοεκοψα και τα αλλα κρεατα και ετρωγα ελαχιστο,τελικα εφτασα στα ορια αναιμιας,οποτε για λιγο διαστημα αναγκαστικα μοσχαρι παρολο που και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα κυριως δεν θελω να τρωω μοσχαρι,τεσπα για λιγο διαστημα θα ειναι,το οποιο ομως ταπέινο αυτο ντοπιο μοσχαρακι το εκανα κοκκινιστο με φρεσκια ντοματα βιολογικη,πιπεριες,καροτα ,μαιντανο και κλασικα το κρασακι το σαμος το γλυκο με τα μπαχαρικα του και εγινε πολυ καλο.

Εφτιαξα και πατατες τυπου τηγανιτες,στον φουρνο δηλαδη,σαλτσουλα απο το κοκκινιστο απο πανω και μου αρεσε τοσο που δυστυχως νιωθω το στομαχι μου ακομα και τωρα,τεντωμενο. :smt005:

Αυτα.
Βασικα για να σχολιασω την εργατια που τρωει μπριζολες 450 ευρω + ,και το κοκορευεται κιολας μπηκα,αλλα για ξεκαρφωμα ειπα να γραψω και τι μαγειρεψα σημερα. :003:
Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική; :smt017 έχουμε κομμουνισμό και προκαλεί; Δουλεμμένα τα έχει. Και πιθανόν σκληρά.
΄Μην το πλατιασουμε το θεμα ναιδα μου,μωρε καλα κανει και τα τρωει,αλλα οταν τρως χρυση μπριζολα λογικα δεν υποστηριζεις ενα μοντελο που πηγαινες με δελτιο για να παρεις ψωμι,ενα μοντελο που ολοι εχουν τα ιδια,αλλα δεν ειναι και πολλα.Τουτεστν ή δεν ψηφιζεις αυτο που λες,η κατι αλλο συμβαινει.
Τεσπα,μια χαρα κανει το παιδι ,αλλα οταν γραφεις δημοσια ΚΑΤΙ και το κοκορευσαι, θα δεχτεις και την κριτικη,αλλιως δεν χρειαζεται να το γραφεις σε ενα φορουμ,σωστα;Το τρως μια χαρα χωρις να το γραφεις στο πχωρουμ,Ειδικα οταν δεν λες ειμαι καπιταλας και γουσταρω να χεζω χρυσα,αυτο εχει μια συνεπεια,το αλλο δεν εχει. :wave:
Βλέπεις να εφαρμόζεται αυτό που ψηφίζει ένας κομμουνιστής; Που θα το εφαρμόσει; Γύρω γύρω από το σπίτι του; Και δεν μιλάμε για κανένα εργοδότη καπιταλιστή. Μιλάμε για εργαζόμενο.
Τεσπά μεγάλη συζήτηση ας μην αναλωθούμε.
Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00 Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.

Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..

Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.

Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.

Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.

Ηρέμησε λίγο εσύ καλέ. Στα τέτοια μου ο ένας, στα τέτοια μου ο άλλος. Χαλάρωσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ »

the comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:22
Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:21 Πανα μου;
χμμ....
Να σκάσεις από την ζούλεια σου
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 01:59
O Αδάμ φταίει για όλα Χόρχε μου.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:06
\
Πανω απο ολα ποιοτης! Αλλα μονο στο κρεας που ψωνιζομεν. :003:
Ρε πηγαινε φαε καροτα και μπιζελια που δηθεν θα σωσεις τον κοσμο.

Για εσενα κουκλα μου τα 500 ευρω μπορει να μοιαζουν απιαστο ονειρο ή γενικα να θεωρεις υπερβολικο να δινεις τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλα φια αλλους τα 500 δεν σημαινουν τιποτα.

