!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Feindflug έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:36 Φαρμακότυπε, οι γυναίκες που κρίνουν άσχημα όσους γυμνάζονται σε φυσιολογικό βαθμό, το κάνουν γιατί ξέρουν κατά βάθος ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να έχουν πολλές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο και τις πιάνουν ανασφάλειες. Κάπου εκεί αρχίζουν και τα "θέλω τον άντρα με κοιλίτσα", ώστε να μην είναι θελκτικοί στα μάτια άλλων γυναικών.

Το θέμα είναι τι θεωρεί κανείς φυσιολογική ενασχόληση με την γυμναστική. Για κάποιον που θεωρεί το περπάτημα ως τα καθημερινά ψώνια ως γυμναστική, η ενασχόληση με κάποιο άθλημα 2-4 φορές την εβδομάδα φαντάζει πρωταθλητισμός.
Φυσιολογικός βαθμός είναι άθληση μια ώρα την ημέρα.
Και για την κοιλίτσα έχεις άδικο. Δεν φτιαχνομαστε όλοι με το μάτι. Υπάρχουμε κι εμείς που φτιαχνομαστε με την αίσθηση, την αφή
vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:06 Να πούμε καπου εδώ ότι η καράφλα δεν συνεπάγεται σώνει και καλά ασχήμια. Ο αδερφός μου πχ που κουρούπιασε απο τα 22 του σχεδον, αλλα εμφανισιακά και ως σώμα και ως χαρακτηριστικά προσωπου ειναι πολύ δυνατό κομμάτι, ανέκαθεν είχε περισσότερες κατακτήσεις κι απο μενα. :e040:
Ίσα ίσα, εγώ γουστάρω καράφλα αρκεί να είναι όλο ξυρισμένο και να μην έχει μαλλάκια στο πλαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 09 Νοέμ 2019, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Οθωμανέλλην έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 11:33
Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 10:21
Οθωμανέλλην έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 10:00 Ανά δύο μέρες αλλαγή παντελονιού; :o

Πανταλονι άμα δεν κάνεις τίποτα βρώμικη δουλειά και 10 μέρες αντέχει και πιο πάνω. Άμα το βάζεις πλυντήριο ανά δύο μέρες κάθε μήνα θα πρέπει να αγοράζεις άλλο να πούμε.
Φοράς ένα παντελόνι όλη μέρα, δουλειά,έξω, κάθεσαι από δω από κει και θα το φοράς για 10 μέρες; Θα κολλήσει πάνω σου από την βρωμιά καλέ.
Παντελόνι για την δουλειά το έχεις ξεχωριστό που και αυτό αν το φοράς μόνο για δουλειά δεν χρειάζεται να το πλένεις για καιρό. Δηλαδή αν το φοράς σε γραφείο πόσο να το λερωσεις; αν πάλι κάνεις βρώμικη δουλειά τότε είναι παντελόνι εργασίας οπότε δεν χρειάζεται να το πλένεις τακτικά.
Μέχρι εδώ ήρθε η μπόχα. :-? Πάνω να ανοίξω τις μπαλκονόπορτες.

Κατά τα άλλα κάποιοι εδώ, μάλλον είναι χυλοπιτοφάγοι με μεταπτυχιακό και ήρθαν στο phorum να ξεσπάσουν, γι' αυτό βγάζουν τόση χολή.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Φαντάζομαι τον τύπο τον σφιχτερμαν έτοιμο να δει ταινία με την κοπέλα του, να ετοιμάζει αυτή τσιπς και μπινελίκια και να της λέει... Καρδουλινι μου εγώ θα τσιμπήσω γιαουρτακι

Μπαχαχα α ρε Μπουχεσες

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 09:02
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:33 μουσικο διάλειμμα

Για βαθμολόγησε την τύπισσα στο βίδεο σου
Ενας θνητος να κρίνει θεά ; Υβρις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:36 Φαρμακότυπε, οι γυναίκες που κρίνουν άσχημα όσους γυμνάζονται σε φυσιολογικό βαθμό, το κάνουν γιατί ξέρουν κατά βάθος ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να έχουν πολλές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο και τις πιάνουν ανασφάλειες. Κάπου εκεί αρχίζουν και τα "θέλω τον άντρα με κοιλίτσα", ώστε να μην είναι θελκτικοί στα μάτια άλλων γυναικών.

Το θέμα είναι τι θεωρεί κανείς φυσιολογική ενασχόληση με την γυμναστική. Για κάποιον που θεωρεί το περπάτημα ως τα καθημερινά ψώνια ως γυμναστική, η ενασχόληση με κάποιο άθλημα 2-4 φορές την εβδομάδα φαντάζει πρωταθλητισμός.
Εξαρτάται από τις εμπειρίες και το περιβάλλον του καθενός. Όπως ανέφερε και η Ίφιδα, άλλη είναι η οπτική των αθλητών για το θέμα (εκεί εκ των πραγμάτων η καλή φυσική κατάσταση είναι κάτι απαραίτητο), άλλη αυτών που γυμνάζονται για να διατηρηθούν σε μια χ φόρμα, άλλη των μπολντυμπιντεράδων και άλλη ανθρώπων που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ. Και φυσικά, μετράει κι αυτό που είπε η Γκεργκ. Το θέμα δεν είναι μόνον τα κιλά αλλά η ενέργεια που εκπέμπει ένα σώμα. Υπάρχουν υπέρβαροι άνθρωποι που εκπέμπουν ζωντάνια και δύναμη και αδύνατοι που εκπέμπουν νωθρότητα και πλαδαρότητα. Και το αντίθετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:00

