Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:39
Όντως, να φας τόσο καυτερό και χωρίς γεύση, είναι λίγο διαστροφή
Ήξερα για έναν τύπο, έτρωγε τις κόκκινες πιπερίτσες σκέτες, σαν τσαμπί σταφύλι
Για πείτε κάτι ωραίο αλλά όχι τόσο πολύ καυτερό. Να έχει γεύση, όχι μόνο κάψα
Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:28
Γιατί τα καυτερά είναι καύλα. Και βασικά αρέσουν στους γκέι. Θα καταντήσεις σαν τη Λουκά ρε μπάμια. Σύνελθε.
Γιατί; Δεν θέλω να απαγορεύσω την κατανάλωση υπερβολικά καυτερών φαγητών. Μ' αρέσει να γελάω με τους άλλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:51
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.
ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό?
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης
''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat. https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html
συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:51
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.
ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό?
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης
''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat. https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html
συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10
Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)
Στην φασολαδα οταν τις βάζω, απογειώνεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 19 Νοέμ 2019, 01:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ολα τα bitters ειναι για νορμαλ δοσολογιες . Ειτε αυτο ειναι ταμπάσκο είτε ανγκοστουρα , τωρα αμα ειναι να θες ενα μπουκαλάκι ταμπάσκο στα 2 γευματα η να πίνεις το ανγκοστουρα σφηνακια . Πανε ανοιξε ενα ρεζερβουαρ βαλε τη μουσουδα μεσα και ρουφα να τελειωνεις .
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:51
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.
ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό?
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης
''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat. https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html
συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10
Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)
Kαλά, ούτε εγώ την ήξερα, μου τις εφέρανε!
Ομολογώ όμως οτι πραγματικά είναι απίθανη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι άλλο είχα φάει πριν ως πάπρικα
ΥΓ: σοβαρά, δοκιμάστε την στην φασολάδα, τα σπάει τα σπάει τα σπάει!