nik_killthemall έγραψε: 10 Φεβ 2024, 11:12
taxalata xalasa έγραψε: 10 Φεβ 2024, 10:55
καλως τον απολογητή των πουστηδων της αρχαιότητας...
Τα λέει ο Πιατέλας. Δεν χρειάζεται να γράφετε γαρ,γαρ,ες... Μόνο να κάνετε γαργαρες...
• Όσοι είναι της Πανδήμου γαμάνε ότι λάχει...γυναίκες και παιδιά (όχι αναγκαστικά έφηβους) ελκόμενοι σωματικά.
• Αντίθετα, όσοι είναι της Ουρανίας γαμάνε μόνο ομόφυλους και αγόρια (παιδιά) (όχι αναγκαστικά έφηβους) ελκόμενοι «ψυχο»σωματικά.
• Και ανάμεσα σ αυτούς της Ουρανίας, υπάρχουν κι αυτοί που ελαύνονται πραγματικά απ᾽ αυτό τον έρωτα και γαμάνε μόνο έφηβους που έχει πήξει το μυαλό τους, ελκόμενοι «ψυχο»σωματικά.
Το ό,τι προτείνει νόμο σημαίνει πως γαμάγανε τα παιδάκια... Για τους έφηβους και τους μουστακωτούς δεν προτείνει νόμο... Αυτοί ας συνεχίσουνε να γαμιούνται...
γιατί είμαι απολογητής ? Υπερασπίστηκα πουθενα τον θεσμό ? Είπα πως ήταν σωστός και όχι κατακριτέος ?
Μαν. εσένα εκει στο πλεηστεησον καποιος πρεπει να σε μαρκαλεψε για τα καλά και να εχεις ψυχολογικά
Δείχνω κατανόηση στην τραυματική εμπειρία που είχες, αλλά εγώ με απαραβιαστο και ασφαλή πρωκτό δεν έχω τέτοια θέματα. Εσύ ο ίδιος έβαλες το κείμενο που ο Πλάτωνας λέει
1) "χρῆν δὲ καὶ νόμον εἶναι μὴ ἐρᾶν παίδων (πρεπει να απαγορτευεται δια νομου το ἐρᾶν παίδων) και
2) όπου παίδων σημαίνει τοῦτο δὲ πλησιάζει τῷ γενειάσκειν.
Οπότε εσύ ο ίδιος το εξαφανίζεις και γράφεις
Για τους έφηβους και τους μουστακωτούς δεν προτείνει νόμο
Τεσπα εγω με τον απαραβιαστο πρωκτο ασχολουμαι απλά με ιστορία, δεν έχω την καταρτιση για να σου παράσχω ιατρική και ψυχολογική φροντίδα από την τραυματική εμπειρία που είχες, οπότε το κλείνω εδώ.
Ρώτα τον εαυτό σου γιατί σε αποκαλώ απολογητή...
Τα σχολικά που γράφεις περί πλεηστεησον και τα τοιάυτα τα αφήνω ασχολίαστα αφού είναι όπωσέγραψα, σχολικά... stupid comments for kids...
Φυσικά και το πόσταρα εγώ.
και είναι όπως στο γράφω...
Για να δει ο κόζμος πως ο πιατέλας πρότεινε νόμο για ένα κοινωνικό φαινόμενο που ζούσε ο ίδιος...
Υποστηρίζει τους Ουράνιους που ελαύνονται πραγματικά απ᾽ αυτό τον έρωτα και γαμάνε μόνο έφηβους που έχει πήξει το μυαλό τους, ελκόμενοι «ψυχο»σωματικά.
Και προτείνει νόμο για τους άλλους που
«γαμάγανε» αχνούδωτα παδιά...
Γιατί, φρονεί, ότι αυτοί που πρωτοερωτεύονται αγόρια αυτής της ηλικίας, τα ερωτεύονται με την προοπτική να μείνουν δεμένοι μαζί τους και να ζήσουν μια κοινή ζωή, κι όχι να εξαπατήσουν τον νέο, αφού τον κατακτήσουν προτού πήξει το μυαλό του, να γελάσουν εις βάρος του λοιπόν κι ύστερα από δω παν κι άλλοι — και να τρέχουν πίσω από άλλον νεαρό.
Και θα ᾽πρεπε να νομοθετηθεί απαγόρευση ερωτικής σχέσης [181e] με παιδιά, για να μην πάει χαμένη τόση φροντίδα για μια σχέση που δεν ξέρουμε ποιά εξέλιξη θα έχει· γιατί κανείς δεν μπορεί να μαντέψει πώς θα εξελιχτεί τελικά ένα παιδί, σε ποιό επίπεδο ψυχικής και σωματικής ανωτερότητας ή κατάντιας θα καταλήξει.
Το πρώτο, που στηρίζει, είναι έρωτας (με σεξ μαζί) με εφήβους και αει μαζί να
«γαμιόνται» εις αεί και το άλλο που δεν υποστηρίζει και θέλει να απαγορέψει με νόμο είναι το σεξ με παιδιά που κάνανε οι αγοραίοι που ψωνίζανε...
έρωτας των αγοραίων
Για να προστατέψει τα αχνούδωτα παιδιά που
«σοδομίζανε» όσοι δεν ήσαντε της Ουράνιας που ελαύνονται πραγματικά απ᾽ αυτό τον έρωτα και γαμάνε μόνο χνουδέφηβους που έχει πήξει το μυαλό τους, ελκόμενοι «ψυχο»σωματικά.
Εμένα μου φαίνεται πως στην εποχή του, πολλά παιδάκια καταντήσανε πουστράκια του δρόμου, τα οποία τα 'χανε ξεκωλιάσει όταν ήσαντε μικρά και αχνούδωτα και τα χανε παρατήσει κι εξ αυτου προτείνει νόμο για να ξεκωλιάζονται μόνο από την ηλικία που τα αγόρια αρχίζουν να βγάζουν γένι και όχι νωρίτερα, ώστε να καθαρίσει ο δρόμος απ'την υπερπαραγωγή πουστρακων δρόμου...
Και τέλος, τα προσωπικά υπονούμενα με αφήνουν αδιάφορο αφού δεν με ενδιαφέρουν και δεν έχει σχέση με τον taxalataxalasa...