Να την κρίνει ο Έθνι.
Να την δικάσει :lol: :lol: :lol:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Θεα;; :smt005:
Σε μαγεψαν τα ξινισμενα ανέκφραστα μουτρα; Γιατί από κορμί δε βλέπω κάτι το τρελό. Ένα μέσο κορμί κοπέλας που ασκείται 1 2 φορές την εβδομάδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Οθωμανέλλην έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:54 Φαντάζομαι τον τύπο τον σφιχτερμαν έτοιμο να δει ταινία με την κοπέλα του, να ετοιμάζει αυτή τσιπς και μπινελίκια και να της λέει... Καρδουλινι μου εγώ θα τσιμπήσω γιαουρτακι

Μπαχαχα α ρε Μπουχεσες

Εννοειται αυτο ρε. Βγαινεις για μπυρες με τους τυπους κ βαράνε στο σεικερ πρωτεΐνες. Κ δεν έχουν κοπελα οι περισσότεροι ειναι κωλομπαραδες
Άβαταρ μέλους
Αγις

parafrwn έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:10

Να την κρίνει ο Έθνι.
Να την δικάσει :lol: :lol: :lol:
Ας κρινει και την Κυρία εκ Σλοβενίας .
Eθνικοκοινωνιστης

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Juno έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:30 Σήμερα πχ είδα μία με πέδιλα (τέτοια μέρα με τόση βροχή) και επιδέσμους και στα δύο μεγάλα δάχτυλα! Έλεος!
Δεν ήταν έτσι παλιά.
Εχμμμ, προφανώς είχε θέμα στα δάχτυλα με τον επίδεσμο και δε μπορούσε να φορέσει κλειστό παπούτσι.
Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:03
Ή απλά του περισσεύουν ώρες για πάρτη του.
Μια ώρα αρκεί μεν, αλλά εξαρτάται την προπόνηση.
Υπάρχουν κι άλλα πράγματα να κάνει ένας άνθρωπος με τις ώρες που του περισσεύουν που δε θα αφορούν το κορμί του και μόνο. Προπόνηση κάνεις αν είσαι αθλητής, αν πας για αγωνιστικό κομμάτι. Αν όχι, απλώς γυμνάζεσαι.

Ασέβαστος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:52 ασχετο, αλλα παω συνεχεια το γιο μου κολυμβητηριο. οι περισσοτερες κοπελες εκει, εχουν κατι πλαταρες σα μαντραχαλοι, ασχημο ειναι.
καλά κάνεις και τον πας και θα συμφωνήσω για τις κολυμβητριες

perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 21:19 Όταν ημουν Γιούγκια ειχα εναν φιλο γιουγκο ,ωραιο παιδί ,εγω εβλεπα τις γιουγκες και μου γυρναγε το μάτι και αυτός εβλεπε τις ποντιες και πάθαινε αμόκ ,αυτες ειναι γυναικες μου ελεγε οχι σαν τις δικες μας
Ισχύει, ότι έχεις φάει στη μάπα το βαριέσαι, θες κάτι πιο "εξωτικό", όπου εξωτικό, το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που συνηθισες
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:25
Ισχύει, ότι έχεις φάει στη μάπα το βαριέσαι, θες κάτι πιο "εξωτικό", όπου εξωτικό, το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που συνηθισες
Μπα, εξαρταται. Οι περισσότερες μαυρες και κινεζες ειναι μπαζα, ομορφες έχει παντου βέβαια αλλα υπάρχουν κ ποσοστα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:16
Σε μαγεψαν τα ξινισμενα ανέκφραστα μουτρα; Γιατί από κορμί δε βλέπω κάτι το τρελό. Ένα μέσο κορμί κοπέλας που ασκείται 1 2 φορές την εβδομάδα.
που ειναι το κορμι, και που ειναι τα μουτρα;
ρε παιδια, βλεπτε κατι αλλο εκτος απο βυζγια η κατι εχουν τα ματακια μου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:25
Juno έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:30 Σήμερα πχ είδα μία με πέδιλα (τέτοια μέρα με τόση βροχή) και επιδέσμους και στα δύο μεγάλα δάχτυλα! Έλεος!
Δεν ήταν έτσι παλιά.
Εχμμμ, προφανώς είχε θέμα στα δάχτυλα με τον επίδεσμο και δε μπορούσε να φορέσει κλειστό παπούτσι.
Και ψηλοτάκουνα, δεν το είπα αυτό. Νομίζω πως μπορούσε με αθλητικά.

Spoiler
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:25Ας κρινει και την Κυρία εκ Σλοβενίας .
Eθνικοκοινωνιστης
Spoiler
Ναι βρε Άγι, βάζεις όλες τις επαγγελματίες για να τις συγκρίνεις με απλές γυναίκες της διπλανής πόρτας. Playmate η μία, ξεβράκωτη χορεύτρια η άλλη.
Να βάλεις τυχαίες φωτογραφίες, μετρό στη Μόσχα πχ.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 09 Νοέμ 2019, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Τι να ανεβασω στα μουσικά διαλείμματα την Μποφίλιου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Οθωμανέλλην έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:54 Φαντάζομαι τον τύπο τον σφιχτερμαν έτοιμο να δει ταινία με την κοπέλα του, να ετοιμάζει αυτή τσιπς και μπινελίκια και να της λέει... Καρδουλινι μου εγώ θα τσιμπήσω γιαουρτακι

Μπαχαχα α ρε Μπουχεσες

Φαντάζομαι τον τύπο τον πλαδαρό να πάει στον γιατρό και να του λέει ο δεύτερος τσιπς και μπινελίκια - τέλος, το βράδυ θα τρως γιαουρτάκι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”