GReaper έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:29 Ατυχήματα συμβαίνουν. Είναι θλιβερό, αλλά μπορεί ο οδηγός να μη μπορούσε να κάνει κάτι. Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αν έπρεπε να επιλέξω στιγμιαία ανάμεσα στη ζωή της γάτας και στις ζωές εμού και του φίλου μου μέσα στο αυτοκίνητο, θα διάλεγα να πεθάνει η γάτα. Έτσι κ' αλλιώς, εγώ πήγαινα μια χαρά στο δρόμο, εκείνη πετάχτηκε μπροστά ξαφνικά. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο εκτός-ελέγχου πληθυσμός των αδέσποτων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο μαμά
Re: Αντίο μαμά
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Από την εμπειρία μου τα μόνα ζώα που έχω δει στην πόλη είναι οι ΕΛ οδηγοί.
Έχω φύγει με το μηχανάκι σε στροφή ,σκισμένο τζιν ,σπασμένο φαίρινγκ και καθρέφτες επειδή το ΖΩΟΝ παραβίασε το στοπ.
Έχω φύγει με το μηχανάκι σε στροφή ,σκισμένο τζιν ,σπασμένο φαίρινγκ και καθρέφτες επειδή το ΖΩΟΝ παραβίασε το στοπ.
Έχω δει γάτα στην Βασιλίσσης Όλγας να πηδαει σαν καμικάζι μέσα στην κυκλοφορία και από θαύμα να την γλυτώνει.
Έχω χτυπήσει γάτα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολύγυρο που πετάχτηκε ξαφνικά λίγα μέτρα μπροστά μου. Ούτε που πρόλαβα να ακουμπησω το φρένο.
Στο σπίτι των γονιών μου μια φορά ήμουν στον κήπο και κάτι έκανα. Βλέπω έναν αδέσποτο γάτο πάνω σε ένα δέντρο που προφανώς είχε έρθει να μας πηδηξει τις γάτες. Ούτε ξουτ δεν έκανα. Με το που με βλέπει πηδαει κάτω τρέχει τρέχει και χωνεται στους θάμνους της πρόσοψης. Μισό δευτερόλεπτο μετά ακούω ένα 'γκουπ'. Είχε βγει στο δρόμο και τον χτύπησε αμάξι.
Επίσης στο σπίτι πατησε ένα πρωί ο πατέρας μου μια από τις γάτες μας. Καθώς έβγαινε με το αυτοκίνητο για τη δουλειά πετάχτηκε η γάτα κυριολεκτικά στις ρόδες. Μιλάμε για ταχύτητα πόσο; 20 χλμ την ώρα;
Γενικά έτσι είναι τα πράγματα. Δυστυχώς έχω πολλά ακόμα περιστατικά να πω. Και σκύλο έχω χτυπήσει ευτυχώς με μικρή ταχύτητα στη Νέα Ραιδεστό. Πετάχτηκε στο δρόμο ξαφνικά.
Έχω χτυπήσει γάτα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολύγυρο που πετάχτηκε ξαφνικά λίγα μέτρα μπροστά μου. Ούτε που πρόλαβα να ακουμπησω το φρένο.
Στο σπίτι των γονιών μου μια φορά ήμουν στον κήπο και κάτι έκανα. Βλέπω έναν αδέσποτο γάτο πάνω σε ένα δέντρο που προφανώς είχε έρθει να μας πηδηξει τις γάτες. Ούτε ξουτ δεν έκανα. Με το που με βλέπει πηδαει κάτω τρέχει τρέχει και χωνεται στους θάμνους της πρόσοψης. Μισό δευτερόλεπτο μετά ακούω ένα 'γκουπ'. Είχε βγει στο δρόμο και τον χτύπησε αμάξι.
Επίσης στο σπίτι πατησε ένα πρωί ο πατέρας μου μια από τις γάτες μας. Καθώς έβγαινε με το αυτοκίνητο για τη δουλειά πετάχτηκε η γάτα κυριολεκτικά στις ρόδες. Μιλάμε για ταχύτητα πόσο; 20 χλμ την ώρα;
Γενικά έτσι είναι τα πράγματα. Δυστυχώς έχω πολλά ακόμα περιστατικά να πω. Και σκύλο έχω χτυπήσει ευτυχώς με μικρή ταχύτητα στη Νέα Ραιδεστό. Πετάχτηκε στο δρόμο ξαφνικά.
