!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο μαμά

Χλωρίδα - πανίδα και άνθρωπος
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Αντίο μαμά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Nostalgia έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:52
Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:03 Εγώ χτύπησα σκύλο που πετάχτηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου - με 50 χλμ πήγαινα ,πάτησα φρένο κι έκοψα ενστικτωδώς αριστερά. Ο σκύλος σηκώθηκε κι έφυγε μια χαρά, εγώ έμεινα μαλάκας με 800 ευρώ ζημιά στη σπασμένη μάσκα.
Παρομοια κατασταση επαθε ενας φιλος μου, του πεταχτηκε σκυλος απογευματοβραδο σε επαρχιακο δρομο της Τριλοπλεως, εστριψε ενστικτωδως δεξια, επεσε πανω σε ενα δενδρο, εστειλε τον πατερα του 90 ετων στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχιο.
Η κακιά στιγμή που λένε όσο προσεκτικά κι αν οδηγείς :011:
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:05 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΣΚΥΛΟ 'Η ΓΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Αν κάτι πεταχτεί ξαφνικά στην μέση του δρόμου κρατήστε το τιμόνι σταθερό πατώντας το φρένο σιγανά
μη σκεφτόσαστε τίποτα άλλο -έχω δει να ξεκληριζονται οικογένειες γιατί προσπάθησαν να αποφύγουν το ζώο

.
Πέστα γαμώ τό φελέκι μου....πρίν μιά βδομάδα στή Βικτώρια μέ μότο από το 1 μέτρο βλέπω σκυλάκι πέτ

νά ορμάει στα τυφλά στό δρόμο.....το πατάμε ακουω κάτι γαβνιάου..... κοιτάω είχε σηκωθει τό πέτ.....

ευτυχώς η φίλη δέν κούνησε πολύ το τιμόνι.....θάχαμε πάει νεκροταφείο τώρα.....

Σκυλί σε δημόσιο χώρο ελεύθερο πρέπει νά έχει 1.000 πρόστιμο.....καί σε φάση ατυχήματος άμεση

δήμευση περιουσίας......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Στύγιος

Εντάξει κι εγώ έχω "τελικιάσει" αμάξι στη εθνική με 205 αλλά ήμουν μόνος μου ,σε άδειο σχεδόν, κλειστό αυτοκινητόδρομο.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:14 Το είδα σήμερα ερχόμενος για δουλειά. Γάτα στην μέση του δρόμου με τα μυαλά χυμένα. Από πάνω ήταν ένα μικρό γατάκι και την έγλειφε. Το πρώτο αυτοκίνητο που είδα, έκοψε ταχύτητα και πέρασε προσεκτικά από πάνω. Ο δεύτερος ήταν ένας μπάρμπας. Σταμάτησε. Βγήκε από το αυτοκίνητο. Την είδε. Κούνησε το κεφάλι του. Η γάτα άρχισε να σπαρταράει. Δεν είχε πεθάνει ακόμα. Πήρε ένα φύλο, την έπιασε και την έβγαλε από το δρόμο, δίπλα στο μικρό γατάκι. Ο επόμενος οδηγός με ρώτησε αν είδα ποιος την χτύπησε. Δυστυχώς δεν τον είδα.
Ηθικοι ψευδοσυναισθηματισμοι.
Μια πολυπλοκη μορφη υλης μετην ικανοτητα αναπαραγωγης σχεδον ομοιων αντιγραφων, απλοποιηθηκε λογω παυσης λειτουργιας του χημικου της μηχανισμου απο εξωτερικες διεργασιες. Τα ατομα και μορια της θα χρησιμοποιηθουν απο το μαθηματικο μας συμπαν.
Δεν υπαρχει πουθενα ζωη ή πνευμα ή αλλες δυσειδαιμονικες ανθρωπινες κατασκευες παρα μονον κουαρκς φωτονια και λοιπα στοιχειωδη φυσικα σωματιδια.
Η θρησκοληψια ποτε δεν βοηθησε σε τιποτα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:59
Nostalgia έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:52 εστειλε τον πατερα του 90 ετων στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχιο.
Ωχ, πολύ άσχημο αυτό.
enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:55
Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:48 Η ουσία είναι πως δεν έχουν καμία δουλειά τα ζώα να τριγυρνάνε αδέσποτα στους δρόμους.

