Δεν ξέρω δεν θα μου άρεσε. Άσε που παίζει να με έπιανε ναυτία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α μπα, το κανόνισε η παρέα μου και δωρεάν θα πήγαινα αλλά δεν ακολούθησα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Στο καταμαράν συγκεκριμένα ή γενικά στα πλεούμενα;
- tanipteros
Naida πάμε σε κάμπινγκ γυμνηστών στην Σαμοθράκη....είναι πολύ ωραία...επιστροφή στην φύση!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Αυτό που εννοούσα είναι ότι και οι διακοπές με σκάφος δεν είναι άνετες. Οι καμπίνες είναι πολύ χαμηλότερες από τη σκηνή, το ψυγείο και η κουζίνα είναι πολύ μικρά για να προσφέρουν μαγειρική άνεση, χρειάζεται να κουβαλάς το νερό που θα χρησιμοποιήσεις, όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι είναι υπολογισμένοι μέχρι εκατοστό και γενικώς χρειάζεται αρκετή οργάνωση για να μην προκύψει χάος. Γενικώς, η συντήρηση ενός τέτοιου σκάφους έχει πολύ μεγαλύτερο κόπο απ' ότι το ελεύθερο κάμπινγκ, πέρα από τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν. Είναι όμως το αντίστοιχο "ελεύθερο κάμπινγκ" στη θάλασσα. Αν θες να βρίσκεσαι σε όμορφα μέρη που δεν είναι είναι γεμάτα με ξαπλώστρες, θέλει κόπο. Και τρόπο. Ε, σε κάποιους αρέσει αυτή η "ταλαιπωρία".blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:20προτιμω να περασω μια νυχτα με θυελλα στη στερια, ακομα και ακαλυπτος, παρα στη θαλασσα. Εχω βρεθει σε μικρο φουσκωτο να παλευω με διμετρα κυματα, και ηταν απο τις πιο τρομακτικες εμπειριες της ζωης μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:04 Mπορεί κάποιος να μου διευκρινήσει με σαφήνεια τις διαφορές μεταξύ διακοπών σε ελεύθερο κάμπινγκ και σκάφους 8-10 μέτρων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι πάντα. Αλλά μερικές φορές με πιάνει πριν ακόμα βγει από το λιμάνι. Νομίζω έχει να κάνει με τον θόρυβο. Καλά για καμπίνα και σαλόνι δεν το συζητάω. Όπου πάω κατάστρωμα τη βγάζω, όσες ώρες και να είναι το ταξίδι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται.Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:48 ΥΓ: Επειδή εγώ δε μπορώ να κάνω έντιτ το OP, μπορεί κάποιος συντονιστής/συντονίστρια να διορθώσει τον τόνο μου στο "Ελεύθερο" που μου έφυγε, γιατί είναι ενοχλητικό; Gherschaagk Ηράκλειτος
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Ορέστης 35
Και που πηγατε; Ενα τετοιο περιστατικο μπορει να σε αναγκασει να γυρισεις σπιτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:01Μας έχει τύχει τέτοιο σκηνικό, στα Κύθηρα. Ήμασταν σε μια περιοχή με δέντρα (σαν μικρό δασάκι) περίπου 10 σκηνές σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων η μία από την άλλη, εκτός από αυτές που ήταν δίπλα επειδή ήταν παρέα. Και σκάει μύτη τέτοια οικογένεια. Κανονική μετακόμιση. Φωταγωγήθηκε όλη η περιοχή. Ούτε σε προεκλογική ομιλία, τόση ζωντάνια, τόσο μεγάφωνο και τόσος παλμός. Την άλλη μέρα φύγαμε όλοι.Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:44Σε παραλία, σε ελεύθερο κάμπινγκ για σαββατοκύριακο, οικογένεια είχε φέρει κανονικά κρεβάτια, ξαπλώστρες, τραπέζι, καρέκλες, γεννήτρια που δούλευε συνέχεια για τους ανεμιστήρες, την τηλεόραση, το ψυγείο, το ηλεκτρικό κουζινάκι, τους προβολείς το βράδυ. Πλήρη εξοπλισμό κουζίνας σε σκεύη μαγειρέματος και φαγητού, δύο σανίδες σέρφ, φουσκωτή βάρκα, τεράστια τέντα μπροστά στην σκηνή, δεύτερη τέντα πάνω στο κύμα, δύο σκυλιά, μία γάτα, ....Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 17:27 Aυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση σε μερικά κάμπινγκ, είναι πως κάποιοι έχουν φτιάξει ολόκληρο νοικοκυριό, τηλεοράσεις, σωστό σπιτικό και απλώς νοικιάζουν θέση κάμπινγκ. Περνούσα από ένα κάμπινγκ στο Πήλιο δίπλα στον Άη Γιάννη, και έπαθα πλάκα, πιο οργανωμένο διαμέρισμα είχε ο άλλος κι από το δικό μου στην πόλη. Υποτίθεται ότι το κάμπινγκ έχει και μια προχειρότητα, είναι κατασκήνωση. Ακόμα και η σκηνή του Καντάφι ήταν πιο εξοχική από αυτά που είδα.
