!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:32
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:29
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:25 Εξαρτάται για τι σκάφος μιλάμε.
Ε συνήθως ιστιοπλοϊκό κλείνουν για τέτοιες διακοπές.
Μπορείς να νοικιάσεις ένα καταμαράν με αρκετό χώρο.
Δεν ξέρω δεν θα μου άρεσε. Άσε που παίζει να με έπιανε ναυτία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:35
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:25 Εξαρτάται για τι σκάφος μιλάμε.
Μπορεί να σε φιλοξενήσουν, σαν τον Τσίπρα.
Α μπα, το κανόνισε η παρέα μου και δωρεάν θα πήγαινα αλλά δεν ακολούθησα.

Que Sera, Sera...
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:36

Στο καταμαράν συγκεκριμένα ή γενικά στα πλεούμενα;
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:37

Naida πάμε σε κάμπινγκ γυμνηστών στην Σαμοθράκη....είναι πολύ ωραία...επιστροφή στην φύση! :smt023
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:04 Mπορεί κάποιος να μου διευκρινήσει με σαφήνεια τις διαφορές μεταξύ διακοπών σε ελεύθερο κάμπινγκ και σκάφους 8-10 μέτρων;
προτιμω να περασω μια νυχτα με θυελλα στη στερια, ακομα και ακαλυπτος, παρα στη θαλασσα. Εχω βρεθει σε μικρο φουσκωτο να παλευω με διμετρα κυματα, και ηταν απο τις πιο τρομακτικες εμπειριες της ζωης μου.
Αυτό που εννοούσα είναι ότι και οι διακοπές με σκάφος δεν είναι άνετες. Οι καμπίνες είναι πολύ χαμηλότερες από τη σκηνή, το ψυγείο και η κουζίνα είναι πολύ μικρά για να προσφέρουν μαγειρική άνεση, χρειάζεται να κουβαλάς το νερό που θα χρησιμοποιήσεις, όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι είναι υπολογισμένοι μέχρι εκατοστό και γενικώς χρειάζεται αρκετή οργάνωση για να μην προκύψει χάος. Γενικώς, η συντήρηση ενός τέτοιου σκάφους έχει πολύ μεγαλύτερο κόπο απ' ότι το ελεύθερο κάμπινγκ, πέρα από τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν. Είναι όμως το αντίστοιχο "ελεύθερο κάμπινγκ" στη θάλασσα. Αν θες να βρίσκεσαι σε όμορφα μέρη που δεν είναι είναι γεμάτα με ξαπλώστρες, θέλει κόπο. Και τρόπο. Ε, σε κάποιους αρέσει αυτή η "ταλαιπωρία". :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:39