η ουσία ειναι οτι όπως οδηγούμε στα στενά δεν είναι παράλογο που είναι τρέλα να αφήσουμε ένα παιδί να κατέβει μόνο του, μπορεί να περνάμε με το τανκ και να το πατήσουμε γιατί παίζαμε με το κινητό και έχουμε μικτή ασφάλεια, ας πρόσεχε.
Ποιος είπε πως έχει οδηγική παιδεία ο Έλληνας;

Θυμάμαι κάμποσες φορές που έπρεπε να αρπάξω τον μικρό από τον σβέρκο γιατί την είχε δει Μπάτμαν και ήθελε να σταματήσει τα αυτοκίνητα.
μηδενικη οδηγικη παιδεια σε συνδιασμο με παντελη ατημωρησια.
Εκρηκτικο βρωμερο μειγμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 17:10 Είμαι πολύ επιλεκτική στα μπαν μου.
καλά κάνεις τρομερή μας συντονίστρια, δεν φταίει ο πιανίστας αν και θα ήθελα να του φέρω το πιάνο στο κεφάλι τώρα, τι ωραία μέρα που ήταν.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Στα στενά με παρκαρισμένα αυτοκίνητα θες ταχύτητα βαδίσματος για να προλάβεις να σταματήσεις αν πεταχτεί κάτι ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με ύψος χαμηλότερο του καπό του αυτοκινήτου.
Έχω δει μικρό παιδάκι να τρέχει από πάρκο προς το δρόμο, ήταν και κατηφόρα και ο δρόμος είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ακριβώς στην είσοδο του πάρκου δεν είχε παρκαρισμένο, οπότε πεταγόταν πανεύκολα στη μέση του δρόμου. Ευτυχώς δεν περνούσε αυτοκίνητο, ποδήλατο μηχανάκι.

Οπότε είτε να απαγορευτεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων ή ζώων συντροφιάς χωρίς λουρί και παιδιών που δεν κρατιούνται από το χέρι, είτε η στάθμευση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δεν είναι έτσι ντοντ νομίζω, αν οδηγούσες μηχανή θα ήξερες ότι μπορούμε να προσέχουμε πολύ περισσότερο όταν παίζεται και η δική μας ασφάλεια. Αν οδηγούσες μονόροδο ακόμα πιο πολύ. Αλλά οκ, εγώ τουλάχιστον την πάτησα στο νήμα απο τον τίτλο και τον συγγραφέα, κατά τα άλλα αυτά έχει η ζωή της ελεύθερης γάτας, θάνατο και κάδο, τα αμάξια είναι τα σύγχρονα αρπακτικά, βοηθάνε στον έλεγχο πληθυσμού.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Με ποδήλατο, ελάχιστα το κυκλοφορούσα σε δρόμο, μείωνα πολύ σε κάθε κάθετο στενό.
Και αν ο άλλος δεν δει το στοπ;
Το κάνω και με το αυτοκίνητο, ειδικά σε μερικά γνωστά στενά παραβίασης στοπ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 17:10
enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 17:07
Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:59 Ποιος είπε πως έχει οδηγική παιδεία ο Έλληνας;

Θυμάμαι κάμποσες φορές που έπρεπε να αρπάξω τον μικρό από τον σβέρκο γιατί την είχε δει Μπάτμαν και ήθελε να σταματήσει τα αυτοκίνητα.
έλα ρε γκερ, δεν είναι θέμα Έλληνα νομίζω. Τεσπα, μπορείς να μπανάρεις λίγο τον χέλη να μάθει να ανεβάζει τέτοια νήματα;
Είμαι πολύ επιλεκτική στα μπαν μου.
Εγώ ζω για την στιγμή που θα με μπανάρει ο Μπέρι, δεν είναι ότι δεν θέλω γυναικείο χέρι, οκ δεν θέλω γυναικείο χέρι αλλά τώρα τι, ποιος άλλος θα τολμούσε, ο rgblightάκιας για ο ουτ, θα μας κάψει ο θεός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Στύγιος

Οδηγώ 27 χρόνια, έχω γράψει 450.000 χλμ και δεν έχω προκαλέσει ατύχημα με δική μου υπαιτιότητα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:59
nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:47 Ας ήμουν εγώ ο τυχερός να μου πάρεις αριθμό επειδη δεν σκότωσα άνθρωπο αντί για γατί
δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγες όρθιος... :102:
μπορεί να μην το καταλάβαινες, να συνέχιζες να παίζεις στο κινητό. Πλάκα κάνω οκ, αλλά μέσα στην πόλη είναι δύσκολο να πατήσεις γάτα αν δεν είσαι αφηρημένος.
Πρέπει να είναι κάνεις μεγάλος καραγκιόζης για να εκφέρει αυτήν την δικαιολογία μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Το σημείο μάλιστα είναι σε είσοδο νοσοκομείου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:10 δεν είναι έτσι ντοντ νομίζω, αν οδηγούσες μηχανή θα ήξερες ότι μπορούμε να προσέχουμε πολύ περισσότερο όταν παίζεται και η δική μας ασφάλεια. Αν οδηγούσες μονόροδο ακόμα πιο πολύ. Αλλά οκ, εγώ τουλάχιστον την πάτησα στο νήμα απο τον τίτλο και τον συγγραφέα, κατά τα άλλα αυτά έχει η ζωή της ελεύθερης γάτας, θάνατο και κάδο, τα αμάξια είναι τα σύγχρονα αρπακτικά, βοηθάνε στον έλεγχο πληθυσμού.
Μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι πιο προσεκτικοί οι οδηγοί οχημάτων που τυγχάνει να έχουν οδηγήσει και μηχανάκι. Από την εμπειρία μου με ντελιβεράδες δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτό είναι γενικός κανόνας.

