Εγώ είμαι του κουβά, το τσιρ τσιρ τσιρ δεν το μπορώ, θέλω πολύ νερό.Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:57Εγώ με το αυτοκίνητο έχω δύο πτυσσόμενα δοχεία των 20 λίτρων που έχουν βρυσάκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:49 Κάπου στο πατάρι πρέπει να βρίσκονται δύο τέτοιες ντουσιέρες. Τις χρησιμοποιήσαμε μόνον την πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια. Ένας κουβάς γεμάτος με νερό, ένα κανάτι (ή κομμένο πλαστικό μπουκάλι νερού) και τελειώνει η ιστορία. Αν έχεις αυτοκίνητο, γεμίζεις τον κουβά με διάφορα μικροπράγματα και τα έχεις συγκεντρωμένα, αν έχεις μηχανή αγοράζεις έναν από ένα μαγαζί και μετά τον αφήνεις στην ανακύκλωση ή τον δίνεις σε κάποιον άλλο.
Τα κρεμάω σε ένα δέντρο και πλένομαι από κάτω.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
influencer
ξενοδοχείο με πισίνα
διακοπές πάω για να ξεκουραστω
διακοπές πάω για να ξεκουραστω
Βρε λες να ήταν οι ίδιοι;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:01Μας έχει τύχει τέτοιο σκηνικό, στα Κύθηρα. Ήμασταν σε μια περιοχή με δέντρα (σαν μικρό δασάκι) περίπου 10 σκηνές σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων η μία από την άλλη, εκτός από αυτές που ήταν δίπλα επειδή ήταν παρέα. Και σκάει μύτη τέτοια οικογένεια. Κανονική μετακόμιση. Φωταγωγήθηκε όλη η περιοχή. Ούτε σε προεκλογική ομιλία, τόση ζωντάνια, τόσο μεγάφωνο και τόσος παλμός. Την άλλη μέρα φύγαμε όλοι.Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:44 Σε παραλία, σε ελεύθερο κάμπινγκ για σαββατοκύριακο, οικογένεια είχε φέρει κανονικά κρεβάτια, ξαπλώστρες, τραπέζι, καρέκλες, γεννήτρια που δούλευε συνέχεια για τους ανεμιστήρες, την τηλεόραση, το ψυγείο, το ηλεκτρικό κουζινάκι, τους προβολείς το βράδυ. Πλήρη εξοπλισμό κουζίνας σε σκεύη μαγειρέματος και φαγητού, δύο σανίδες σέρφ, φουσκωτή βάρκα, τεράστια τέντα μπροστά στην σκηνή, δεύτερη τέντα πάνω στο κύμα, δύο σκυλιά, μία γάτα, ....
Το μεσημέρι η γυναίκα έφτιαξε γεμιστά στο φούρνο.![]()
Τουλάχιστον πρέπει να ήταν φοβερή νοικοκυρά.![]()
Αυτοί που λέω εγώ είχαν έρθει με ένα επαγγελματικό φορτηγό ψυγείο.
Είχαν φορτώσει όλα τα πράγματά τους μέσα στο ψυγείο.
Το περιστατικό είχε συμβεί στο Κυπαρίσσι Λακωνίας.
Δεν θυμάμαι πως έλεγαν την περιοχή αλλά μετά από αυτό το σκηνικό, είχαμε ως έδρα το Καψάλι. Δεν κάναμε μπάνιο εκεί, βασικά γυρίζαμε, αλλά θυμάμαι μια παραλία που κατέβαινες πολλά σκαλιά μέχρι να φτάσεις. Την πρώτη μέρα που πήγαμε είχε πλάκα γιατί ήταν κάποιοι Άγγλοι και γύριζαν ταινία, μια σκηνή πνιγμού που δεν πετύχαινε με τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι ωραία να ήμουνα έτσι εδώ τώρα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
προτιμω να περασω μια νυχτα με θυελλα στη στερια, ακομα και ακαλυπτος, παρα στη θαλασσα. Εχω βρεθει σε μικρο φουσκωτο να παλευω με διμετρα κυματα, και ηταν απο τις πιο τρομακτικες εμπειριες της ζωης μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:04 Mπορεί κάποιος να μου διευκρινήσει με σαφήνεια τις διαφορές μεταξύ διακοπών σε ελεύθερο κάμπινγκ και σκάφους 8-10 μέτρων;
blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:20προτιμω να περασω μια νυχτα με θυελλα στη στερια, ακομα και ακαλυπτος, παρα στη θαλασσα. Εχω βρεθει σε μικρο φουσκωτο να παλευω με διμετρα κυματα, και ηταν απο τις πιο τρομακτικες εμπειριες της ζωης μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:04 Mπορεί κάποιος να μου διευκρινήσει με σαφήνεια τις διαφορές μεταξύ διακοπών σε ελεύθερο κάμπινγκ και σκάφους 8-10 μέτρων;
Πάντως κι εγώ το σκάφος δε θα το προτιμούσα για μέρες. Έχουν χαλάσει διακοπές μου έτσι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλαδί μάλλον πηγαίνατε. Καψάλι πηγαίνω μόνο για ποτάκι στου Άρη -υπάρχει ακόμα;- και για μπάνιο, Μελιδόνι, Μελιδόνι, και Μελιδόνι.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:18Δεν θυμάμαι πως έλεγαν την περιοχή αλλά μετά από αυτό το σκηνικό, είχαμε ως έδρα το Καψάλι. Δεν κάναμε μπάνιο εκεί, βασικά γυρίζαμε, αλλά θυμάμαι μια παραλία που κατέβαινες πολλά σκαλιά μέχρι να φτάσεις. Την πρώτη μέρα που πήγαμε είχε πλάκα γιατί ήταν κάποιοι Άγγλοι και γύριζαν ταινία, μια σκηνή πνιγμού που δεν πετύχαινε με τίποτα.
Ordem e Progresso.
Ε συνήθως ιστιοπλοϊκό κλείνουν για τέτοιες διακοπές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Προτιμώ άνεση για διακοπές, να μην πω και χλιδή ακόμη. Αντισκηνο μόνο για καμιά εξόρμηση σε βουνό ή δάσος. Και θέλω και βαβούρα στις διακοπές, ξεσάλωμα και όχι παρειστική ησυχία. Τις σπάνιες στιγμές που θα αποζητησω ησυχία θα προτιμήσω την άνεση και ησυχία του εξοχικού.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ελεύθερο κάμπινγκ με φουλ γκατζετ και πλαστικούρες που μετά τις πετάμε.
Ο μόνος αληθινός φαίνεται ο blackpaint.
Ο μόνος αληθινός φαίνεται ο blackpaint.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κι εγώ το ίδιο, Σιντ. Κι όποτε πήγα έτσι με αντίσκηνο, ελεύθερο κλπ, στο βουνό ήταν.Sid Vicious έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:30 Προτιμώ άνεση για διακοπές, να μην πω και χλιδή ακόμη. Αντισκηνο μόνο για καμιά εξόρμηση σε βουνό ή δάσος. Και θέλω και βαβούρα στις διακοπές, ξεσάλωμα και όχι παρειστική ησυχία. Τις σπάνιες στιγμές που θα αποζητησω ησυχία θα προτιμήσω την άνεση και ησυχία του εξοχικού.
Σε κάμπινγκ στη θάλασσα έχω πάει αρκετές φορές νεότερος, αλλά ήταν οργανωμένο φυσικά. Τώρα πια, κι αυτά κομμένα.
-
Uppercut
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68