Αt the height of the COVID-19 pandemic, the U.S. military launched a secret campaign to counter what it perceived as China’s growing influence in the Philippines, a nation hit especially hard by the deadly virus.
The clandestine operation has not been previously reported. It aimed to sow doubt about the safety and efficacy of vaccines and other life-saving aid that was being supplied by China, a Reuters investigation found. Through phony internet accounts meant to impersonate Filipinos, the military’s propaganda efforts morphed into an anti-vax campaign. Social media posts decried the quality of face masks, test kits and the first vaccine that would become available in the Philippines – China’s Sinovac inoculation.
Reuters identified at least 300 accounts on X, formerly Twitter, that matched descriptions shared by former U.S. military officials familiar with the Philippines operation. Almost all were created in the summer of 2020 and centered on the slogan #Chinaangvirus – Tagalog for China is the virus.
https://www.reuters.com/investigates/sp ... ropaganda/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Black ops αντιεμβολιασμού απο το πεντάγωνο
Black ops αντιεμβολιασμού απο το πεντάγωνο
Re: Black ops αντιεμβολιασμού απο το πεντάγωνο
The U.S. military’s anti-vax effort began in the spring of 2020 and expanded beyond Southeast Asia before it was terminated in mid-2021, Reuters determined. Tailoring the propaganda campaign to local audiences across Central Asia and the Middle East, the Pentagon used a combination of fake social media accounts on multiple platforms to spread fear of China’s vaccines among Muslims at a time when the virus was killing tens of thousands of people each day. A key part of the strategy: amplify the disputed contention that, because vaccines sometimes contain pork gelatin, China’s shots could be considered forbidden under Islamic law.
- Dwarven Blacksmith

Tο είχα ποστάρει κι εγώ στην σινοφοβία όπου πέρασε εντελώς απαρατήρητο.
Εικάζω η νέκρα οφείλεται στο ότι για τους σινόφοβους ισχύει κάτι σαν νοτιοασιάτες = not real people ενώ οι σινόφιλοι θεωρούν όχι τόσο ότι είναι μεμπτό αυτό καθ' αυτό όσο ότι πρόκειται για εγγενή αδυναμία των μη ολοκληρωτικών καθεστώτων (καλποκρατίες), δηλαδή ότι επιτρέπουν ο κόσμος τους να σχηματίζει γνώμες βασισμένος σε μη εγκεκριμένες από το κράτος πηγές, οπότε ας πρόσεχαν.
Εικάζω η νέκρα οφείλεται στο ότι για τους σινόφοβους ισχύει κάτι σαν νοτιοασιάτες = not real people ενώ οι σινόφιλοι θεωρούν όχι τόσο ότι είναι μεμπτό αυτό καθ' αυτό όσο ότι πρόκειται για εγγενή αδυναμία των μη ολοκληρωτικών καθεστώτων (καλποκρατίες), δηλαδή ότι επιτρέπουν ο κόσμος τους να σχηματίζει γνώμες βασισμένος σε μη εγκεκριμένες από το κράτος πηγές, οπότε ας πρόσεχαν.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
νομίζω πρέπει να μπερδεύει και λίγο τους αντιβαξ το ζήτημα, δεν ξέρουν τι γραμμή να πάρουνStalker έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:41 Tο είχα ποστάρει κι εγώ στην σινοφοβία όπου πέρασε εντελώς απαρατήρητο.
προφανως ηθελαν να βγαλουν εκτός ανταγωνισμου το μοναδικό εμβόλιο που δουλευε.Σενέκας έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:46 νομίζω πρέπει να μπερδεύει και λίγο τους αντιβαξ το ζήτημα, δεν ξέρουν τι γραμμή να πάρουν
- Dwarven Blacksmith
Ή πιο απλά όταν τους έχεις ικανούς να το κάνουν, και ξέρεις ότι έχουν τον έλεγχο των αλγορίθμων οπότε τους είναι πολύ πιο εύκολο, τότε η ομολογία μετά από κάποια χρόνια είναι απλά μια επισημότητα.Stalker έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:41 Tο είχα ποστάρει κι εγώ στην σινοφοβία όπου πέρασε εντελώς απαρατήρητο.
Και λέω ομολογία γιατί όχι, δεν πιστεύω ότι έτυχε να το ανακαλύψουν τώρα τα τσακάλια του Ρόιτερς. Τώρα τους είπαν να το πούνε, και δεν θα τσακιστω να πάρω την πάσα.
Ξέρεις ότι η πραγματική μου άποψη είναι πιο πολύπλοκη από το "να επιτρέπεται μόνο Πράβδα και δεν θα έχουμε τέτοια". Η εμπιστοσύνη του λαού στο πολιτικό σύστημα (και κατά συνέπεια και στους τεχνοκράτες/ επιστήμονες είτε μας αρέσει είτε όχι αυτά συνδέονται) κερδίζεται, δεν επιβάλλεται.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
χωρίς παρενέργειες
Ότι τίποτα δεν είναι αληθινό και όλα είναι κατευθυνόμενα, εναντίον μας, δεν είναι η nuanced αποψάρα που νομίζεις ότι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιουν 2024, 01:09 Ή πιο απλά όταν τους έχεις ικανούς να το κάνουν, και ξέρεις ότι έχουν τον έλεγχο των αλγορίθμων οπότε τους είναι πολύ πιο εύκολο, τότε η ομολογία μετά από κάποια χρόνια είναι απλά μια επισημότητα.
