!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτηση περι ενοικιου και κοινοχρηστων

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
talaipwros

Re: Ερωτηση περι ενοικιου και κοινοχρηστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Πρεπει επιτέλους το φέσι να γινει ποινικο αδίκημα
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:15
Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:11
GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:05

Δηλαδή τώρα έχετε μια αναδιπλούμενη σκάλα για να ανέβει στον δεύτερο;
Σορυ εννοώ κουπαστή
Δεν μπορεί να μην πλήρωνε ενοίκιο επειδή δεν είχε κάγκελα η σκάλα. Προφανώς του νοικιάζετε τον πάνω όροφο σε μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα, δηλαδή του νοικιάζεται δωμάτιο σε σπίτι με σκοπό να φτιάξετε εξωτερικό σκάλα.
Οχι :102: η σκάλα είναι εξωτερική απλώς είναι στριφογυριστη
Kappa

Πώς να τα ζητήσω; Παίρνω και λέω "γειά σας, είμαι ο ιδιοκτητης ";;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εχει ενοικιαστήριο ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Kappa

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:28 Εχει ενοικιαστήριο ;
Δεν εχω ιδέα. Νομίζω ναι.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:15
Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:11
GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:05

Δηλαδή τώρα έχετε μια αναδιπλούμενη σκάλα για να ανέβει στον δεύτερο;
Σορυ εννοώ κουπαστή
Δεν μπορεί να μην πλήρωνε ενοίκιο επειδή δεν είχε κάγκελα η σκάλα. Προφανώς του νοικιάζετε τον πάνω όροφο σε μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα, δηλαδή του νοικιάζεται δωμάτιο σε σπίτι με σκοπό να φτιάξετε εξωτερικό σκάλα.
Όχι βρε, διόροφο είναι, ένα διαμέρισμα πάνω ένα κάτω. Για να πας στο πάνω διαμέρισμα έχει εξωτερική σκάλα, αλλά δεν έχουν κάγκελα και συμφώνησαν ότι μέχρι να μπουν θα πληρώνει μισό ενοίκιο.
Kappa

Ναι, έτσι. Πώς να ζητήσω το ενοίκιο δεν μου λέτε όμως. Θέλω να της στείλω και κανένα ωραίο δωράκι.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:30
Βρε φελλε, εάν είναι δικό σου το διαμέρισμα πρέπει να έχεις υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Τι θα πει νομίζω;
Kappa

GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:32
Βρε φελλε, εάν είναι δικό σου το διαμέρισμα πρέπει να έχεις υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Τι θα πει νομίζω;
Ε θα το έκανε ο πατέρας μου. Του είχα δώσει εξουσιοδότηση για να κάνει και τη σύνδεση του ρεύματος
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Kappa

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36 Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
Τι εννοεις τζαπα θα παρω; Ο,τι να 'ναι
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:44
Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36 Τεσπα αν έχεις ενοικιαστήριο με το όνομα σου, ναι πάρε και πες που είσαι ο ιδιοκτήτης. Αν όχι, τσάμπα θα πάρεις.
Αν δεν έχεις το όνομα σου στο ενοικιαστήριο , ο,τι και να ζητήσεις , δε θα το πάρεις. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις, όποτε και θα σε παρακάμψει.
Kappa

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:45
Αν δεν έχεις το όνομα σου στο ενοικιαστήριο , ο,τι και να ζητήσεις , δε θα το πάρεις. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις, όποτε και θα σε παρακάμψει.

1ον προφανως αν ένα ακίνητο είναι δικό σου, μπορείς ανά πάσα στιγμη να βγάλεις κάποιον εξω από αυτό.
2ον δεν ξερω από πού συμπαιρανες ότι έχουμε κακές σχέσεις. Για ποιο λόγο να με παρακαμψει; απλώς έως τώρα ειχε ασχοληθεί ο πατέρας μου και τώρα θα το αναλάβω εγώ για να παίρνω τα λεφτά. Το ερώτημα αφορά καθαρά το πώς να του το πω και τι να πω όταν μου πει για τη σκαλα. Παίρνω τον κωλοαλουμινα κάθε μέρα, το έχει κλειστό. Επειδή ο κύριος πατερας μου πάντα τέτοιες μισές δουλειές κάνει, παίρνει μαστορους για να κόβει πλαστά τιμολόγια στις οικοδομές της αλλοδαπης του γυναίκας, και αφήνει κάτι μερεμετια όπως αυτό σε μένα και ο μάστορας φυσικα τελειώνει πρωτα τη μεγάλη δουλειά και μετά αφήνει πίσω τα ψιλοπραγματα. Και στο σπίτι μου το ιδιο έκανε. Ο μαραγκος ακόμα δεν μου έχει βάλει κεφαλαρι στο κρεβάτι εδώ και δύο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:59
Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:45

1ον προφανως αν ένα ακίνητο είναι δικό σου, μπορείς ανά πάσα στιγμη να βγάλεις κάποιον εξω από αυτό.
2ον δεν ξερω από πού συμπαιρανες ότι έχουμε κακές σχέσεις. Για ποιο λόγο να με παρακαμψει; απλώς έως τώρα ειχε ασχοληθεί ο πατέρας μου και τώρα θα το αναλάβω εγώ για να παίρνω τα λεφτά. Το ερώτημα αφορά καθαρά το πώς να του το πω και τι να πω όταν μου πει για τη σκαλα. Παίρνω τον κωλοαλουμινα κάθε μέρα, το έχει κλειστό. Επειδή ο κύριος πατερας μου πάντα τέτοιες μισές δουλειές κάνει, παίρνει μαστορους για να κόβει πλαστά τιμολόγια στις οικοδομές της αλλοδαπης του γυναίκας, και αφήνει κάτι μερεμετια όπως αυτό σε μένα και ο μάστορας φυσικα τελειώνει πρωτα τη μεγάλη δουλειά και μετά αφήνει πίσω τα ψιλοπραγματα. Και στο σπίτι μου το ιδιο έκανε. Ο μαραγκος ακόμα δεν μου έχει βάλει κεφαλαρι στο κρεβάτι εδώ και δύο χρόνια.
Είσαι τυχερός που η τύπισσα δεν είναι gold digger. :roll:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:34
GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:32

Ε θα το έκανε ο πατέρας μου. Του είχα δώσει εξουσιοδότηση για να κάνει και τη σύνδεση του ρεύματος
Είσαι ιδιοκτήτρια και έχεις το ρολόι της ΔΕΗ στο όνομα σου και όχι στου ενοικιαστή?
Ετοιμάσου γιατί το φέσι θα φτάσει στα μάτια!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”