!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stergiosbik

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:59
stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:55
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:27

Αναγκάζομαι να ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι δεν έκανα το εμβόλιο λόγω ιατρικών εξετάσεων: αρρύθμιστη υπέρταση και στένωση αορτικής καρωτίδας.ΑΚΥΡΟΝ.
Και πολυ καλα εκανες μιας και υπηρχε ιατρικη συμβουλη να μην εμβολιαστεις.
Απλα ολον αυτο τον καιρο εδινες την εντυπωση οτι δεν το κανεις για αλλους λογους οπως θρησκευτικους,φοβου κλπ κλπ.
Εντάξει ,ίσως στην αρχή ,άλλωστε τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς σχετικά με τον ιό. Σιγά μη κλάψω και φοβηθώ ,3 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής.
Φυσικα και δεν χρειαζεται πανικος.
Ωριμοτητα χρειαζεται και εμπιστοσυνη στους επιστημονες.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:45 Ρε συ Kady,ηρέμησε,άλλο δεν θέλω να κάνω εμβόλιο και άλλο δεν υπάρχει ιός και όλα είναι ψέμματα.
σαφως και υπαρχει ο προβιντ,ειναι ο ιος του κοινου κρυολογηματος,απλως δεν ειναι θανατηφορος,εκτος κι αν εισαι ηδη με τα 2 ποδια στον ταφο
ολοι οι υπολοιποι εκτος υπερηλικων και βαρια αρρωστων που καταγραφηκαν ως θανατοι κοβιντ πεθαναν ΜΕ και οχι ΑΠΟ κοβιντ :e045:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ακριβώς, αν κάθεσαι στο χείλος του γκρεμου και έρθω σε δόσω μια κλωτσια να πέσεις δεν ήμουν εγώ το αίτιο της πτωσης
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Fluffy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 19:38 ακριβώς, αν κάθεσαι στο χείλος του γκρεμου και έρθω σε δόσω μια κλωτσια να πέσεις δεν ήμουν εγώ το αίτιο της πτωσης
Αν επιζησει θα εχει λονγκ πτωβιντ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Καdy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 19:32
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:45 Ρε συ Kady,ηρέμησε,άλλο δεν θέλω να κάνω εμβόλιο και άλλο δεν υπάρχει ιός και όλα είναι ψέμματα.
σαφως και υπαρχει ο προβιντ,ειναι ο ιος του κοινου κρυολογηματος,απλως δεν ειναι θανατηφορος,εκτος κι αν εισαι ηδη με τα 2 ποδια στον ταφο
ολοι οι υπολοιποι εκτος υπερηλικων και βαρια αρρωστων που καταγραφηκαν ως θανατοι κοβιντ πεθαναν ΜΕ και οχι ΑΠΟ κοβιντ :e045:
Θα συμφωνήσω ότι είναι ένας ακόμη (εργαστηριακός) ιός,που χρησιμοποιείται ως μέσο χειραγώγησης των μαζών.
Θα συμφωνήσω και με το ότι τα νούμερα που μας παρουσιάζουν είναι πλασματικά.
Αλλά έτσι όπως γράφεις,δίνεις την εντύπωση ότι δεν πιστεύεις καν πως υπάρχει σαν ιός.
Αν κατάλαβα λάθος,my apologies.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2021, 19:41
Fluffy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 19:38 ακριβώς, αν κάθεσαι στο χείλος του γκρεμου και έρθω σε δόσω μια κλωτσια να πέσεις δεν ήμουν εγώ το αίτιο της πτωσης
Αν επιζησει θα εχει λονγκ πτωβιντ;
μη γίνεσαι χυδαίος
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

2 Οκτωβρίου, 2021
Γεμίζουν τα ψυγεία νοσοκομείων με νεκρούς από κορωνοϊό- Γιατί απαιτούν νεκροψία οι συγγενείς τους.

Εικόνα

Δεν πιστεύουν ότι πέθαναν από τον ιό και απαιτούν νεκροψία για τους συγγενείς τους.

Ασύλληπτα είναι τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό και δυστυχώς χάνουν τη μάχη για τη ζωή. Οι συγγενείς τους, αρνούνται να παραλάβουν τις σορούς τους καθώς δεν πιστεύουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό και ζητούν νεκροψία. Το αποτέλεσμα είναι όπως καταγγέλλει στο MEGA ο πρόεδρος των εργαζομένων στο «Αττικό», Γιάννης Πλαγιαννάκος να έχουν γεμίσει τα ψυγεία του νοσοκομείου με νεκρούς.

