Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 11:13
Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 11:01
Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 10:06
Σήμερα μάθαμε ότι όποιος γυμναζεται πάνω από μια ώρα είναι νάρκισσος και γκέι.
Αγαπάμε φόρουμ.
Λέει πως μιλάει εμπειρικά. Αυτό της έχει τύχει.
Ναι οκ.
Δηλαδή είχε όλο γυμναστηριακους με κορμαρες οπου όλοι ήταν νάρκισσοι και κρυφόγκει που κοιτούσαν ευατον στον καθρέφτη ολη την ώρα.
Κοίτα ο καθένας να κάνει και να είναι όπως γουστάρει και μαγκιά του. Αν τον χαροποιεί.
Αλλά αρκετά με τους μπουχεσες λαπαδες και τις μποχλάδες που έχουν αποψαρα για κάποιον γυμνασμένο και τις ώρες που γυμναζεται.
Δεν ομιλώ για την Ιφιδα συγκεκριμένα εδώ, απλά ένεκα της ευκαιρίας το τονίζω.
Όχι στην δικτατορία της ασχήμιας.
Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Ναι οκ, όλοι θα σπάσουμε και θα μεγαλώσουμε και θα γεράσουμε και θα κρεμάσουμε αλλά μου είναι αδιανόητο να βλέπω γυναίκες μικρότερές μου να έχουν κάνει ήδη καμπούρα, οκ η σκολίωση είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά δεν γεννήθηκες με καμπούρα γαμώ την τρέλα μου (πως την έχεις ήδη στα 35 σου και είναι έντονη;;), δεν αναφέρω κιλά, δεν αναφέρω φυσική κατάσταση, ούτε το μπρατσάκι που έχει ήδη κρεμάσει. Και αντίστοιχα άντρες που δεν έχουν κουνηθεί για χρόνια. Και στην τελική το φιλοσοφώ και σκέφτομαι πως τα
λίγα παραπάνω κιλά δεν είναι πρόβλημα, δεν είναι κακό να φχαριστιέσαι το φαγητό, η αγυμνασιά είναι. Γιατί αν στα 35 κάνεις 10 βήματα τη μέρα, στα 70 σου θα κάνεις 3 και πολλά λέω. Καταλήγω πως είναι καθαρή ηλιθιότητα. Ξέρω τι με περιμένει. Αν παραστήσω το εικόνισμα και πάρω και καμιά 20αριά κιλά πόσο πιο γρήγορα θα συμβεί;