Όχι πάντα. Αλλά μερικές φορές με πιάνει πριν ακόμα βγει από το λιμάνι. Νομίζω έχει να κάνει με τον θόρυβο. Καλά για καμπίνα και σαλόνι δεν το συζητάω. Όπου πάω κατάστρωμα τη βγάζω, όσες ώρες και να είναι το ταξίδι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:48 ΥΓ: Επειδή εγώ δε μπορώ να κάνω έντιτ το OP, μπορεί κάποιος συντονιστής/συντονίστρια να διορθώσει τον τόνο μου στο "Ελεύθερο" που μου έφυγε, γιατί είναι ενοχλητικό; Gherschaagk Ηράκλειτος
Εννοείται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:01
Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:44
Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:27 Aυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση σε μερικά κάμπινγκ, είναι πως κάποιοι έχουν φτιάξει ολόκληρο νοικοκυριό, τηλεοράσεις, σωστό σπιτικό και απλώς νοικιάζουν θέση κάμπινγκ. Περνούσα από ένα κάμπινγκ στο Πήλιο δίπλα στον Άη Γιάννη, και έπαθα πλάκα, πιο οργανωμένο διαμέρισμα είχε ο άλλος κι από το δικό μου στην πόλη. Υποτίθεται ότι το κάμπινγκ έχει και μια προχειρότητα, είναι κατασκήνωση. Ακόμα και η σκηνή του Καντάφι ήταν πιο εξοχική από αυτά που είδα.
Σε παραλία, σε ελεύθερο κάμπινγκ για σαββατοκύριακο, οικογένεια είχε φέρει κανονικά κρεβάτια, ξαπλώστρες, τραπέζι, καρέκλες, γεννήτρια που δούλευε συνέχεια για τους ανεμιστήρες, την τηλεόραση, το ψυγείο, το ηλεκτρικό κουζινάκι, τους προβολείς το βράδυ. Πλήρη εξοπλισμό κουζίνας σε σκεύη μαγειρέματος και φαγητού, δύο σανίδες σέρφ, φουσκωτή βάρκα, τεράστια τέντα μπροστά στην σκηνή, δεύτερη τέντα πάνω στο κύμα, δύο σκυλιά, μία γάτα, ....
Το μεσημέρι η γυναίκα έφτιαξε γεμιστά στο φούρνο. :smt005:
Τουλάχιστον πρέπει να ήταν φοβερή νοικοκυρά.
Μας έχει τύχει τέτοιο σκηνικό, στα Κύθηρα. Ήμασταν σε μια περιοχή με δέντρα (σαν μικρό δασάκι) περίπου 10 σκηνές σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων η μία από την άλλη, εκτός από αυτές που ήταν δίπλα επειδή ήταν παρέα. Και σκάει μύτη τέτοια οικογένεια. Κανονική μετακόμιση. Φωταγωγήθηκε όλη η περιοχή. Ούτε σε προεκλογική ομιλία, τόση ζωντάνια, τόσο μεγάφωνο και τόσος παλμός. Την άλλη μέρα φύγαμε όλοι. :lol:
Και που πηγατε; Ενα τετοιο περιστατικο μπορει να σε αναγκασει να γυρισεις σπιτι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:18Δεν θυμάμαι πως έλεγαν την περιοχή αλλά μετά από αυτό το σκηνικό, είχαμε ως έδρα το Καψάλι. Δεν κάναμε μπάνιο εκεί, βασικά γυρίζαμε, αλλά θυμάμαι μια παραλία που κατέβαινες πολλά σκαλιά μέχρι να φτάσεις. Την πρώτη μέρα που πήγαμε είχε πλάκα γιατί ήταν κάποιοι Άγγλοι και γύριζαν ταινία, μια σκηνή πνιγμού που δεν πετύχαινε με τίποτα. :lol:
Καλαδί μάλλον πηγαίνατε. Καψάλι πηγαίνω μόνο για ποτάκι στου Άρη -υπάρχει ακόμα;- και για μπάνιο, Μελιδόνι, Μελιδόνι, και Μελιδόνι.
Δεν θυμάμαι ονόματα. Εμείς πηγαίναμε σε κάποια μαγαζιά που ήταν στο αριστερό μέρος της παραλίας (όπως κοιτάς προς τη θάλασσα) και ήταν υπερυψωμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:41
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:37
Naida πάμε σε κάμπινγκ γυμνηστών στην Σαμοθράκη....είναι πολύ ωραία...επιστροφή στην φύση! :smt023
Ε όχι σε κάμπινγκ γυμνιστών.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Γιατί η Σαμοθράκη έχει μαζέψει όλα τα U.F.O.? Ικαρία και Σαμοθράκη, πια, έχουν γεμίσει ρακόμελα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:50 Γιατί η Σαμοθράκη έχει μαζέψει όλα τα U.F.O.? Ικαρία και Σαμοθράκη, πια, έχουν γεμίσει ρακόμελα.
στη σαμοθρακη ενοιωσα το ρατσιστικο μισος των βορειων. Ολο "οι αθηναιοι¨και ¨οι αθηναιοι" ακουγα. Μ επιασε κοψιμο απο το νερο και εφαγα και μια νεροποντη ισχυος τροπικου μουσωνα, απο την οποια βγηκα ολοστεγνος. Ετρωγα επισης καθε μερα κατσικι. Καλα ηταν, αλλα δεν θα ξαναπηγαινα.

Ικαρια απο την αλλη με ΤΙΠΟΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:09
Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:50 Γιατί η Σαμοθράκη έχει μαζέψει όλα τα U.F.O.? Ικαρία και Σαμοθράκη, πια, έχουν γεμίσει ρακόμελα.
στη σαμοθρακη ενοιωσα το ρατσιστικο μισος των βορειων. Ολο "οι αθηναιοι¨και ¨οι αθηναιοι" ακουγα.
Δεν είναι ρατσιστικό μίσος και δεν έχει να κάνει με βόρειους. Είναι η υγιής αγανάκτηση που νιώθει ο Έλληνας όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον σπασαρχίδα πρωτευουσιάνο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:45
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:48 ΥΓ: Επειδή εγώ δε μπορώ να κάνω έντιτ το OP, μπορεί κάποιος συντονιστής/συντονίστρια να διορθώσει τον τόνο μου στο "Ελεύθερο" που μου έφυγε, γιατί είναι ενοχλητικό; Gherschaagk Ηράκλειτος
Εννοείται.
Thanks!
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:43
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:39

Όχι πάντα. Αλλά μερικές φορές με πιάνει πριν ακόμα βγει από το λιμάνι. Νομίζω έχει να κάνει με τον θόρυβο. Καλά για καμπίνα και σαλόνι δεν το συζητάω. Όπου πάω κατάστρωμα τη βγάζω, όσες ώρες και να είναι το ταξίδι.
Κατάστρωμα πλοίου με τον αέρα να σε φυσάει. Ό,τι καλύτερο. Και πετυχαίνεις και γκομενάκια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:09στη σαμοθρακη ενοιωσα το ρατσιστικο μισος των βορειων. Ολο "οι αθηναιοι¨και ¨οι αθηναιοι" ακουγα. Μ επιασε κοψιμο απο το νερο και εφαγα και μια νεροποντη ισχυος τροπικου μουσωνα, απο την οποια βγηκα ολοστεγνος. Ετρωγα επισης καθε μερα κατσικι. Καλα ηταν, αλλα δεν θα ξαναπηγαινα.

Ικαρια απο την αλλη με ΤΙΠΟΤΑ.
Εντάξει, εντάξει.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”