!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο μαμά
Re: Αντίο μαμά
Μπακαλότυπε, οδηγείς αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
οχι βεβαια θα θυσιαστω ευχαριστως στο βωμο της αφασιασμενης ελευθεριας ναουμ - το προβλημα ειναι μην πατησουμε γάτα γιατι δεν φρεναραμε να δημιουργησουμε καραμπολα - η να επιλεξουμε να πεσουμε πανω σε πεζους αρκει να γλυτωσει παση θυσια.
*Θα το εκανα μονο σε μια περιπτωση -αν ηταν να γλυτωσει η Γαλη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
έλα μωρέ, μεγάλα παιδιά είμαστε, ξεπέρασε το.
- hellegennes
O Πάνος ασχολείται με πιο υψηλά ζητήματα, όπως ας πούμε με το ότι το iPhone σε κάνει γκέι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν οδηγώ.
Σιγά, ρε Ράμπο. Σκιάχτηκα τώρα.nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:47 Ας ήμουν εγώ ο τυχερός να μου πάρεις αριθμό επειδη δεν σκότωσα άνθρωπο αντί για γατί
δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγες όρθιος...![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Moy έχει τύχει με ένα σκυλί που πετάχτηκε ξαφνικά και ευτυχώς δεν έπαθα ζημια γιατί ακόμη θα με πλήρωνανhellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2019, 22:25Δεν οδηγώ.
Σιγά, ρε Ράμπο. Σκιάχτηκα τώρα.nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:47 Ας ήμουν εγώ ο τυχερός να μου πάρεις αριθμό επειδη δεν σκότωσα άνθρωπο αντί για γατί
δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγες όρθιος...![]()
Και αν θα ήταν κάποιος τρελός σαν και σένα και ζητούσε εξηγήσεις ευχαρίστως να
Δεν κάνουν αστεία με αυτά έχω δει γυναίκα να σκοτώνεται γιατί έτρεξε να βοηθήσει ένα χτυπημένο σκύλο
στην μέση του δρόμου και έχω βγάλει πεθαμένους από αυτοκίνητο γιατί προσπάθησαν να αποφύγουν γατιά
Να προσέχετε με τις καταγγελίες γιατί μπορεί να βρεθείτε με τον τζόκερ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:05 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΣΚΥΛΟ 'Η ΓΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Αν κάτι πεταχτεί ξαφνικά στην μέση του δρόμου κρατήστε το τιμόνι σταθερό πατώντας το φρένο σιγανά
μη σκεφτόσαστε τίποτα άλλο -έχω δει να ξεκληριζονται οικογένειες γιατί προσπάθησαν να αποφύγουν το ζώο
Οι φιλόζωοι φυσικά, θα προτιμούσαν να υπήρχε για τέτοιες περιπτώσεις ένα κουμπί αυτοανατιναξης του αυτοκινήτου. Μου εχει τύχει ελαφινα με τρία μικρά, να στέκονται στη μέση του δρόμου, που ήταν παγωμένος σαν γιαλι, και σαστισαν απο τα μεγάλα φώτα. Ευτυχως τρόμαξαν με την κόρνα και έτρεξαν, αλλιώς θα είχα φάει τρελή γλιστρα από την πρόσκρουση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Οργισμένος
Σε πισι οδηγας;Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:20 Οδηγώ 27 χρόνια, έχω γράψει 450.000 χλμ και δεν έχω προκαλέσει ατύχημα με δική μου υπαιτιότητα.