«Έχουμε τη σορό μιας κυρίας που είναι από την 1η Ιουνίου από μονάδα Covid, που πέθανε από Covid, ενώ οι συνοδοί από ό,τι μαθαίνω θέλουν να την πάνε για νεκροψία, γιατί δεν πιστεύουν ότι πέθανε από Covid», σημείωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο «Αττικό», Γιάννης Πλαγιαννάκος.

Συγγενείς των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους από κορωνοϊό αμφισβητούν την αιτία θανάτου, δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς και ζητούν να γίνει νεκροψία, με αποτέλεσμα οι νεκροί να παραμένουν για μήνες στα ψυγεία των νοσοκομείων.

«Δεν πιστεύουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό οι συγγενείς τους και θέλουν να πάνε για νεκροψία. Δεν μπορούμε να κρατάμε έξι μήνες σορούς μέσα στα ψυγεία, είναι δημόσιος κίνδυνος», πρόσθεσε ο κ. Πλαγιαννάκος.

Αυτά τα περιστατικά, μάλιστα, πληθαίνουν ανά την Ελλάδα. «Πανελλαδικά είναι πολλές οι περιπτώσεις που μένουν στα ψυγεία μήνες, γιατί δεν μπορεί να βρεθεί μια λύση», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο «Αττικό».

Οι αρνητές μάλιστα στρέφονται νομικά εναντίον γιατρών που υπογράφουν στο πιστοποιητικό θανάτου ως αιτία τον κορωνοϊό και, στη συνέχεια, διαδίδουν στα social media πως έπεσαν θύματα «της μεγάλης απάτης της πανδημίας».

«Καμπανάκι» και από την ΠΟΕΔΗΝ.
Την σοκαριστική αποκάλυψη ότι νεκροί από κορωνοϊό παραμένουν για μήνες στα ψυγεία των νεκροθαλάμων των νοσοκομείων, έκανε πρώτος ο πρόεδρος των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

«Πραγματικά, δεν αντιλαμβανόμαστε τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την ταφή κάποιων ασθενών νοσοκομείων, που πεθαίνουν από κορωνοϊό, όταν οι συγγενείς αμφισβητούν την αιτία θανάτου», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν τους παραλαμβάνουν. Ζητάνε να υποβληθούν σε νεκροψία, πολλές φορές με δικηγόρο, χωρίς να διαθέτουν εντολή Εισαγγελέα».

Τη νεκροψία, την παραγγέλνουν οι θεράποντες ιατροί, όπως είπε, διαφορετικά, οι συγγενείς πρέπει να απευθυνθούν στην Εισαγγελία.
https://www.el.gr/nea-taxh/gemizoyn-ta- ... on-me-nek/
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Α εντάξει, i rest my case,τα παρατάω ,δε γίνεται τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:47

Ο Kady μας απλώς μας κάνει πλάκα εδώ και καιρό. Θυμάμαι και τα προηγούμενα χρόνια περιπτώσεις που έφερνε το παιδάκι το κρυολόγημα σπίτι και τους κόλλαγε όλους αλλά ποτέ να ξεκληρίζεται μια οικογένεια ολόκληρη όπως η περίπτωση που ανέφερες. Και δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχασαν παραπάνω από ένα άτομο.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:54
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:47