Και λέω ομολογία γιατί όχι, δεν πιστεύω ότι έτυχε να το ανακαλύψουν τώρα τα τσακάλια του Ρόιτερς. Τώρα τους είπαν να το πούνε, και δεν θα τσακιστω να πάρω την πάσα.
Ξέρεις ότι η πραγματική μου άποψη είναι πιο πολύπλοκη από το "να επιτρέπεται μόνο Πράβδα και δεν θα έχουμε τέτοια". Η εμπιστοσύνη του λαού στο πολιτικό σύστημα (και κατά συνέπεια και στους τεχνοκράτες/ επιστήμονες είτε μας αρέσει είτε όχι αυτά συνδέονται) κερδίζεται, δεν επιβάλλεται.
Ότι δεν χρειάζονται πράβδες επειδή είναι η εμπιστοσύνη του λαού στο πολιτικό σύστημα/η πίστη της πλέμπας στον θεό-αυτοκράτορα που εξασφαλίζει επιστημολογική ομαλότητα είναι... από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις βασικά.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Dwarven Blacksmith
Πολύ κακό σχόλιο, 2 διαστρεβλώσεις του τι είπα ακολουθούμενο από άποψη bad και τελείωσες. Οκ, καλή συνέχεια λοιπόν.Stalker έγραψε: 27 Ιουν 2024, 11:27Ότι τίποτα δεν είναι αληθινό και όλα είναι κατευθυνόμενα, εναντίον μας, δεν είναι η nuanced αποψάρα που νομίζεις ότι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιουν 2024, 01:09 Ή πιο απλά όταν τους έχεις ικανούς να το κάνουν, και ξέρεις ότι έχουν τον έλεγχο των αλγορίθμων οπότε τους είναι πολύ πιο εύκολο, τότε η ομολογία μετά από κάποια χρόνια είναι απλά μια επισημότητα.
Ότι δεν χρειάζονται πράβδες επειδή είναι η εμπιστοσύνη του λαού στο πολιτικό σύστημα/η πίστη της πλέμπας στον θεό-αυτοκράτορα που εξασφαλίζει επιστημολογική ομαλότητα είναι... από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις βασικά.
Σε αυτούς επιτρέπεται η διασπορά ψευδών ειδήσεων αφού γίνεται για το καλό του πλανήτη.
Ναι, δε θα καθόμουν να φιλοσοφήσω και πάρα πολύ το αν δολοπλοκησε ο potus με τον αλγόριθμο και το ρόιτερς για να βγάλει στη φόρα τα άπλυτά του με τρόπο ειδικά μελετημένο για να σε φέρει σε δύσκολη θέση, σόρρυDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιουν 2024, 11:34 Πολύ κακό σχόλιο, 2 διαστρεβλώσεις του τι είπα ακολουθούμενο από άποψη bad και τελείωσες. Οκ, καλή συνέχεια λοιπόν.
Αν νομίζεις ότι είπες κάτι τρομερά πιο αξιόλογο που το έπιασαν όλοι εκτός από μένα και άρα μπορείς να αφήσεις την κουβέντα να αιωρείται δικαιώμά σου υποθέτω.
Θλιβερό και εξοργιστικό, αλλά από τις ΗΠΑ του crooked Donnie όλα τα περίμενε κανείς. Άλλος ένας λόγος για να τον κλειδώσουν στο Γκίτμο και να πετάξουν το κλειδί στον Ειρηνικό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Dwarven Blacksmith
Ε στα λόγια μου έρχεσαι, αφού βλέπεις τον έλεγχο του αφηγήματος σαν κάποια φοβερή δολοπλοκία και όχι ως μπαναλ καθημερινότητα, καλά κάνω και είμαι κυνικός για το πόσο μπορώ να σας αγγίξω ως συνομιλητές. Μην το ερμηνεύεις όμως ότι έρχομαι σε δύσκολη θέση, αποκαρδιωμενος είμαι.Stalker έγραψε: 27 Ιουν 2024, 14:06Ναι, δε θα καθόμουν να φιλοσοφήσω και πάρα πολύ το αν δολοπλοκησε ο potus με τον αλγόριθμο και το ρόιτερς για να βγάλει στη φόρα τα άπλυτά του με τρόπο ειδικά μελετημένο για να σε φέρει σε δύσκολη θέση, σόρρυDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιουν 2024, 11:34 Πολύ κακό σχόλιο, 2 διαστρεβλώσεις του τι είπα ακολουθούμενο από άποψη bad και τελείωσες. Οκ, καλή συνέχεια λοιπόν.
Αν νομίζεις ότι είπες κάτι τρομερά πιο αξιόλογο που το έπιασαν όλοι εκτός από μένα και άρα μπορείς να αφήσεις την κουβέντα να αιωρείται δικαιώμά σου υποθέτω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
-
- 7 Απαντήσεις