!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο μαμά
Re: Αντίο μαμά
που το ξέρεις οτι έγινε έτσι; Μπορεί να έγινε όπως συνήθως, απλά να μην πρόσεχε αρκετά και να ηταν τυχερός που ήταν γάτα και όχι άνθρωπος.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Μακάρι να έφταιγε ο οδηγός, θα ήταν μια σπάνια είδηση.
Όμως συμβαίνουν 100δες τέτοια περιστατικά κάθε μέρα...
Όμως συμβαίνουν 100δες τέτοια περιστατικά κάθε μέρα...
Και άμα η γάτα είναι τυφλή; και ο αφηρημένος οδηγός πέσει πάνω σου;enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:59μπορεί να μην το καταλάβαινες, να συνέχιζες να παίζεις στο κινητό. Πλάκα κάνω οκ, αλλά μέσα στην πόλη είναι δύσκολο να πατήσεις γάτα αν δεν είσαι αφηρημένος.nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 14:47 Ας ήμουν εγώ ο τυχερός να μου πάρεις αριθμό επειδη δεν σκότωσα άνθρωπο αντί για γατί
δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγες όρθιος...![]()
Κάνεις λάθος ,με 20 χλμ κάτω από κανονικό όριο πήγαινα .enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:04 οπότε πήγαινες με πιο πολλά απο οτι σε παίρνει, να πηγαίνεις πιο αργά γιατί μπορεί να ειναι παιδί την άλλη φορά.
νεμο οδηγείς ή λέμε αστεία;
Τεσπα, ωραία κουβέντα πιάσαμε αλλά όχι, εγώ δεν δέχομαι ότι είναι νορμάλ να πατάς γατιά στην πόλη, θα έπαιρνα το δίπλωμα απο όποιον ισχυριζόταν ότι δεν το είδε.
στυγιε δεν εννοούσα οτι πήγαινες άνω απο το όριο του νόμου, πάνω απο το δικό σου πήγαινες.
Τεσπα, ωραία κουβέντα πιάσαμε αλλά όχι, εγώ δεν δέχομαι ότι είναι νορμάλ να πατάς γατιά στην πόλη, θα έπαιρνα το δίπλωμα απο όποιον ισχυριζόταν ότι δεν το είδε.
στυγιε δεν εννοούσα οτι πήγαινες άνω απο το όριο του νόμου, πάνω απο το δικό σου πήγαινες.
Ποιο δικό μου ρε, σε επαρχιακό δρόμο με πινακίδα 70 ,εγώ πήγαινα με 50! ΈΛΕΟΣ!enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:15 νεμο οδηγείς ή λέμε αστεία;
450.000 χλμ και δεν έχω προκαλέσει ποτέ ατύχημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 27 Οκτ 2019, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλλον ζω την σπάνια στιγμή που σε πιάνω με λάθος σκέψη Έχω τύχει σε δυο τρια ατυχήματα με θανάτους που η αιτία ήταν καποιο ζώοenaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:15 νεμο οδηγείς ή λέμε αστεία;
και δεν κάνω πλάκα με αυτά
οκ στυγιε, άλλη περίπτωση, μιλούσα για την πόλη που πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να είναι παιδί και όχι γατί αυτό που θα πεταχτεί ανάμεσα απο τα αμάξια.
Απλά παιδιά κρατήστε οτι αν ήταν νορμάλ να πατάμε γατιά-σκυλιά γιατί πετάγονται και τι να κάνουμε, θα είχαμε πολλά ατυχήματα με μηχανές και ζώα. Δεν έχουμε, γιατί στην μηχανή ξέρουμε οτι θα χτυπήσουμε και εμείς και προσέχουμε, δεν παίζουμε στο κινητό και όποιον πάρει ο χάρος.
Απλά παιδιά κρατήστε οτι αν ήταν νορμάλ να πατάμε γατιά-σκυλιά γιατί πετάγονται και τι να κάνουμε, θα είχαμε πολλά ατυχήματα με μηχανές και ζώα. Δεν έχουμε, γιατί στην μηχανή ξέρουμε οτι θα χτυπήσουμε και εμείς και προσέχουμε, δεν παίζουμε στο κινητό και όποιον πάρει ο χάρος.
μέσα στην πόλη;nemo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:19 Μαλλον ζω την σπάνια στιγμή που σε πιάνω με λάθος σκέψη Έχω τύχει σε δυο τρια ατυχήματα με θανάτους που η αιτία ήταν καποιο ζώο
και δεν κάνω πλάκα με αυτά
Στην πόλη φοβάμαι ακόμα πιο πολύ , τα πιο πολλά ατυχήματα εκεί συμβαίνουν. Κάποτε οδηγούσα και μηχανάκι ,είδα ότι δε με παίρνει και σταμάτησα.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 15:22 οκ στυγιε, άλλη περίπτωση, μιλούσα για την πόλη που πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να είναι παιδί και όχι γατί αυτό που θα πεταχτεί ανάμεσα απο τα αμάξια.
Ατυχήματα συμβαίνουν. Είναι θλιβερό, αλλά μπορεί ο οδηγός να μη μπορούσε να κάνει κάτι. Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αν έπρεπε να επιλέξω στιγμιαία ανάμεσα στη ζωή της γάτας και στις ζωές εμού και του φίλου μου μέσα στο αυτοκίνητο, θα διάλεγα να πεθάνει η γάτα. Έτσι κ' αλλιώς, εγώ πήγαινα μια χαρά στο δρόμο, εκείνη πετάχτηκε μπροστά ξαφνικά. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο εκτός-ελέγχου πληθυσμός των αδέσποτων.
εγώ για την πόλη λέω πάντως, για την περίπτωση που έγραψε ο χέλης δηλαδή και μας έφτιαξε την ημέρα.
Εκτός πόλης έχω πατήσει χελώνα, δεν πετάγονται οι χελώνες ακριβώς, άλλη περίπτωση γενικά. Τεσπα σορυ για τον εκνευρισμό, αλλά έχω κρατηθεί μερικές φορές να μην φυτέψω ραλίστες των στενών και το θυμήθηκα.
Εκτός πόλης έχω πατήσει χελώνα, δεν πετάγονται οι χελώνες ακριβώς, άλλη περίπτωση γενικά. Τεσπα σορυ για τον εκνευρισμό, αλλά έχω κρατηθεί μερικές φορές να μην φυτέψω ραλίστες των στενών και το θυμήθηκα.
Μέχρι στιγμής πάτησα δύο γατια και ένας σκύλος με τράκαρε από πλάγια θέλοντας να περάσει κάθετα τον δρόμο
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-