Ποιο παιζεις;
το γκραντθεφτοτο;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- hellegennes
Εκτός κι αν κουβαλάς μαζί σου πυροβόλο όπλο, δεν θα χάσω τον ύπνο μου.nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 22:45 Moy έχει τύχει με ένα σκυλί που πετάχτηκε ξαφνικά και ευτυχώς δεν έπαθα ζημια γιατί ακόμη θα με πλήρωναν
Και αν θα ήταν κάποιος τρελός σαν και σένα και ζητούσε εξηγήσεις ευχαρίστως να![]()
Δεν κάνουν αστεία με αυτά έχω δει γυναίκα να σκοτώνεται γιατί έτρεξε να βοηθήσει ένα χτυπημένο σκύλο
στην μέση του δρόμου και έχω βγάλει πεθαμένους από αυτοκίνητο γιατί προσπάθησαν να αποφύγουν γατιά
Να προσέχετε με τις καταγγελίες γιατί μπορεί να βρεθείτε με τον τζόκερ![]()
Επίσης σε μένα δεν περνάνε μαλακίες. Κανένας δεν πήγε ευθεία για να αποφύγει να στρίψει και να χτυπήσει άνθρωπο. Η γάτα ήταν ολοφάνερα στην μέση του δρόμου, το σημείο εκείνο είναι ανηφόρα, είσοδος νοσοκομείου, έχει σαμαράκια και είναι αμέσως μετά από φανάρι. Απολύτως καμμία δικαιολογία για να πηγαίνει πάνω από 20 χλμ/ώρα. Όποιος την χτύπησε έτρεχε σαν μαλάκας και άνετα θα μπορούσε να είχε χτυπήσει παιδάκι γιατί είναι σημείο που περνάνε πολλά πιτσιρίκια που πάνε σε διπλανό σχολείο.
Είναι δε σίγουρο ότι έτρεχε σαν μανιακός γιατί δεν είδα καν το αυτοκίνητο, το περιστατικό μόλις είχε συμβεί και είχα διασχίσει 200 μέτρα. Ο τύπος έγινε καπνός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
CSI Thessaloniki
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Απλή λογική είναι, Ζενίθεδρε. Δεν είναι κάτι εξωγήινο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου απο μικρό με αυτό το βιντεάκι, δεν το βρήκα στα Ελληνικά ρε γαμώτο, Πελοπίδας ο νευρικός νομίζω λεγόταν.
Δεν είδα ποτέ να κάθεται μια γάτα στην μέση του δρόμου πάντα πετάγονται ξαφνικά σε αυτό αναφέρομαι και στο απότομο στρίψιμο του τιμονιούhellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2019, 23:01
Επίσης σε μένα δεν περνάνε μαλακίες. Κανένας δεν πήγε ευθεία για να αποφύγει να στρίψει και να χτυπήσει άνθρωπο. Η γάτα ήταν ολοφάνερα στην μέση του δρόμου, το σημείο εκείνο είναι ανηφόρα, είσοδος νοσοκομείου, έχει σαμαράκια και είναι αμέσως μετά από φανάρι. Απολύτως καμμία δικαιολογία για να πηγαίνει πάνω από 20 χλμ/ώρα. Όποιος την χτύπησε έτρεχε σαν μαλάκας και άνετα θα μπορούσε να είχε χτυπήσει παιδάκι γιατί είναι σημείο που περνάνε πολλά πιτσιρίκια που πάνε σε διπλανό σχολείο.
Είναι δε σίγουρο ότι έτρεχε σαν μανιακός γιατί δεν είδα καν το αυτοκίνητο, το περιστατικό μόλις είχε συμβεί και είχα διασχίσει 200 μέτρα. Ο τύπος έγινε καπνός.
προς άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα ή κολόνες από βλαμμένους ζωόφιλους οδηγούς
Θα πρέπει να είσαι τρολ για να επιμένεις ακόμη ή απλά να χάνεις εγκεφαλικά λάδια ή απλά να μη σου έτυχε
Ευτυχώς που περνούσε ο φιλοζωος νηματοθετης και κάλεσε αμέσως το γάτοασθενοφόρο με το κινητό του.Fahrenheit έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:03 Η καταγγελία θα γινόταν όχι γιατί χτύπησε την γάτα αλλά γιατί την εγκατέλειψε τραυματισμένη χωρίς να ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 90 Απαντήσεις