!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο μαμά

Χλωρίδα - πανίδα και άνθρωπος
the comet the course the tail

Re: Αντίο μαμά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

50 με 100 σελίδες νήμα; :p2: ίσως.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

που το ξέρεις οτι έγινε έτσι; Μπορεί να έγινε όπως συνήθως, απλά να μην πρόσεχε αρκετά και να ηταν τυχερός που ήταν γάτα και όχι άνθρωπος.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Μακάρι να έφταιγε ο οδηγός, θα ήταν μια σπάνια είδηση.
Όμως συμβαίνουν 100δες τέτοια περιστατικά κάθε μέρα...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:59
nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:47 Ας ήμουν εγώ ο τυχερός να μου πάρεις αριθμό επειδη δεν σκότωσα άνθρωπο αντί για γατί
δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγες όρθιος... :102:
μπορεί να μην το καταλάβαινες, να συνέχιζες να παίζεις στο κινητό. Πλάκα κάνω οκ, αλλά μέσα στην πόλη είναι δύσκολο να πατήσεις γάτα αν δεν είσαι αφηρημένος.
Και άμα η γάτα είναι τυφλή; και ο αφηρημένος οδηγός πέσει πάνω σου; :102:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:04 οπότε πήγαινες με πιο πολλά απο οτι σε παίρνει, να πηγαίνεις πιο αργά γιατί μπορεί να ειναι παιδί την άλλη φορά.
Κάνεις λάθος ,με 20 χλμ κάτω από κανονικό όριο πήγαινα .
Άβαταρ μέλους
enaon

νεμο οδηγείς ή λέμε αστεία;

Τεσπα, ωραία κουβέντα πιάσαμε αλλά όχι, εγώ δεν δέχομαι ότι είναι νορμάλ να πατάς γατιά στην πόλη, θα έπαιρνα το δίπλωμα απο όποιον ισχυριζόταν ότι δεν το είδε.

στυγιε δεν εννοούσα οτι πήγαινες άνω απο το όριο του νόμου, πάνω απο το δικό σου πήγαινες.
Στύγιος

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:15 νεμο οδηγείς ή λέμε αστεία;

Τεσπα, ωραία κουβέντα πιάσαμε αλλά όχι, εγώ δεν δέχομαι ότι είναι νορμάλ να πατάς γατιά στην πόλη, θα έπαιρνα το δίπλωμα απο όποιον ισχυριζόταν ότι δεν το είδε.

στυγιε δεν εννοούσα οτι πήγαινες άνω απο το όριο του νόμου, πάνω απο το δικό σου πήγαινες.
Ποιο δικό μου ρε, σε επαρχιακό δρόμο με πινακίδα 70 ,εγώ πήγαινα με 50! ΈΛΕΟΣ!

450.000 χλμ και δεν έχω προκαλέσει ποτέ ατύχημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 27 Οκτ 2019, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nemo

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:15 νεμο οδηγείς ή λέμε αστεία;

Μαλλον ζω την σπάνια στιγμή που σε πιάνω με λάθος σκέψη Έχω τύχει σε δυο τρια ατυχήματα με θανάτους που η αιτία ήταν καποιο ζώο
και δεν κάνω πλάκα με αυτά
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ στυγιε, άλλη περίπτωση, μιλούσα για την πόλη που πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να είναι παιδί και όχι γατί αυτό που θα πεταχτεί ανάμεσα απο τα αμάξια.

Απλά παιδιά κρατήστε οτι αν ήταν νορμάλ να πατάμε γατιά-σκυλιά γιατί πετάγονται και τι να κάνουμε, θα είχαμε πολλά ατυχήματα με μηχανές και ζώα. Δεν έχουμε, γιατί στην μηχανή ξέρουμε οτι θα χτυπήσουμε και εμείς και προσέχουμε, δεν παίζουμε στο κινητό και όποιον πάρει ο χάρος.
Άβαταρ μέλους
enaon

nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:19 Μαλλον ζω την σπάνια στιγμή που σε πιάνω με λάθος σκέψη Έχω τύχει σε δυο τρια ατυχήματα με θανάτους που η αιτία ήταν καποιο ζώο
μέσα στην πόλη;
Στύγιος

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:22 οκ στυγιε, άλλη περίπτωση, μιλούσα για την πόλη που πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να είναι παιδί και όχι γατί αυτό που θα πεταχτεί ανάμεσα απο τα αμάξια.

Απλά παιδιά κρατήστε οτι αν ήταν νορμάλ να πατάμε γατιά-σκυλιά γιατί πετάγονται και τι να κάνουμε, θα είχαμε πολλά ατυχήματα με μηχανές και ζώα. Δεν έχουμε, γιατί στην μηχανή ξέρουμε οτι θα χτυπήσουμε και εμείς και προσέχουμε, δεν παίζουμε στο κινητό και όποιον πάρει ο χάρος.
Στην πόλη φοβάμαι ακόμα πιο πολύ , τα πιο πολλά ατυχήματα εκεί συμβαίνουν. Κάποτε οδηγούσα και μηχανάκι ,είδα ότι δε με παίρνει και σταμάτησα.
Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper »

Ατυχήματα συμβαίνουν. Είναι θλιβερό, αλλά μπορεί ο οδηγός να μη μπορούσε να κάνει κάτι. Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αν έπρεπε να επιλέξω στιγμιαία ανάμεσα στη ζωή της γάτας και στις ζωές εμού και του φίλου μου μέσα στο αυτοκίνητο, θα διάλεγα να πεθάνει η γάτα. Έτσι κ' αλλιώς, εγώ πήγαινα μια χαρά στο δρόμο, εκείνη πετάχτηκε μπροστά ξαφνικά. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο εκτός-ελέγχου πληθυσμός των αδέσποτων.
nemo

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:23
nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:19 Μαλλον ζω την σπάνια στιγμή που σε πιάνω με λάθος σκέψη Έχω τύχει σε δυο τρια ατυχήματα με θανάτους που η αιτία ήταν καποιο ζώο
μέσα στην πόλη;
Στα πέριξ της πόλης
Άβαταρ μέλους
enaon

εγώ για την πόλη λέω πάντως, για την περίπτωση που έγραψε ο χέλης δηλαδή και μας έφτιαξε την ημέρα.

Εκτός πόλης έχω πατήσει χελώνα, δεν πετάγονται οι χελώνες ακριβώς, άλλη περίπτωση γενικά. Τεσπα σορυ για τον εκνευρισμό, αλλά έχω κρατηθεί μερικές φορές να μην φυτέψω ραλίστες των στενών και το θυμήθηκα.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Μέχρι στιγμής πάτησα δύο γατια και ένας σκύλος με τράκαρε από πλάγια θέλοντας να περάσει κάθετα τον δρόμο
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικολογία & Φύση”