!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο μαμά
Re: Αντίο μαμά
Ας εξετάσουμε το συμβάν από τη σκοπιά του μηδενισμού και του κυνισμού.
Είναι ένα συμβάν! Και παρατηρείται συχνά στους δρόμους.
Από εκεί και πέρα είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσεως, όταν έρχεται αντιμέτωπη με κάτι τόσο τραγικό και φριχτό, να προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες κάπου.
Εγώ δεν ξέρω αν το γατάκι το πάτησε κάποιος που έτρεχε σαν διάολος ή αν ήταν "η κακιά στιγμή". Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κάτι που το βλέπουμε συχνά.
Η παραπάνω άποψη είναι μηδενιστική και κυνική.
Είναι ένα συμβάν! Και παρατηρείται συχνά στους δρόμους.
Από εκεί και πέρα είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσεως, όταν έρχεται αντιμέτωπη με κάτι τόσο τραγικό και φριχτό, να προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες κάπου.
Εγώ δεν ξέρω αν το γατάκι το πάτησε κάποιος που έτρεχε σαν διάολος ή αν ήταν "η κακιά στιγμή". Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κάτι που το βλέπουμε συχνά.
Η παραπάνω άποψη είναι μηδενιστική και κυνική.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αν ήξερες στ οτι αντί για αερόσακος από το τιμόνι, θα πεταχτεί μία σούβλα αν τρακάρεις, θα πρόσεχες όσο προσέχεις και τώρα;ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:29
Είναι μόνο ο κίνδυνος ή και το κάπως ευρύτερο οπτικό πεδίο λόγω θέσης οδηγού;
τεσπα, εγώ με τον χέλη τα έχω σε αυτό το νήμα, μου έσπασε τα νευρα.
Άμα συνειδητοποιήσεις ότι από μιά ταχύτητα και πάνω μόνο ένα τσίκι από ένα αυτοκίνητο ας πούμε μπορεί να σε στείλει στο διάολο φτάνει νομίζω.ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:29Είναι μόνο ο κίνδυνος ή και το κάπως ευρύτερο οπτικό πεδίο λόγω θέσης οδηγού;sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:25 Ο εναόν φυσικά έχει δίκιο σε αυτό που λέει ότι αν διατρέχεις και εσύ κίνδυνο οδηγάς πολύ διαφορετικά, δεν οδηγώ μηχανάκι αλλά ποδήλατο μέσα στην πόλη πολλά χρόνια και νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά τι λέει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ έχω αφήσει και τα 4 γατάκια στο έλεος των αυτοκινήτων της γειτονιάς, κανείς δεν τα πήρε τελικά, μας πρόδωσε και η νύχτα, τουλάχιστον ένα από αυτά θα την έσωζε.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:51αν ήξερες στ οτι αντί για αερόσακος από το τιμόνι, θα πεταχτεί μία σούβλα αν τρακάρεις, θα πρόσεχες όσο προσέχεις και τώρα;ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:29
Είναι μόνο ο κίνδυνος ή και το κάπως ευρύτερο οπτικό πεδίο λόγω θέσης οδηγού;
τεσπα, εγώ με τον χέλη τα έχω σε αυτό το νήμα, μου έσπασε τα νευρα.![]()
.
.
Καταλαβαίνω τι λέτε και οι 2 αλλά δεν έχω μπορώ να φανταστώ χειρότερο πράγμα να μου συμβεί από το να αφαιρέσω ζωή ανθρώπου ή να τον καταστήσω ανάπηρο. Και για ζώο δεν θα μου άρεσε να κάνω κάτι τέτοιο.
Ωστόσο υπάρχουν πράγματα που δεν φαίνονται από την θέση του οδηγού του οχήματος.
Ωστόσο υπάρχουν πράγματα που δεν φαίνονται από την θέση του οδηγού του οχήματος.