Ο Kady μας απλώς μας κάνει πλάκα εδώ και καιρό. Θυμάμαι και τα προηγούμενα χρόνια περιπτώσεις που έφερνε το παιδάκι το κρυολόγημα σπίτι και τους κόλλαγε όλους αλλά ποτέ να ξεκληρίζεται μια οικογένεια ολόκληρη όπως η περίπτωση που ανέφερες. Και δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχασαν παραπάνω από ένα άτομο.
Και δεν είναι η μοναδική.Αυτή έκανε την μεγαλύτερη αίσθηση στη Λάρισα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:54 Ο Kady μας απλώς μας κάνει πλάκα εδώ και καιρό. Θυμάμαι και τα προηγούμενα χρόνια περιπτώσεις που έφερνε το παιδάκι το κρυολόγημα σπίτι και τους κόλλαγε όλους αλλά ποτέ να ξεκληρίζεται μια οικογένεια ολόκληρη όπως η περίπτωση που ανέφερες. Και δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχασαν παραπάνω από ένα άτομο.
Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι η γενετική προδιάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιδρά το ανοσοποιητικό στον κορωνοϊό. Αν αντιδράσει άσχημα, κινδυνεύεις. Έτσι εξηγείται και το ξεκλήρισμα που συνήθως περιλαμβάνει και νέα άτομα με ελάχιστη - κανονικά - πιθανότητα θανατηφόρου έκβασης της λοίμωξης.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2021, 21:01
ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:54 Ο Kady μας απλώς μας κάνει πλάκα εδώ και καιρό. Θυμάμαι και τα προηγούμενα χρόνια περιπτώσεις που έφερνε το παιδάκι το κρυολόγημα σπίτι και τους κόλλαγε όλους αλλά ποτέ να ξεκληρίζεται μια οικογένεια ολόκληρη όπως η περίπτωση που ανέφερες. Και δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχασαν παραπάνω από ένα άτομο.
Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι η γενετική προδιάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιδρά το ανοσοποιητικό στον κορωνοϊό. Αν αντιδράσει άσχημα, κινδυνεύεις. Έτσι εξηγείται και το ξεκλήρισμα που συνήθως περιλαμβάνει και νέα άτομα με ελάχιστη - κανονικά - πιθανότητα θανατηφόρου έκβασης της λοίμωξης.
Μοιάζει λογική η εξήγηση αυτή. Εγώ δεν στάθηκα στο γιατί. Λέω ότι ποιοτικά μοιάζει να υπάρχει μεγάλη διαφορά αναφορικά με τις απώλειες που είχαμε από το κοινό κρυολόγημα ειδικά σε περίοδο που έχουν εφαρμοστεί πρωτοφανή μέτρα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:23
hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:18
stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 12:55 Ο Στυγιος ήταν φουλ εντιεμβολιαστης,αλλά τώρα κατάλαβε,ευτυχώς όχι με τον πιο σκληρό τρόπο,ότι έκανε λάθος.
Ορισμένα ζώα εδώ μέσα που τον χειροκροτούσαν για τις θέσεις του,ακόμη αρνούνται να παραδειγματιστουν από την αλλαγή του αυτή.
Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.

Δεύτερον, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν ήθελε ο Στύγιος να κάνει το εμβόλιο, όπως δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για την μεταστροφή του. Τι ακριβώς άλλαξε;
Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.
Μην γενικευεις ασκοπα.
Για το τι αλλαξε μην ρωτας εμενα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.
Εγω απλα θα πω οτι κοντευουμε εναν χρονο εμβολιασμων με κατι δις εμβολιασμους.
Λεπτομερειες φυσικα μπροστα στην δικη σας ψεκ πραγματικοτητα.
Χρησιμοποιείται γιατί είναι πολύ βολικός αχυράνθρωπος. Είναι ad hominem επίθεση σε μια ορθολογικότατη αντίρρηση.

Btw, σήμερα πέθανε ο πρώτος διπλοεμβολιασμένος γνωστός μου από κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:54 Θυμάμαι και τα προηγούμενα χρόνια περιπτώσεις που έφερνε το παιδάκι το κρυολόγημα σπίτι και τους κόλλαγε όλους αλλά ποτέ να ξεκληρίζεται μια οικογένεια ολόκληρη όπως η περίπτωση που ανέφερες. Και δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχασαν παραπάνω από ένα άτομο.
Καλά, χαλαρώστε. Η ετήσια υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι συγκρίσιμη με αυτήν περασμένων ετών. Π.χ.:

2007: 4088
2012: 7269
2015: 6046
2017: 3224
2020: 6410
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:16
ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 20:54 Θυμάμαι και τα προηγούμενα χρόνια περιπτώσεις που έφερνε το παιδάκι το κρυολόγημα σπίτι και τους κόλλαγε όλους αλλά ποτέ να ξεκληρίζεται μια οικογένεια ολόκληρη όπως η περίπτωση που ανέφερες. Και δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχασαν παραπάνω από ένα άτομο.
Καλά, χαλαρώστε. Η ετήσια υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι συγκρίσιμη με αυτήν περασμένων ετών. Π.χ.:

2007: 4088
2012: 7269
2015: 6046
2017: 3224
2020: 6410
ναι, ΟΚ. Σου ανέφερα όμως κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και τα προηγούμενα χρόνια αν πέθαιναν 2-3 άτομα στο ίδιο σπίτι από γρίπη θα το άκουγες ως αξιοπερίεργο, ως πολύ σπάνιο. Θυμάσαι τέτοια περιστατικά; Εγώ όχι και τώρα έχω γνωστές οικογένειες με πάνω από 1 νεκρό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”