!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκοτζιλάκι στρατού-unboxing
- hellegennes
Re: Γκοτζιλάκι στρατού-unboxing
Δεν ξέρω. Δεν είμαι γιατρός. Έκανα μια υπόθεση, με ρώτησαν κάτι και απάντησα. Καρκίνοι του αναπνευστικού είναι και της τραχείας και των βρόγχων. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να επιβαρύνεται το αναπνευστικό από κακή τροφή και δεν ισχυρίζομαι αυτό. Υποθέτω ότι είναι πιθανό αλλά δεν ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μόνο αν τον μύριζες πριν τον φας (οπότε δεν τον έτρωγες...)shrike έγραψε: 04 Ιουν 2018, 23:04Και πού κολλάει αυτό στα παραπάνω; Προκαλούσε καρκίνο του πνεύμονα, η εισπνοή του μαγειρεμένου γκοτζίλα;hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 23:00Ναι. Η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στους άντρες είναι το αναπνευστικό σύστημα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, που είναι ο προστάτης. Μάλιστα στην Ελλάδα οι θάνατοι από καρκίνο του αναπνευστικού μειώθηκαν μόλις 3%, έναντι 16% στην ΕΕ από το 2000 και μετά. Χμμ...Chainis έγραψε: 04 Ιουν 2018, 14:37Θα είχε λογική αυτό αν ποσοστιαία κάποιοι καρκίνοι εμφανίζονται περισσότερο (ή μόνο) στους άντρες και λιγότερο ή καθόλου σε γυναίκες.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Πάνος Σκουρλέτης
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
That's what she said.Saliveros έγραψε: 04 Ιουν 2018, 23:37Μόνο αν τον μύριζες πριν τον φας (οπότε δεν τον έτρωγες...)Spoiler
shrike έγραψε: 04 Ιουν 2018, 23:04Και πού κολλάει αυτό στα παραπάνω; Προκαλούσε καρκίνο του πνεύμονα, η εισπνοή του μαγειρεμένου γκοτζίλα;hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 23:00
Ναι. Η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στους άντρες είναι το αναπνευστικό σύστημα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, που είναι ο προστάτης. Μάλιστα στην Ελλάδα οι θάνατοι από καρκίνο του αναπνευστικού μειώθηκαν μόλις 3%, έναντι 16% στην ΕΕ από το 2000 και μετά. Χμμ...
hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 23:00Ναι. Η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στους άντρες είναι το αναπνευστικό σύστημα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, που είναι ο προστάτης. Μάλιστα στην Ελλάδα οι θάνατοι από καρκίνο του αναπνευστικού μειώθηκαν μόλις 3%, έναντι 16% στην ΕΕ από το 2000 και μετά. Χμμ...Chainis έγραψε: 04 Ιουν 2018, 14:37Θα είχε λογική αυτό αν ποσοστιαία κάποιοι καρκίνοι εμφανίζονται περισσότερο (ή μόνο) στους άντρες και λιγότερο ή καθόλου σε γυναίκες.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:52 Μπα, πρόχειρη σκέψη είναι. Είναι δύσκολο να διαπιστωθεί πόσο ισχύει γιατί αν και από κάποιο σημείο και μετά αυξήθηκαν οι διαγνώσεις καρκίνων, ταυτόχρονα είχαν αυξηθεί και οι έγκυρες διαγνώσεις. Αλλά δεν είναι καθόλου άκυρο να πει κανείς ότι είναι πιθανό να πέθανε ή να έπαθε ζημιά μεγάλο ποσοστό Ελλήνων αντρών από το φαγητό του στρατού.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Τι χμμ...; Το τσέρνομπιλ είναι. Απλά η επίδρασή του έχει εκλείψει στις χώρες της ΕΕ αλλά στην Ελλάδα διατηρείται. Έκαναν ασπίδα οι κνίτες και δεν αφήσανε τη ραδιενέργεια να φύγει. Δες και τις επίσημες μετρήσεις αν θες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 3623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 28 Απαντήσεις