Έτσι μπράβοΣτύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:20Εντάξει ,ζητώ συγγνώμη .Είμαστε 3 κορωνιασμένοι σπίτι κι εγώ όχι στην καλύτερη ψυχολογία.
Υπομονή θέλει,μην τρελαίνεσαι,έρχονται και χειρότερα για όλους μας
Έτσι μπράβοΣτύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:20Εντάξει ,ζητώ συγγνώμη .Είμαστε 3 κορωνιασμένοι σπίτι κι εγώ όχι στην καλύτερη ψυχολογία.
Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 12:55 Ο Στυγιος ήταν φουλ εντιεμβολιαστης,αλλά τώρα κατάλαβε,ευτυχώς όχι με τον πιο σκληρό τρόπο,ότι έκανε λάθος.
Ορισμένα ζώα εδώ μέσα που τον χειροκροτούσαν για τις θέσεις του,ακόμη αρνούνται να παραδειγματιστουν από την αλλαγή του αυτή.
foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 20:02 Ο Στυγιος γίνεται όλο και πιο γαμάτος από τότε που κόλλησε κοβιντ
Ίσως θα έπρεπε να λέγονται συγκεντρώσεις της MENSABigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:05Και από μένα περαστικά Στύγιε.
Χτες έμαθα ότι κολλητός μου φίλος είναι σε καραντίνα γιατί βρέθηκε θετικός.Δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα,αν και μανιώδης καπνιστής.Η γυναίκα του το πέρασε τον περασμένο Μάρτιο,τότε με το σεισμό.Αυτή νοσηλεύτηκε.Ανεμβολίαστοι και δύο.
Με αυτό το ζευγάρι πάμε μαζί στις συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικότητας.
Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:18Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 12:55 Ο Στυγιος ήταν φουλ εντιεμβολιαστης,αλλά τώρα κατάλαβε,ευτυχώς όχι με τον πιο σκληρό τρόπο,ότι έκανε λάθος.
Ορισμένα ζώα εδώ μέσα που τον χειροκροτούσαν για τις θέσεις του,ακόμη αρνούνται να παραδειγματιστουν από την αλλαγή του αυτή.
Δεύτερον, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν ήθελε ο Στύγιος να κάνει το εμβόλιο, όπως δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για την μεταστροφή του. Τι ακριβώς άλλαξε;
Συμφωνώ με αυτό.Πρόκειται για σκεπτόμενα άτομα.
Δεν σε δουλεύω ρε μλκ,εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά,εσύ και οι δικοί σου
τα συλληπητηρια μουBigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:16
Συμμαθητής μου ο γιος,καθηγητής μου στα Θρησκευτικά ο πατέρας.
Θες και πηγή !! Όλα τα σάιτ το έγραψαν,με όνομα και επώνυμο.
Α μωρέ. Είτε θα το περάσεις χαλαρά και ελαφρώς.Καdy έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:03 οχι,απλως στοιχεια που θα πρεπει να ειναι διαθεσιμα στο κοινο απο οσους υποστηριζουν την υπαρξη μιας πανδημιας ενος θανατηφορου ιου χωρις...συμπτωματα(λολ)
stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:23Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:18Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 12:55 Ο Στυγιος ήταν φουλ εντιεμβολιαστης,αλλά τώρα κατάλαβε,ευτυχώς όχι με τον πιο σκληρό τρόπο,ότι έκανε λάθος.
Δεύτερον, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν ήθελε ο Στύγιος να κάνει το εμβόλιο, όπως δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για την μεταστροφή του. Τι ακριβώς άλλαξε;
Μην γενικευεις ασκοπα.
Για το τι αλλαξε μην ρωτας εμενα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.
Εγω απλα θα πω οτι κοντευουμε εναν χρονο εμβολιασμων με κατι δις εμβολιασμους.
Λεπτομερειες φυσικα μπροστα στην δικη σας ψεκ πραγματικοτητα.
Και πολυ καλα εκανες μιας και υπηρχε ιατρικη συμβουλη να μην εμβολιαστεις.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:27stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:23Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:18
Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.
Μην γενικευεις ασκοπα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.
Αναγκάζομαι να ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι δεν έκανα το εμβόλιο λόγω ιατρικών εξετάσεων: αρρύθμιστη υπέρταση και στένωση αορτικής καρωτίδας.ΑΚΥΡΟΝ.
Εντάξει ,ίσως στην αρχή ,άλλωστε τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς σχετικά με τον ιό. Σιγά μη κλάψω και φοβηθώ ,3 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής.stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:55Και πολυ καλα εκανες μιας και υπηρχε ιατρικη συμβουλη να μην εμβολιαστεις.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:27stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:23
Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.
Μην γενικευεις ασκοπα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.
Αναγκάζομαι να ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι δεν έκανα το εμβόλιο λόγω ιατρικών εξετάσεων: αρρύθμιστη υπέρταση και στένωση αορτικής καρωτίδας.ΑΚΥΡΟΝ.
Απλα ολον αυτο τον καιρο εδινες την εντυπωση οτι δεν το κανεις για αλλους λογους οπως θρησκευτικους,φοβου κλπ κλπ.