!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
Εντάξει δανείστηκαν. Δεν είναι αυτό όμως, είναι έτσι το όλο σύστημα στημένο. Πρακτικά δεν γίνεται χωρίς δανεισμό, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Γιατι δεν γινεται χωρις δανεισμο ;Spiros252 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:25 Εντάξει δανείστηκαν. Δεν είναι αυτό όμως, είναι έτσι το όλο σύστημα στημένο. Πρακτικά δεν γίνεται χωρίς δανεισμό, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Η ιταλια εχει φαει μεγαλη ηττα εκτος των αλλων και απο τις ισπανικες εξαγωγες
- Μαυροβασίλης
μην είσαι νωθρός, δεξί κλικ και αναζήτηση εικόνας- ο κόπος σου θα ανταμειφθεί
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Οργισμένος
Κυνηγατε φαντασματα.Κυνηγατε τον απυθμενο φοβο σας.Spiros252 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:21 Δηλαδή δανείζουν χρήματα που δεν υπάρχουν για να πάρουν χρήματα που υπάρχουν, αναγκαστικά. Και από χρήματα που δεν υπάρχουν παίρνουν τελικά όλη τη δημόσια περιουσία και τη μισή ιδιωτική . Ωραία πράματα. Και για τη διατήρηση αυτής της ωραιοτατης καταστάσεως πρέπει οι λαοί να υποστούν τη μέγιστη βαρβαρότητα.
Η αποθέωση του παραλόγου.
Υ.Γ. Εγώ μπορώ να αποπληρώσω το στεγαστικό μου με 4% πραγματικό χρήμα και τα υπόλοιπα με υποσχετικες;
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Northern Spirit
Mολις ανοιγουνε τα σπρεντς σφιγογυνε οι κ*λοι των παπατζηδων και συζητανε εκ νεου σχηματισμο κυβερνησης.
Μπορεις να κοροιδεψεις την αγραμματη μαζα αλλα ποτε την πραγματικοτητα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ε μα αφού είναι φαντάσματα λέτε..
Θέλω κι εγώ να πληρώνω με 4% πραγματικό χρήμα. Έτσι πάω πάσο. Συμφωνείτε;;
Υ.Γ. Τελικά πάνε άμεσα για εκλογές; Κανείς δεν στηρίζει τον υπάλληλο του ΔΝΤ ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Οετιγκερ, εσείς?Northern Spirit έγραψε: 30 Μάιος 2018, 23:58 Mολις ανοιγουνε τα σπρεντς σφιγογυνε οι κ*λοι των παπατζηδων και συζητανε εκ νεου σχηματισμο κυβερνησης.
https://www.express.co.uk/news/world/96 ... -Oettinger
Παντως δυο δημοσκοπησεις σημερινες δινουν ποσοστα υπερ του ευρω 60% και 72%.
Προφανως ισχυει και εδω το ελληνικο παραδοξο να θελουν το ευρω (γιατι εχουν αποταμιευσεις σε σκληρο νομισμα) και να ψηφιζουν ευρωσκεπτικιστικα κομματα που υποσχονται λεφτοδεντρα.
Προφανως ισχυει και εδω το ελληνικο παραδοξο να θελουν το ευρω (γιατι εχουν αποταμιευσεις σε σκληρο νομισμα) και να ψηφιζουν ευρωσκεπτικιστικα κομματα που υποσχονται λεφτοδεντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 31 Μάιος 2018, 02:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Δεν υπάρχει παράδοξο και δεν θέλουν το ευρώ γιατί είναι... «σκληρό» νόμισμα. Το ευρώ καλώς ή κακώς τώρα υπάρχει και είναι συνδεδεμένο με ένα σωρό πράγματα. Πέρα από την κάκιστη σχεδίαση και υλοποίησή του, έχει μερικά θεωρητικά θετικά, που πρακτικά είναι αρεστά απ' όλους, όπως την ευκολία του να αποτελεί κοινό νόμισμα μεταξύ των χωρών που είναι στενοί εμπορικοί συνεργάτες.
Παράδοξο δεν υπάρχει. Οι Έλληνες ήταν υπέρ της ΕΕ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από κάτι Γερμανούς, μέχρι που η ΕΕ άρχισε να μαλακίζεται με την διαχείριση της ελληνικής κρίσης. Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο του 2007, η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στην ΕΕ ήταν στο 63%, πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ (57%) και των Γερμανών (56%). Οι Έλληνες θεωρούσαν κατά 75% ότι η συμμετοχή τους στην ΕΕ ήταν κέρδος για την χώρα, οι Γερμανοί 57%. Ίδιο μοτίβο και για την εμπιστοσύνη στην Κομισιόν και το Ευρωκοινοβούλιο.
Καθόλου παράδοξο, λοιπόν. Οι Νότιοι έχασαν την υψηλή εμπιστοσύνη που είχαν στην ΕΕ γιατί προδόθηκε. Και είναι δύσκολο να ξανακερδιστεί η εμπιστοσύνη που προδόθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφουμε το γεγονός πως κάποτε υπήρχε εμπιστοσύνη.