δεν πειράζει για τα γατάκια μωρέ οκ μην τρελαθούμε, γατάκια είναι. Αλλά αντίο μαμά κλπ, θα σκεφτώ ένα τρόπο να του κάνω το μυαλό κορδέλες.sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:54 Εγώ έχω αφήσει και τα 4 γατάκια στο έλεος των αυτοκινήτων της γειτονιάς, κανείς δεν τα πήρε τελικά, μας πρόδωσε και η νύχτα, τουλάχιστον ένα από αυτά θα την έσωζε.
Ένα αμάξι πάτησε μια γάτα. Πρωτοφανές.
έλα να πιάσουμε το θεμα με τα παιδιά που είναι όλη μέρα στα ταβλετ και δεν βγαίνουν στον δρόμο να παίξουν, τα βλαμμένα.
Μα εμένα κατευθείαν εκεί πήγε το μυαλό μου, στα γατάκια και την γατομαμά τους, καλή τύχη στο άλλο, ούτε ο γιάνννης δεν τα κατάφερε.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:57δεν πειράζει για τα γατάκια μωρέ οκ μην τρελαθούμε, γατάκια είναι. Αλλά αντίο μαμά κλπ, θα σκεφτώ ένα τρόπο να του κάνω το μυαλό κορδέλες.sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:54 Εγώ έχω αφήσει και τα 4 γατάκια στο έλεος των αυτοκινήτων της γειτονιάς, κανείς δεν τα πήρε τελικά, μας πρόδωσε και η νύχτα, τουλάχιστον ένα από αυτά θα την έσωζε.![]()
Ίσως αν έκανες πολλά απανωτά ορθογραφικά;
Δε ξέρω, δύσκολα.
.
.
Ναι αλλά ο τρόπος με τον οποίο το αναλύει ο καθένας από το πρίσμα του, έχει γοητεία.
Η καλύτερη φιλοσοφία απορρέει από τα πιο καθημερινά πράγματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εννοώ ότι στην πράξη δεν υπάρχουν απόλυτες καταστάσεις. Είμαι αραγμένος στο λιμάνι, σταματημένος και αποφασίζουν 2 γάτες να ζευγαρώσουν από κάτω από το αμάξι. Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν το δικό μου. Είχε και άλλα τριγύρω. Κάνω θόρυβο, τίποτα. Βγαίνω και κυνηγάω τη μία, η άλλη από κάτω. Διώχνω και τη δεύτερη. Μετά από μερικά λεπτά βλέπω από τον καθρέπτη την μία να ξαναπλησιάζει. Βγαίνω και ελέγχω και η δεύτερη ήταν ήδη από κάτω. Ξανά τα ίδια και μετακινώ το αμάξι λίγο παρακάτω. Πες μου τώρα θα μπορούσα να είχα ξεκινήσει χωρίς να τις δω και κατά λάθος να τις χτυπήσω; Δεν νομίζω ότι όλα είναι θέμα ταχύτητας, εγρήγορσης και προσοχής.
ΥΓ. Φυσικά το κινητό είναι μεγάλη ξεμυαλίστρα και τις περισσότερες φορές που κάποιος οδηγεί περίεργα μπροστά μου τον βλέπω με κινητό στο χέρι.
ΥΓ. Φυσικά το κινητό είναι μεγάλη ξεμυαλίστρα και τις περισσότερες φορές που κάποιος οδηγεί περίεργα μπροστά μου τον βλέπω με κινητό στο χέρι.
Το πιθανότερο να τον τσιμπούκωνες μέχρι να λιποθυμήσει για να μην σου κάνει καταγγελία.nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:47Ας ήμουν εγώ ο τυχερός να μου πάρεις αριθμό επειδη δεν σκότωσα άνθρωπο αντί για γατί
δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγες όρθιος...![]()
να πιασουμε και τα μεγαλα παιδια εποχουμενα επι μονοκυκλων - χωρις νομικο πλαισιο - ανασφαλιστα και οποιον παρει ο χαρος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
φοβάσαι μην σε πατήσω με το μονόκυκλο άγι ; 
Εντάξει μας γα@#€_& τωρα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-