βάζουμε και τις φόλες εδώ μέσα:
πχ 50% τα κεφτεδάκια
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν θα είναι από άλογο αυτά.Naranjita έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 09:53 τι ψωνίσατε αγάπες μου;
πχ 50% τα κεφτεδάκια
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πώς πάει η κέτο, τύπισσα.Naranjita έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 09:53 τι ψωνίσατε αγάπες μου;
πχ 50% τα κεφτεδάκια
Juno έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 10:37 Ένα ζευγάρι Asics Kayano, ένα μπουφάν North Face και ένα κασκόλ. Είμαι γρήγορη εγώ. Μπαίνω μέσα, λέω "αυτό" και "εκείνο", τα δοκιμάζω, διαλέγω με τη μια και φεύγω. Δεν πρήζω τις υπαλλήλους.
Μέχρι και ο bro και ο ξα έρχονται μαζί μου για ψώνια όταν θέλω ανδρική γνώμη και μια φορά που τους γκρίνιαξε η αδελφή μου, της είπαν "γιατί δεν μας σπάει τα .......".
Τώρα πάω σπίτι να μαγειρέψω γιατί έρχονται οι δικοί μου και μετά θα βγω να τσεκάρω για γάντια και γυαλιά για το σκι.

Ταιριάζει ωραιότατα στο όλο στυλ, αλλά δεν είναι για πολλή ώρα.dna replication έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 02:47 τι λε ρε! ο δανέζος ο μιντσεντσιουρυ ο ιδιος είναι,
λιγο το παράκαναν με τα φιλτρα της φωτό ή με τη βαφή καρυδιάς, ένα από τα δυο, σύντομα θα διαπιστώσω όταν παραλάβω
![]()
North face επειδή έχετε και πολύ κρύο εκει στη Σαουδική ΑραβίαJuno έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 10:37 Ένα ζευγάρι Asics Kayano, ένα μπουφάν North Face και ένα κασκόλ. Είμαι γρήγορη εγώ. Μπαίνω μέσα, λέω "αυτό" και "εκείνο", τα δοκιμάζω, διαλέγω με τη μια και φεύγω. Δεν πρήζω τις υπαλλήλους.
Μέχρι και ο bro και ο ξα έρχονται μαζί μου για ψώνια όταν θέλω ανδρική γνώμη και μια φορά που τους γκρίνιαξε η αδελφή μου, της είπαν "γιατί δεν μας σπάει τα .......".
Τώρα πάω σπίτι να μαγειρέψω γιατί έρχονται οι δικοί μου και μετά θα βγω να τσεκάρω για γάντια και γυαλιά για το σκι.
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 02:26Juno έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 10:37 Ένα ζευγάρι Asics Kayano, ένα μπουφάν North Face και ένα κασκόλ. Είμαι γρήγορη εγώ. Μπαίνω μέσα, λέω "αυτό" και "εκείνο", τα δοκιμάζω, διαλέγω με τη μια και φεύγω. Δεν πρήζω τις υπαλλήλους.
Πύτισσα, για το ξε-σκι, τι γυαλικό προτιμάς;
Πολύ χαμηλή πλάτη, θα σε τσακίσει. Είναι για να βγάζεις φωτογραφίες, αλλά όχι για να κάθεσαι.
don't speak έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 09:52 Ταιριάζει ωραιότατα στο όλο στυλ, αλλά δεν είναι για πολλή ώρα.
Θα κάθεσαι ώρες εκεί;
Ίσως μια υφασμάτινη με χαμηλή πλάτη ή δερμάτινη ;
το παραδέχομαι, πιο πολύ για το ντεσέν την πήρα, δε θα κάθομαι πολύ ώρα εκείJuno έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 09:59 Πολύ χαμηλή πλάτη, θα σε τσακίσει. Είναι για να βγάζεις φωτογραφίες, αλλά όχι για να κάθεσαι.