Φυσιολογικός βαθμός είναι άθληση μια ώρα την ημέρα.Feindflug έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:36 Φαρμακότυπε, οι γυναίκες που κρίνουν άσχημα όσους γυμνάζονται σε φυσιολογικό βαθμό, το κάνουν γιατί ξέρουν κατά βάθος ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να έχουν πολλές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο και τις πιάνουν ανασφάλειες. Κάπου εκεί αρχίζουν και τα "θέλω τον άντρα με κοιλίτσα", ώστε να μην είναι θελκτικοί στα μάτια άλλων γυναικών.
Το θέμα είναι τι θεωρεί κανείς φυσιολογική ενασχόληση με την γυμναστική. Για κάποιον που θεωρεί το περπάτημα ως τα καθημερινά ψώνια ως γυμναστική, η ενασχόληση με κάποιο άθλημα 2-4 φορές την εβδομάδα φαντάζει πρωταθλητισμός.
Και για την κοιλίτσα έχεις άδικο. Δεν φτιαχνομαστε όλοι με το μάτι. Υπάρχουμε κι εμείς που φτιαχνομαστε με την αίσθηση, την αφή
Ίσα ίσα, εγώ γουστάρω καράφλα αρκεί να είναι όλο ξυρισμένο και να μην έχει μαλλάκια στο πλαιvantono έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:06 Να πούμε καπου εδώ ότι η καράφλα δεν συνεπάγεται σώνει και καλά ασχήμια. Ο αδερφός μου πχ που κουρούπιασε απο τα 22 του σχεδον, αλλα εμφανισιακά και ως σώμα και ως χαρακτηριστικά προσωπου ειναι πολύ δυνατό κομμάτι, ανέκαθεν είχε περισσότερες κατακτήσεις κι απο μενα.![]()