Το μεσημέρι η γυναίκα έφτιαξε γεμιστά στο φούρνο.![]()
Τουλάχιστον πρέπει να ήταν φοβερή νοικοκυρά.![]()
Δεν θυμάμαι ονόματα. Εμείς πηγαίναμε σε κάποια μαγαζιά που ήταν στο αριστερό μέρος της παραλίας (όπως κοιτάς προς τη θάλασσα) και ήταν υπερυψωμένα.Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:27Καλαδί μάλλον πηγαίνατε. Καψάλι πηγαίνω μόνο για ποτάκι στου Άρη -υπάρχει ακόμα;- και για μπάνιο, Μελιδόνι, Μελιδόνι, και Μελιδόνι.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:18Δεν θυμάμαι πως έλεγαν την περιοχή αλλά μετά από αυτό το σκηνικό, είχαμε ως έδρα το Καψάλι. Δεν κάναμε μπάνιο εκεί, βασικά γυρίζαμε, αλλά θυμάμαι μια παραλία που κατέβαινες πολλά σκαλιά μέχρι να φτάσεις. Την πρώτη μέρα που πήγαμε είχε πλάκα γιατί ήταν κάποιοι Άγγλοι και γύριζαν ταινία, μια σκηνή πνιγμού που δεν πετύχαινε με τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε όχι σε κάμπινγκ γυμνιστών.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:41Naida πάμε σε κάμπινγκ γυμνηστών στην Σαμοθράκη....είναι πολύ ωραία...επιστροφή στην φύση!![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί η Σαμοθράκη έχει μαζέψει όλα τα U.F.O.? Ικαρία και Σαμοθράκη, πια, έχουν γεμίσει ρακόμελα.
Ordem e Progresso.
- blackpaint
στη σαμοθρακη ενοιωσα το ρατσιστικο μισος των βορειων. Ολο "οι αθηναιοι¨και ¨οι αθηναιοι" ακουγα. Μ επιασε κοψιμο απο το νερο και εφαγα και μια νεροποντη ισχυος τροπικου μουσωνα, απο την οποια βγηκα ολοστεγνος. Ετρωγα επισης καθε μερα κατσικι. Καλα ηταν, αλλα δεν θα ξαναπηγαινα.Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:50 Γιατί η Σαμοθράκη έχει μαζέψει όλα τα U.F.O.? Ικαρία και Σαμοθράκη, πια, έχουν γεμίσει ρακόμελα.
Ικαρια απο την αλλη με ΤΙΠΟΤΑ.
- Λίνο Βεντούρα
Δεν είναι ρατσιστικό μίσος και δεν έχει να κάνει με βόρειους. Είναι η υγιής αγανάκτηση που νιώθει ο Έλληνας όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον σπασαρχίδα πρωτευουσιάνο.blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:09στη σαμοθρακη ενοιωσα το ρατσιστικο μισος των βορειων. Ολο "οι αθηναιοι¨και ¨οι αθηναιοι" ακουγα.Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:50 Γιατί η Σαμοθράκη έχει μαζέψει όλα τα U.F.O.? Ικαρία και Σαμοθράκη, πια, έχουν γεμίσει ρακόμελα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Uppercut
Thanks!Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:45Εννοείται.Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:48 ΥΓ: Επειδή εγώ δε μπορώ να κάνω έντιτ το OP, μπορεί κάποιος συντονιστής/συντονίστρια να διορθώσει τον τόνο μου στο "Ελεύθερο" που μου έφυγε, γιατί είναι ενοχλητικό; Gherschaagk Ηράκλειτος
Κατάστρωμα πλοίου με τον αέρα να σε φυσάει. Ό,τι καλύτερο. Και πετυχαίνεις και γκομενάκια.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2019, 18:43Όχι πάντα. Αλλά μερικές φορές με πιάνει πριν ακόμα βγει από το λιμάνι. Νομίζω έχει να κάνει με τον θόρυβο. Καλά για καμπίνα και σαλόνι δεν το συζητάω. Όπου πάω κατάστρωμα τη βγάζω, όσες ώρες και να είναι το ταξίδι.
Εντάξει, εντάξει.blackpaint έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:09στη σαμοθρακη ενοιωσα το ρατσιστικο μισος των βορειων. Ολο "οι αθηναιοι¨και ¨οι αθηναιοι" ακουγα. Μ επιασε κοψιμο απο το νερο και εφαγα και μια νεροποντη ισχυος τροπικου μουσωνα, απο την οποια βγηκα ολοστεγνος. Ετρωγα επισης καθε μερα κατσικι. Καλα ηταν, αλλα δεν θα ξαναπηγαινα.
Ικαρια απο την αλλη με ΤΙΠΟΤΑ.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68