Οριστε;;;Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 19:55 Δεν είμαι άγιος. Μου ήρθε πειρασμός να βγω έξω και να διασπείρω τον ιό , αλλά τον κατέπνιξα.![]()
Οι υπολοιποι τι ακριβως σου φταινε;
Οριστε;;;Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 19:55 Δεν είμαι άγιος. Μου ήρθε πειρασμός να βγω έξω και να διασπείρω τον ιό , αλλά τον κατέπνιξα.![]()
foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 20:02 Ο Στυγιος γίνεται όλο και πιο γαμάτος από τότε που κόλλησε κοβιντ
Είσαι και χριστιανός κιόλας. Η σκέψη που έκανες είναι εντελώς αντίθετη από την υπογραφή σου. Κρίμα. Ας ελπίσουμε να μείνεις μόνο στη σκέψη.
περαστική έγραψε: 02 Οκτ 2021, 20:10Είσαι και χριστιανός κιόλας. Η σκέψη που έκανες είναι εντελώς αντίθετη από την υπογραφή σου. Κρίμα. Ας ελπίσουμε να μείνεις μόνο στη σκέψη.![]()
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... et-vaccineGirl, 15, dies of Covid on day she was due to get vaccine
Family of Jorja Halliday from Portsmouth say medics did ‘everything they could to save her’
Και από μένα περαστικά Στύγιε.
Καλά σου λέει ρε,καλοπροαίρετα ρωτάει ο GoBack.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 04:51Ναι είμαι λίγο ζοχάδας ,αλλά πάρτε με το καλό.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2021, 04:09 Ρε συ, Στύγιε, μην είσαι τόσο παρεξηγησιάρης. Μερικές φορές νιώθω ότι θίγεσαι επειδή κάποιος σού είπε καλημέρα.
Κι εγώ θα σας βάλω και άσμα
Σχολείο ξανά...11 Οκτωβρίου.
Συμμαθητής μου ο γιος,καθηγητής μου στα Θρησκευτικά ο πατέρας.