αν σου πεταχτεί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, τα μεν δεσποζόμενα ζώα είναι ευθύνη των αφεντικών τους τα δε αδέσποτα ευθύνη του δήμου που δεν τα στειρώνει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Fahrenheit
Η καταγγελία θα γινόταν όχι γιατί χτύπησε την γάτα αλλά γιατί την εγκατέλειψε τραυματισμένη χωρίς να ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου
Και ενώ ήταν αναμενόμενο να υπάρξει debate για το ποια είναι αυτά τα ζώα τα οποία δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε και ποια είναι τα ζώα τα οποία μπορούμε να εγκαταλείψουμε για κάποιον περίεργο λόγο κάποιοι γράφουν και ξαναγράφουν για την ταχύτητα, για τις οδηγικες ικανότητες, για το ότι είναι σωστή επιλογή να χτυπήσεις ζώο αντί να φύγεις από τον δρόμο η να χτυπήσεις άνθρωπο
Δεν τέθηκε όμως ποτέ τέτοιο θέμα στο topic
Και ενώ ήταν αναμενόμενο να υπάρξει debate για το ποια είναι αυτά τα ζώα τα οποία δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε και ποια είναι τα ζώα τα οποία μπορούμε να εγκαταλείψουμε για κάποιον περίεργο λόγο κάποιοι γράφουν και ξαναγράφουν για την ταχύτητα, για τις οδηγικες ικανότητες, για το ότι είναι σωστή επιλογή να χτυπήσεις ζώο αντί να φύγεις από τον δρόμο η να χτυπήσεις άνθρωπο
zoltan έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:51 Έχω δει γάτα στην Βασιλίσσης Όλγας να πηδαει σαν καμικάζι μέσα στην κυκλοφορία και από θαύμα να την γλυτώνει.
Ρε συ δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα,τον βλέπω τον σκύλο να πετάγεται στα 10 μέτρα μπροστά μου. Πατάω φρένο και το κόβω αριστερά και τον χτυπάω με την άκρη της μάσκας ελαφρά, τι άλλο να κάνω;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η ουσία είναι πως δεν έχουν καμία δουλειά τα ζώα να τριγυρνάνε αδέσποτα στους δρόμους.Fahrenheit έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:03 Η καταγγελία θα γινόταν όχι γιατί χτύπησε την γάτα αλλά γιατί την εγκατέλειψε τραυματισμένη χωρίς να ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου
Αν τριγυρνάνε κάποια στιγμή κάποια από αυτά θα χτυπηθούν από αυτοκίνητο. Στην Εθνική οδό έφτασε ο δικός μας. Τον ψάχναμε 2 ολόκληρες μέρες. Έλειπε το μισό του σώμα. Πώς έφτασε ως εκεί; Χάλασε σημείο στον φράχτη και ακολούθησε τον πατέρα μου που ήταν με το αυτοκίνητο. Shit happens.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Fahrenheit έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:03 Η καταγγελία θα γινόταν όχι γιατί χτύπησε την γάτα αλλά γιατί την εγκατέλειψε τραυματισμένη χωρίς να ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου
Μπράβο ρε τύπε, είσαι και ωραία κολώνια.
Μπακαλότυπε, μην είσαι τόσο αυστηρός για μια αδέσποτη γάτα. Μπορεί να μην την είδε ο τύπος, μπορεί να πήρε αργότερα τηλέφωνο.
