!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτηση περι ενοικιου και κοινοχρηστων
-
talaipwros
Re: Ερωτηση περι ενοικιου και κοινοχρηστων
Πρεπει επιτέλους το φέσι να γινει ποινικο αδίκημα
ΟχιCecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:15Δεν μπορεί να μην πλήρωνε ενοίκιο επειδή δεν είχε κάγκελα η σκάλα. Προφανώς του νοικιάζετε τον πάνω όροφο σε μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα, δηλαδή του νοικιάζεται δωμάτιο σε σπίτι με σκοπό να φτιάξετε εξωτερικό σκάλα.
Πώς να τα ζητήσω; Παίρνω και λέω "γειά σας, είμαι ο ιδιοκτητης ";;
- Cecily Anne
Εχει ενοικιαστήριο ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν εχω ιδέα. Νομίζω ναι.
Όχι βρε, διόροφο είναι, ένα διαμέρισμα πάνω ένα κάτω. Για να πας στο πάνω διαμέρισμα έχει εξωτερική σκάλα, αλλά δεν έχουν κάγκελα και συμφώνησαν ότι μέχρι να μπουν θα πληρώνει μισό ενοίκιο.Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:15Δεν μπορεί να μην πλήρωνε ενοίκιο επειδή δεν είχε κάγκελα η σκάλα. Προφανώς του νοικιάζετε τον πάνω όροφο σε μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα, δηλαδή του νοικιάζεται δωμάτιο σε σπίτι με σκοπό να φτιάξετε εξωτερικό σκάλα.
Ναι, έτσι. Πώς να ζητήσω το ενοίκιο δεν μου λέτε όμως. Θέλω να της στείλω και κανένα ωραίο δωράκι.
Βρε φελλε, εάν είναι δικό σου το διαμέρισμα πρέπει να έχεις υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Τι θα πει νομίζω;
Ε θα το έκανε ο πατέρας μου. Του είχα δώσει εξουσιοδότηση για να κάνει και τη σύνδεση του ρεύματος
- Cecily Anne
Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι εννοεις τζαπα θα παρω; Ο,τι να 'ναιCecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36 Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
- Cecily Anne
Αν δεν έχεις το όνομα σου στο ενοικιαστήριο , ο,τι και να ζητήσεις , δε θα το πάρεις. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις, όποτε και θα σε παρακάμψει.Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:44Τι εννοεις τζαπα θα παρω; Ο,τι να 'ναιCecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36 Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:45Αν δεν έχεις το όνομα σου στο ενοικιαστήριο , ο,τι και να ζητήσεις , δε θα το πάρεις. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις, όποτε και θα σε παρακάμψει.Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:44Τι εννοεις τζαπα θα παρω; Ο,τι να 'ναιCecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36 Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
1ον προφανως αν ένα ακίνητο είναι δικό σου, μπορείς ανά πάσα στιγμη να βγάλεις κάποιον εξω από αυτό.
2ον δεν ξερω από πού συμπαιρανες ότι έχουμε κακές σχέσεις. Για ποιο λόγο να με παρακαμψει; απλώς έως τώρα ειχε ασχοληθεί ο πατέρας μου και τώρα θα το αναλάβω εγώ για να παίρνω τα λεφτά. Το ερώτημα αφορά καθαρά το πώς να του το πω και τι να πω όταν μου πει για τη σκαλα. Παίρνω τον κωλοαλουμινα κάθε μέρα, το έχει κλειστό. Επειδή ο κύριος πατερας μου πάντα τέτοιες μισές δουλειές κάνει, παίρνει μαστορους για να κόβει πλαστά τιμολόγια στις οικοδομές της αλλοδαπης του γυναίκας, και αφήνει κάτι μερεμετια όπως αυτό σε μένα και ο μάστορας φυσικα τελειώνει πρωτα τη μεγάλη δουλειά και μετά αφήνει πίσω τα ψιλοπραγματα. Και στο σπίτι μου το ιδιο έκανε. Ο μαραγκος ακόμα δεν μου έχει βάλει κεφαλαρι στο κρεβάτι εδώ και δύο χρόνια.
Είσαι τυχερός που η τύπισσα δεν είναι gold digger.Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:59Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:45Αν δεν έχεις το όνομα σου στο ενοικιαστήριο , ο,τι και να ζητήσεις , δε θα το πάρεις. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις, όποτε και θα σε παρακάμψει.
1ον προφανως αν ένα ακίνητο είναι δικό σου, μπορείς ανά πάσα στιγμη να βγάλεις κάποιον εξω από αυτό.
2ον δεν ξερω από πού συμπαιρανες ότι έχουμε κακές σχέσεις. Για ποιο λόγο να με παρακαμψει; απλώς έως τώρα ειχε ασχοληθεί ο πατέρας μου και τώρα θα το αναλάβω εγώ για να παίρνω τα λεφτά. Το ερώτημα αφορά καθαρά το πώς να του το πω και τι να πω όταν μου πει για τη σκαλα. Παίρνω τον κωλοαλουμινα κάθε μέρα, το έχει κλειστό. Επειδή ο κύριος πατερας μου πάντα τέτοιες μισές δουλειές κάνει, παίρνει μαστορους για να κόβει πλαστά τιμολόγια στις οικοδομές της αλλοδαπης του γυναίκας, και αφήνει κάτι μερεμετια όπως αυτό σε μένα και ο μάστορας φυσικα τελειώνει πρωτα τη μεγάλη δουλειά και μετά αφήνει πίσω τα ψιλοπραγματα. Και στο σπίτι μου το ιδιο έκανε. Ο μαραγκος ακόμα δεν μου έχει βάλει κεφαλαρι στο κρεβάτι εδώ και δύο χρόνια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είσαι ιδιοκτήτρια και έχεις το ρολόι της ΔΕΗ στο όνομα σου και όχι στου ενοικιαστή?Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:34Ε θα το έκανε ο πατέρας μου. Του είχα δώσει εξουσιοδότηση για να κάνει και τη σύνδεση του ρεύματος
Ετοιμάσου γιατί το φέσι θα φτάσει στα μάτια!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 6 Απαντήσεις