Ιδεα δεν εχεις τι μισθο παιρνω. Εκτος απο αυτο,δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσυ και καθε «εσυ» αποφασιζουν ή ακομη -ακομη κρινουν το τι θα τρωει κανεις. Πια εισαι δλδ; Ποια; Η σουπερ γουαου σωτηρας του πλανητη;

Άβαταρ μέλους
Pedro

Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:07
Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:55

Πολυ καλα κανει - δεν ειμεθα κομθουνιστες να χτικιαζουμε οταν καποιος καλοπερναει κ να ονειρευομεθα κατσαπλιαδισμο
Σωστά, αφού είστε οι κατσαπλιάδες εσείς οι ίδιοι.
Εσθήρ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:56
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 22:39

Δηλαδή αν ο άλλος είναι κομμουνιστής και ακριβοπληρωμένος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα του στην καπιταλιστική χώρα που ζει; Με ποια λογική; :smt017 έχουμε κομμουνισμό και προκαλεί; Δουλεμμένα τα έχει. Και πιθανόν σκληρά.
΄Μην το πλατιασουμε το θεμα ναιδα μου,μωρε καλα κανει και τα τρωει,αλλα οταν τρως χρυση μπριζολα λογικα δεν υποστηριζεις ενα μοντελο που πηγαινες με δελτιο για να παρεις ψωμι,ενα μοντελο που ολοι εχουν τα ιδια,αλλα δεν ειναι και πολλα.Τουτεστν ή δεν ψηφιζεις αυτο που λες,η κατι αλλο συμβαινει.
Τεσπα,μια χαρα κανει το παιδι ,αλλα οταν γραφεις δημοσια ΚΑΤΙ και το κοκορευσαι, θα δεχτεις και την κριτικη,αλλιως δεν χρειαζεται να το γραφεις σε ενα φορουμ,σωστα;Το τρως μια χαρα χωρις να το γραφεις στο πχωρουμ,Ειδικα οταν δεν λες ειμαι καπιταλας και γουσταρω να χεζω χρυσα,αυτο εχει μια συνεπεια,το αλλο δεν εχει. :wave:
Βλέπεις να εφαρμόζεται αυτό που ψηφίζει ένας κομμουνιστής; Που θα το εφαρμόσει; Γύρω γύρω από το σπίτι του; Και δεν μιλάμε για κανένα εργοδότη καπιταλιστή. Μιλάμε για εργαζόμενο.
Τεσπά μεγάλη συζήτηση ας μην αναλωθούμε.
Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00 Ρε εσθηρ; Ποια εργατια; Που ξερεις εσυ τι δουλεια κανω και τι λεφτα βγαζω; Επισης,ο λογος που την ανεβασα ηταν η συζητηση που ειχαμε προ πολλου και ειχα αναφερει οτι καποια στιγμη θα δοκιμασω και η Γαλη μου ζητησε να το ανεβασω και να πω εντυπωσεις. Σιγα που κοκορευομαι οτι εφαγα μια μπροτζολα. Ελεος.

Στο κατω κατω μπορει να τρολλαρω κιολας. Το γαμησατε το θεμα ρε..

Αλλα τεσπα,οποιος πιστευει ποστευει,αλλιως δεν καιγομαι να αποδειξω σε κανεναν τιποτα,ουτε να καυχιεμαι που καταφερα να το φαω.

Εσθηρ,ενα πραγμα θελω να σου πω. Γνωριζω πολυ καλα οτι ενω εγω δινω τοσα για ενα κιλο κρεας,αλλοι ταυτοχρονα δεν εχουν ουτε νερο να πιουν. Δεν θα αναφερω αν στηριζω-βοηθαω αυτους τους ανθρωπους,ολα αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν.

Ομως,μην ξεχνας οτι κι γω ειμαι ανθρωπος και οταν αποκταω ο,τι αποκταω με τον δικο μου ιδρωτα,τα κανω ο,τι μα ο,τι θελω.