Φαίνεται λες και θα ήθελες να του κλείσεις το σπιτικό του από τις απαντήσεις σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Παρομοια κατασταση επαθε ενας φιλος μου, του πεταχτηκε σκυλος απογευματοβραδο σε επαρχιακο δρομο της Τριλοπλεως, εστριψε ενστικτωδως δεξια, επεσε πανω σε ενα δενδρο, εστειλε τον πατερα του 90 ετων στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχιο.Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:03 Εγώ χτύπησα σκύλο που πετάχτηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου - με 50 χλμ πήγαινα ,πάτησα φρένο κι έκοψα ενστικτωδώς αριστερά. Ο σκύλος σηκώθηκε κι έφυγε μια χαρά, εγώ έμεινα μαλάκας με 800 ευρώ ζημιά στη σπασμένη μάσκα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγώ είχα χάσει ένα μικρό σκυλάκι πεκινουά που το είχα περιμαζέψει από τον δρόμο (το είχαν εγκαταλείψει οι πρώην ιδιοκτήτες). Ηταν άγριο και ατίθασο (δεν ξέρω τι είχε τραβήξει μέχρι να το βρω). Λίγα χρόνια μετά, είχε επιτεθεί σε έναν που είχε μηχανάκι, μπήκε μπροστά από τη ρόδα και αυτός το πάτησε (δεν πρόλαβε να αντιδράσει).Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:48Η ουσία είναι πως δεν έχουν καμία δουλειά τα ζώα να τριγυρνάνε αδέσποτα στους δρόμους.Fahrenheit έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:03 Η καταγγελία θα γινόταν όχι γιατί χτύπησε την γάτα αλλά γιατί την εγκατέλειψε τραυματισμένη χωρίς να ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου
Αν τριγυρνάνε κάποια στιγμή κάποια από αυτά θα χτυπηθούν από αυτοκίνητο. Στην Εθνική οδό έφτασε ο δικός μας. Τον ψάχναμε 2 ολόκληρες μέρες. Έλειπε το μισό του σώμα. Πώς έφτασε ως εκεί; Χάλασε σημείο στον φράχτη και ακολούθησε τον πατέρα μου που ήταν με το αυτοκίνητο. Shit happens.
Το σκυλί έπαθε εσωτερική αιμοραγία και πέρασε 2 μαρτυρικά εικοσιτετράωρα πριν μας αφήσει.
Μετά πήρα άλλο ένα (ίδια ράτσα). Εκείνο πέθανε από γεράματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:48 Η ουσία είναι πως δεν έχουν καμία δουλειά τα ζώα να τριγυρνάνε αδέσποτα στους δρόμους.
η ουσία ειναι οτι όπως οδηγούμε στα στενά δεν είναι παράλογο που είναι τρέλα να αφήσουμε ένα παιδί να κατέβει μόνο του, μπορεί να περνάμε με το τανκ και να το πατήσουμε γιατί παίζαμε με το κινητό και έχουμε μικτή ασφάλεια, ας πρόσεχε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ωχ, πολύ άσχημο αυτό.Nostalgia έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:52 εστειλε τον πατερα του 90 ετων στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχιο.
Ποιος είπε πως έχει οδηγική παιδεία ο Έλληνας;enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:55Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:48 Η ουσία είναι πως δεν έχουν καμία δουλειά τα ζώα να τριγυρνάνε αδέσποτα στους δρόμους.
η ουσία ειναι οτι όπως οδηγούμε στα στενά δεν είναι παράλογο που είναι τρέλα να αφήσουμε ένα παιδί να κατέβει μόνο του, μπορεί να περνάμε με το τανκ και να το πατήσουμε γιατί παίζαμε με το κινητό και έχουμε μικτή ασφάλεια, ας πρόσεχε.
Θυμάμαι κάμποσες φορές που έπρεπε να αρπάξω τον μικρό από τον σβέρκο γιατί την είχε δει Μπάτμαν και ήθελε να σταματήσει τα αυτοκίνητα.
έλα ρε γκερ, δεν είναι θέμα Έλληνα νομίζω. Τεσπα, μπορείς να μπανάρεις λίγο τον χέλη να μάθει να ανεβάζει τέτοια νήματα;Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:59 Ποιος είπε πως έχει οδηγική παιδεία ο Έλληνας;
Θυμάμαι κάμποσες φορές που έπρεπε να αρπάξω τον μικρό από τον σβέρκο γιατί την είχε δει Μπάτμαν και ήθελε να σταματήσει τα αυτοκίνητα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είμαι πολύ επιλεκτική στα μπαν μου.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 17:07έλα ρε γκερ, δεν είναι θέμα Έλληνα νομίζω. Τεσπα, μπορείς να μπανάρεις λίγο τον χέλη να μάθει να ανεβάζει τέτοια νήματα;Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2019, 16:59 Ποιος είπε πως έχει οδηγική παιδεία ο Έλληνας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 90 Απαντήσεις