Παράδοξο δεν υπάρχει. Οι Έλληνες ήταν υπέρ της ΕΕ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από κάτι Γερμανούς, μέχρι που η ΕΕ άρχισε να μαλακίζεται με την διαχείριση της ελληνικής κρίσης. Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο του 2007, η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στην ΕΕ ήταν στο 63%, πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ (57%) και των Γερμανών (56%). Οι Έλληνες θεωρούσαν κατά 75% ότι η συμμετοχή τους στην ΕΕ ήταν κέρδος για την χώρα, οι Γερμανοί 57%. Ίδιο μοτίβο και για την εμπιστοσύνη στην Κομισιόν και το Ευρωκοινοβούλιο.
Καθόλου παράδοξο, λοιπόν. Οι Νότιοι έχασαν την υψηλή εμπιστοσύνη που είχαν στην ΕΕ γιατί προδόθηκε. Και είναι δύσκολο να ξανακερδιστεί η εμπιστοσύνη που προδόθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφουμε το γεγονός πως κάποτε υπήρχε εμπιστοσύνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μαλακιες.Οι λαοι του νοτου θελουν το ευρω γιατι τα εθνικα τους νομισματα σημαινουν εξαυλωση των αποταμιευσεων και υποτιμησεις.
- hellegennes
Αφού το λες εσύ, έτσι θα είναι. Αυτός είναι ο λόγος. Οι λαοί του νότου είναι εξπέρ στην αποταμίευση και την οικονομική ανάλυση των επιπτώσεων της υποτίμησης και του πληθωρισμού σε μακροπρόθεσμο πλάνο. Δεν είναι ότι ας πούμε παραπονιούνται από την εισαγωγή του ευρώ και έπειτα για το πόσο θεωρούν ότι ακρίβυναν όλα και πόσο θεωρούν ότι έχασε την αξία του ο μισθός τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν χρειαζεται να ειναι κανεις εξπερ για να καταλαβει την διαφορα μεταξυ ευρω και δραχμης.
Το περιπου 60% των ελληνων που θελει ακομα ευρω δεν ειναι οικονομολογοι.Ξερουν απο την εμπειρια τους τι σημαινει υποτιμηση και πληθωρισμος.
Το περιπου 60% των ελληνων που θελει ακομα ευρω δεν ειναι οικονομολογοι.Ξερουν απο την εμπειρια τους τι σημαινει υποτιμηση και πληθωρισμος.
- Northern Spirit
H στηριξη στο ευρω εξηγειται ευκολα:
1. Το ευρω μπορει να μην ευνοει εξαγωγες αλλα αυξανεις την αγοραστικη δυναμη ολου του πληθυσμου καθως μισθοι, συνταξεις καταθεσεις που διαθετει η πλειοψηφια του πληιυσμου εχουνε μεγαλυτερη αξια..
2. Με εθνικο νομισμα κερδιζουνε οι εξαγωγεις λογω υποτιμησης αλλα σε καμια χωρα οι εξαγωγεις δεν ειναι η πλειοψηφια του πληθυσμου..Γυρω στα 15%-20% ειναι αυτοι που ασχολουνται με εξαγωγες στις περισσοτερες χωρες..
Οποτε η πιθανοτητα να κερδισει σε δημοψηφισμα κινημα εναντιον του ευρω ειναι πολυ λιγες....Μονο με ακρατο λαικισμο τυπου Τζαβεζ η χρηση βιας μπορει να αλλαξει η κατασταση: να δεχθει δηλαδη η πλειοψηφια εξαυλωση μισθων, συνταξεων, καταθεσεων, αγοραστικης δυναμης για να κερδισει μια μικρη βιομηχανικη ολιγαρχια του Τορινο.
Εξαλλου και η πλειοψηφια της βιομηχανιας στηριζεται σε εισαγωγες πρωτων υλων (πχ πετρελαιο ενεργεια) που κοστιζουνε λιγοτερο με το σκληρο ευρω..
1. Το ευρω μπορει να μην ευνοει εξαγωγες αλλα αυξανεις την αγοραστικη δυναμη ολου του πληθυσμου καθως μισθοι, συνταξεις καταθεσεις που διαθετει η πλειοψηφια του πληιυσμου εχουνε μεγαλυτερη αξια..
2. Με εθνικο νομισμα κερδιζουνε οι εξαγωγεις λογω υποτιμησης αλλα σε καμια χωρα οι εξαγωγεις δεν ειναι η πλειοψηφια του πληθυσμου..Γυρω στα 15%-20% ειναι αυτοι που ασχολουνται με εξαγωγες στις περισσοτερες χωρες..
Οποτε η πιθανοτητα να κερδισει σε δημοψηφισμα κινημα εναντιον του ευρω ειναι πολυ λιγες....Μονο με ακρατο λαικισμο τυπου Τζαβεζ η χρηση βιας μπορει να αλλαξει η κατασταση: να δεχθει δηλαδη η πλειοψηφια εξαυλωση μισθων, συνταξεων, καταθεσεων, αγοραστικης δυναμης για να κερδισει μια μικρη βιομηχανικη ολιγαρχια του Τορινο.
Εξαλλου και η πλειοψηφια της βιομηχανιας στηριζεται σε εισαγωγες πρωτων υλων (πχ πετρελαιο ενεργεια) που κοστιζουνε λιγοτερο με το σκληρο ευρω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Οργισμένος
sto ιδιο εργο θεατες. Ο ελληγενης ξαναματαγραφει την οικονομικη επιστημη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 21 Απαντήσεις