Αυτό που προσωπικά βλέπω να μου λείπει είναι συστηματική εκπαίδευση στο πως αντιδρώ αν πεταχτεί οτιδήποτε μπροστά μου. Δηλαδή δεν ξέρω αν θα έχω την ψυχραιμία να αντιδράσω με τον καλύτερο τρόπο, αν κάνω τιμονιά ή αν παγώσω και δεν κάνω τίποτα.

Πραγματικό περιστάτικο. Βάζω βενζίνη και ξεκινάω και πηγαίνω σαν τη πάπια γιατί περνάω έξω από παιδική χαρά.
- τι έχει το αμάξι; γιατί δεν προχωράς; η μητέρα μου...
- έχει παιδάκια εδώ και μπορεί να πεταχτεί κανένα
Πετάγεται πιτσιρίκος κάτω από 3, πιο κοντός από το ύψος των σταθμευμένων οχημάτων και διασχίζει κάθετα το δρόμο. Πήγαινα με περίπου 15χλμ και πρόλαβα και το σταμάτησα. Η μάνα αμέριμνη συνέχιζε την κουβέντα με την φίλη της και δεν πήρε χαμπάρι, ξέφυγε της προσοχής της το παιδί και το όλο συμβάν. Ήθελα να της βάλω μια κατσάδα αλλά ήταν και η ηλικιωμένη μητέρα μου στο αυτοκίνητο και δεν έδωσα συνέχεια. Αν ήμουν 3 μέτρα πιο μπροστά δεν ξέρω αν θα προλάβαινα. Θα έκλειναν 2 σπίτια για πλάκα. Τώρα αν μου πεις ότι είναι λύση να κινούμαι με 15χλμ μέσα στις γειτονιές εφόσον υπάρχουν στο πλάι σταθμευμένα, θεωρητικά μπορώ να συμφωνήσω. Στην πράξη δεν είναι λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 27 Οκτ 2019, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:17 Με ποδήλατο, ελάχιστα το κυκλοφορούσα σε δρόμο, μείωνα πολύ σε κάθε κάθετο στενό.
Και αν ο άλλος δεν δει το στοπ;
Το κάνω και με το αυτοκίνητο, ειδικά σε μερικά γνωστά στενά παραβίασης στοπ.
Κ γω στα στενά σα κότα πηγαίνω κ για τα παιδάκια κ για τα ζωάκια, έχω χτυπήσει σκύλο βέβαια μιά φορά (ένα πανέμορφο πλάσμα, πετάχτηκε μπροστά μου από το πουθενά σε μιά παλιά εθνική οδό, τον σκότωσα, δε θα ξεχάσω ποτέ το τελευταίο του βλέμμα) αλλά γλίτωσα καμμιά δεκαριά τουλάχιστον ατυχήματα με απρόσεχτα παιδάκια κ ζωάκια γι αυτόν τον λόγο.
Ο εναόν φυσικά έχει δίκιο σε αυτό που λέει ότι αν διατρέχεις και εσύ κίνδυνο οδηγάς πολύ διαφορετικά, δεν οδηγώ μηχανάκι αλλά ποδήλατο μέσα στην πόλη πολλά χρόνια και νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά τι λέει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2019, 18:25 Ο εναόν φυσικά έχει δίκιο σε αυτό που λέει ότι αν διατρέχεις και εσύ κίνδυνο οδηγάς πολύ διαφορετικά, δεν οδηγώ μηχανάκι αλλά ποδήλατο μέσα στην πόλη πολλά χρόνια και νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά τι λέει.
Είναι μόνο ο κίνδυνος ή και το κάπως ευρύτερο οπτικό πεδίο λόγω θέσης οδηγού;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 27 Οκτ 2019, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικολογία & Φύση”