Ηρέμησε λίγο εσύ καλέ. Στα τέτοια μου ο ένας, στα τέτοια μου ο άλλος. Χαλάρωσε.
Ε οταν με απειλητικο υφος με λεει οτι ειτε το ανεβαζω ειτε δεν θα ξεχασει οτι καποια στιγμη ειπα τσουτσεκια (που ουτε το θυμαμαι) εννοειται οτι τον γραφω στα τετοια μου. Τι να ηρεμησω ρε ναδαι μου; Λες και σκοτιζομαι αν θα δει την ψημενη φωτο ο πανας ή αν θα καταλειξουμε καπου με την ψευτοεπαναστατρια εσθηρ. Αντε τωρα ναουμ.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:00
Ποια τέτοια;
Αναφέρομαι στην συζήτηση που είχα χθες το βράδυ κατά τις 1:30 με έναν συνάδελφο και μπήκες σφήνα στην μέση.
Το ξέχασες; Σε εμάς το είπες;
Εγώ εξέλαβα 'ότι σε εμάς το είπες γιατί ήμασταν οι μόνοι που συζητούσαμε. Δεν νομίζω να σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι. Θες να βάλω και λινκ να το δεις ή στα τέτοια σου;
Για να ξέρω από εδώ και πέρα πως θα σου φέρομαι. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλου εκτός και αν είναι στα τέτοια σου πάλι.
Να ξέρω με τι άνθρωπο μιλάω.

Εσθήρ σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι σε αυτή την συζήτηση.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Το χαιλαιτ απόψε ηταν οτι μαγειρεψε ( λεει) η Εσθηρω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Έγιναν όλοι δικαστές λες και παίζει ρόλο η ψήφος με το στομάχι του καθενός. Δηλαδή αν ψηφίζει ΚΚΕ πρέπει να τρώει μόνο μαχλιδονες και κωκωβιους;
Μπήκε τώρα ή άλλη και έγραψε σεντόνι χολής.
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους

Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:16 Εσθήρ σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι σε αυτή την συζήτηση.
Αγαπούλα την πάτησες χιχιχι
Άβαταρ μέλους
Pedro

Πάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:16
Ποια τέτοια;
Αναφέρομαι στην συζήτηση που είχα χθες το βράδυ κατά τις 1:30 με έναν συνάδελφο και μπήκες σφήνα στην μέση.
Εγώ εξέλαβα 'ότι σε εμάς το είπες γιατί ήμασταν οι μόνοι που συζητούσαμε. Δεν νομίζω να σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι. Θες να βάλω και λινκ να το δεις ή στα τέτοια σου;
Για να ξέρω από εδώ και πέρα πως θα σου φέρομαι. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλου εκτός και αν είναι στα τέτοια σου πάλι.

Δωσε λινκ γιατι δεν θυμαμαι. Να το λυσομαι να ξεμπερδευομαι να τελιωνομαι βρε ανθρωπε.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:18 Πεδρο γραφτους στα τέτοια σου. Σου εύχομαι και κανονικό κομπε.
Έγιναν όλοι δικαστές λες και παίζει ρόλο η ψήφος με το στομάχι του καθενός. Δηλαδή αν ψηφίζει ΚΚΕ πρέπει να τρώει μόνο μαχλιδονες και κωκωβιους;
Μπήκε τώρα ή άλλη και έγραψε σεντόνι χολής.
Αλλά θα μου πεις αυτή είναι μια από τις χαρές του πχωρουμ. Τα γλυκά δάκρυα.
Τι ειναι το «μαχλιδονες»; :smt005:

Παντως,εννοειται πως τους γραφω. Σιγα μην με ενοιαζε οι παπαριες που πεταει η εσθηρ.

Παρεπιπτοντως,παρολο το μεγαλο φαουλ της,την συμπαθω ακομη.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:19
Ποια τέτοια;

Δωσε λινκ γιατι δεν θυμαμαι. Να το λυσομαι να ξεμπερδευομαι να τελιωνομαι βρε ανθρωπε.
Ορίστε εδώ έχουμε συζήτηση και μπαίνεις και γράφεις τι; Μπορείς σε παρακαλώ να το αναλύσεις; Εκείνη την ώρα δεν είχα όρεξη για βαβούρα.

viewtopic.php?f=33&t=15163&p=952980&hil ... 21#p952980
the end
Άβαταρ μέλους

Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 23:19
Ποια τέτοια;

viewtopic.php?f=33&t=15163&p=952980#p952980
Εδω εισαι πυτε

Εδιτ.τωρα ειδα οτι συμπαθείς την αγαπούλα
Αν το ξερα, δεν θα βοηθούσα, λολ

Τελικά κομουνι εισαι;;;;;;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση