hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:52
Μπα, πρόχειρη σκέψη είναι. Είναι δύσκολο να διαπιστωθεί πόσο ισχύει γιατί αν και από κάποιο σημείο και μετά αυξήθηκαν οι διαγνώσεις καρκίνων, ταυτόχρονα είχαν αυξηθεί και οι έγκυρες διαγνώσεις. Αλλά δεν είναι καθόλου άκυρο να πει κανείς ότι είναι πιθανό να πέθανε ή να έπαθε ζημιά μεγάλο ποσοστό Ελλήνων αντρών από το φαγητό του στρατού.
Θα είχε λογική αυτό αν ποσοστιαία κάποιοι καρκίνοι εμφανίζονται περισσότερο (ή μόνο) στους άντρες και λιγότερο ή καθόλου σε γυναίκες.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ναι.
Πολλοί περισσότεροι καρκίνοι του προστάτη σε άντρες
Δεν παθαίνουν όμως καρκίνο της μήτρας.
1-1.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
perseus έγραψε: 04 Ιουν 2018, 07:06
ειπαμε αμα εισαι βλακας κουβαλας μηχανη με τριποδο στα μαγειρεια ,αμα εισαι εξυπνος παιρνεις την σφραγιδα στην τσεπη και την πας σπιτι σου να την δειχνεις στην μανα σου .
Αλλα εχουμε πηξει στους παραμυθατζηδες εδω μεσα.
εισαι τοσο εξυπνος που θα φτιαξεις χρονομηχανη για να γυρισεις στο '50 στα σφαγεια που σφραγισαν το κρεας και θα βρεις τη σφραγιδα. (δεν εισαι ομως, πλακα εκανα)
ειπαμε αμα εισαι βλακας κουβαλας μηχανη με τριποδο στα μαγειρεια ,αμα εισαι εξυπνος παιρνεις την σφραγιδα στην τσεπη και την πας σπιτι σου να την δειχνεις στην μανα σου .
εισαι τοσο εξυπνος που θα φτιαξεις χρονομηχανη για να γυρισεις στο '50 στα σφαγεια που σφραγισαν το κρεας και θα βρεις τη σφραγιδα. (δεν εισαι ομως, πλακα εκανα)
Εννοεί κάτι ακόμα πιο έξυπνο, να βάλεις ένα κομμάτι ωμό κρέας στην τσέπη σου, και το κρατήσεις εκεί μέχρι να πάρεις άδεια.
Τεσπά εγώ δεν ξέρω αν είναι χοαξ ή όχι, αλλά σίγουρα δεν ήταν εύκολο να βγάλεις φωτο το '80.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Εννοεί κάτι ακόμα πιο έξυπνο, να βάλεις ένα κομμάτι ωμό κρέας στην τσέπη σου, και το κρατήσεις εκεί μέχρι να πάρεις άδεια.
Τεσπά εγώ δεν ξέρω αν είναι χοαξ ή όχι, αλλά σίγουρα δεν ήταν εύκολο να βγάλεις φωτο το '80.
να φτιαξεις χοαξ ομως ηταν πανευκολο
Παίδες, είδα με τα μάτια μου Αμερικάνικη κονσέρβα με κρέας το 1980 να έχει κτυπημένο επάνω της έτος κατασκευής 1953.
Και δεν έχω κανένα λόγο να το υποστηρίζω αν δεν το είχα δει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το 1986 η Σοσιαλιστική Πατρίδα μας κέρασε καίσιο και στρόντιο από το Τσερνομπίλ
Και φταίει το φαι του στρατού για τους καρκίνους;
Σιγά την δόση που φάγαμε. Μικρό μέρος της Ελλάδας δέχτηκε δόση πάνω από το όριο. Εξάλλου το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Καρκίνο μπορείς να πάθεις από πολλά πράγματα.
Μην το λες αυτό. Οι κνιτες έφαγαν τόσες φράουλες για να δείξουν ότι η σοσιαλιστική ραδιενέργεια είναι καλή που αναβοσβυνουν
Κάναμε και αχτίφ Μπέρια. Και η καθοδηγήτρια που έκανε την εισήγηση έλεγε για την προπαγάνδα που ρίχνουν στην κοινή γνώμη κατά των πυρηνικών αντιδραστήρων και της πιο πλούσιας μορφής ενέργειας. Όταν σε βλέπαμε με αυτοκόλλητο στο αμάξι (Ατομική ενέργεια; ΟΧΙ Ευχαριστώ) σε κράζαμε και λέγαμε "Κοίτα ο οπορτούνας ρε!"
Εμένα, το σχόλιο του Μπέρια μου θύμισε διάλογο από το 'σχωρεμένο:
Κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος): με τις πορδές δεν βάφονται αυγά.
Ουδενοίδα: άμα έχεις φάει λάχανα απ' το Κοζλοντούι, βάφεις και αυτοκίνητο.
Μπα, πρόχειρη σκέψη είναι. Είναι δύσκολο να διαπιστωθεί πόσο ισχύει γιατί αν και από κάποιο σημείο και μετά αυξήθηκαν οι διαγνώσεις καρκίνων, ταυτόχρονα είχαν αυξηθεί και οι έγκυρες διαγνώσεις. Αλλά δεν είναι καθόλου άκυρο να πει κανείς ότι είναι πιθανό να πέθανε ή να έπαθε ζημιά μεγάλο ποσοστό Ελλήνων αντρών από το φαγητό του στρατού.
Θα είχε λογική αυτό αν ποσοστιαία κάποιοι καρκίνοι εμφανίζονται περισσότερο (ή μόνο) στους άντρες και λιγότερο ή καθόλου σε γυναίκες.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ναι. Η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στους άντρες είναι το αναπνευστικό σύστημα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, που είναι ο προστάτης. Μάλιστα στην Ελλάδα οι θάνατοι από καρκίνο του αναπνευστικού μειώθηκαν μόλις 3%, έναντι 16% στην ΕΕ από το 2000 και μετά. Χμμ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ναι. Η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στους άντρες είναι το αναπνευστικό σύστημα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, που είναι ο προστάτης. Μάλιστα στην Ελλάδα οι θάνατοι από καρκίνο του αναπνευστικού μειώθηκαν μόλις 3%, έναντι 16% στην ΕΕ από το 2000 και μετά. Χμμ...
Και πού κολλάει αυτό στα παραπάνω; Προκαλούσε καρκίνο του πνεύμονα, η εισπνοή του μαγειρεμένου γκοτζίλα;