Δυστυχώς η bf Δεν αγγίζει την c63
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BLACK FRIDAY 2019
Re: BLACK FRIDAY 2019
Το yoox έβγαλε πολύ δυνατές εκπτώσεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εγώ πήρα ένα ψυγείο. το δικό μου ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από το καλοκαίρι.
και επικίνδυνο επίσης. στην ψύξη, παρά του ότι το είχα στο χαμηλότερο, κατέψυχε τα τρόφιμα. γύρναγα το βράδυ να φάω ένα πιάτο φαί και δεν μπορούσα να το ξεκολλήσω από το ταψί.
τεσπα, είχα μπανίσει το μοντέλο που θέλω από το καλοκαίρι, και το πήρα προχθές με 112 ευρώ έκπτωση. κάτι είναι και αυτό.
και επικίνδυνο επίσης. στην ψύξη, παρά του ότι το είχα στο χαμηλότερο, κατέψυχε τα τρόφιμα. γύρναγα το βράδυ να φάω ένα πιάτο φαί και δεν μπορούσα να το ξεκολλήσω από το ταψί.
τεσπα, είχα μπανίσει το μοντέλο που θέλω από το καλοκαίρι, και το πήρα προχθές με 112 ευρώ έκπτωση. κάτι είναι και αυτό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δεν ψωνιζω στο μπλακ φραϊντεϊ γιατι τα βρισκω ολα φθηνα..μαρεσει να ξοδευω πολλα.
Naranjita έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 11:55 εγώ πήρα ένα ψυγείο. το δικό μου ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από το καλοκαίρι.
Και περιμένεις και τελικά δεν το βρεις;don't speak έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 11:38 Είχε σε κανά δυό πολύ καλές εκπτώσεις.
Δυστυχώς στο ένα την πάτησα και το είχα πάρει το καλοκαίρι.
Θα την κλαίω καιρό αυτή την έκπτωση που έχασα και δε θα ξαναψωνίσω εκτός BF εποχής.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 154 Απαντήσεις