!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πραξικόπημα στην Ιταλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

μπα, ψόφια πράγματα, με το σεις και με τα σας είναι :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Juno έγραψε: 30 Μάιος 2018, 10:21
Οργισμένος έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:52
Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:50

Θα την αντέξει. Πόσο θες να υποτιμηθεί η λίρα ; 30 % ; 40% . Να δεις τι ωραία που θα αυξήσει τις εξαγωγές της, τον τουρισμό της κλπ. Δεν είπαμε ότι δεν θα είναι δύσκολο. Αλλά δεν θα είναι μια αυτοκτονία στο δωμάτιο με πιστόλι σαν την Ελλάδα που απλά θα τους λέρωνε το χαλί. Θα είναι χειροβομβίδα και όποιος πρόλαβε να καλυφθεί, πρόλαβε.
Κι οταν θα γινει αυτο και θα επικρατησει μπαχαλο και διαλυση στην Ιταλια, επειτα και παλι θα φταιει η ΕΕ και οι τεχνοκρατες οικονομικοι δολοφονοι...
Ένα πράγμα μόνο: πού θα πάνε τα ιταλικά αυτοκίνητα με την υποτίμηση της λιρέτας και τι θα σημαίνει αυτό για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία!
Αυτό!

Και δεν είναι η μοναδική μάχιμη βιομηχανία τους!
Αλλά αυτά θέλουν δεκαετίες για να χτιστούν, να είσαι αξιόπιστος και να σέβεται η αγορά τα προϊόντα σου! Ο Alexis και ο Γιάννης με ένα ν, νόμιζαν ότι θα φέρουν ανάπτυξη με νέες βιομηχανίες που για κάποιον μαγικό λόγο θα αγκαλιάσει η αγορά!
Για πες μου που θα πανε; Ξεχνας οτι για να φτιαχτουν τα ιταλια αυτοκινητα χρειαζονται πρωτες υλες και ενεργεια , τα οποια ειναι εισαγομενα και η τιμη τους θα εκτοξευθει σε περιπτωση λιρετας , οποτε το μονο που θα φθηνενει για τους ιταλους ειναι τα μεροκαματα. Και ποσο νομιζεις οτι ειναι δυνατον να φθηναινουν τα μεροκαματα στην ιταλια πριν προκυψουν ακομα σοβαροτερα προβληματα;;;
Μην ειστε γραφικοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Μάιος 2018, 15:46 Μιας και λέμε για κεντρικες τράπεζες, λύσε μου μια απορία, γιατί πρέπει να είναι όλες ιδιωτικές;
Για μα μη γινονται ταμειες οι αφισσοκολλητες και διοικητες τραπεζων κομματικα παρασιτα που οδηγουν την τραπεζικη πιστη στα βραχια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Η ΕΕ βρισκεται αντιμετωπη με ολο και σοβαροτερα προβληματα. Ξεκινησε με ελλαδα, πηγε μπρεξιτ, καταλονια, τωρα ιταλια, μετα ποιος ξερει τι αλλο. Μεχρι να σκαλωσει καπου. Το ευρω δεν ειναι το μελλον
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:50
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Μάιος 2018, 15:46 Μιας και λέμε για κεντρικες τράπεζες, λύσε μου μια απορία, γιατί πρέπει να είναι όλες ιδιωτικές;
Για μα μη γινονται ταμειες οι αφισσοκολλητες και διοικητες τραπεζων κομματικα παρασιτα που οδηγουν την τραπεζικη πιστη στα βραχια.
Ενω τωρα ειναι στα υψη
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Υδράργυρος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:53
Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:50
Ενω τωρα ειναι στα υψη
40 χρονια κομματισμενες τραπεζες , ε ειναι στο βυθο και πολυ σωστα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:52 Η ΕΕ βρισκεται αντιμετωπη με ολο και σοβαροτερα προβληματα. Ξεκινησε με ελλαδα, πηγε μπρεξιτ, καταλονια, τωρα ιταλια, μετα ποιος ξερει τι αλλο. Μεχρι να σκαλωσει καπου. Το ευρω δεν ειναι το μελλον
Μέχρι σήμερα το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε η ΕΕ είναι η έξοδος της Αγγλίας, αλλά εσύ έχεις κολλήσει στο ευρώ και δεν σου λέει τίποτα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:55

Η πρωτη που φαλιρησε ηταν η eurobank. Ναι η "καλυτερη τραπεζα" που παντα ειχε λιγους τελερ, που για να πανε για κατουρημα παταγανε κουμπι για εγκριση απο τον προισταμενο. Αυτην πληρωσαμε πρωτη
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 17:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2018, 17:38 Καταλήγει σε ζεροχετζιές η συζήτηση μάλλον ε;
Ε μάλλον, λέτε πχ ότι δεν είναι ιδιωτικές οι κτ, αν δεν έχεις κανένα στοιχείο να το στηρίξεις και είσαι στο ψεκ ψεκ, τι άλλο; ζεροχέτζ.
Επίσης μέχρι να βαρεθώ θα ξαναρωτήσω, απο που τα παίρνουν αρχικά οι κτ τα φταλε και μετά μας τα δίνουν;
Εσύ ο Αίγαγρος ο Χαΐνης έστω κάποιος θα ξέρει να μας πει ρε παιδιά.
Χωρις να θελω να σε θιξω, ειναι τραγικο να λες οτι οι ΚΤ ειναι ιδιωτικες. Οι ΚΤ για πολλα χρονια ηταν αρρηκτα δεμενες με την εκαστοτε κυβερνητικη πολιτικη. Απο καποιο σημειο και μετα και χαρη σε εξωφθαλμεις περιπτωσεις αλλα και μεσα απο αναλυση μαθηματικων οικονομικων μοντελων εγινε εμφανες οτι συνηθως οι ΚΤ γίνοταν σε προεκλογικες περιοδους υποχειρια των κυβερνησεων θετοντας σε κινδυνο ολοκληρη την οικνομια. Πχ 1 χρονο πριν τις εκλογες η κυβερνηση Τσιπρα εδιδε εντολη στον κεντρικο τραπεζιτη να μειωσει επιτοκια , να κοψει χρημα. Αυτη η πραξη με τα απο ενα μικρο διαστημα οθουσε την οικονομια μπροστα και δημιουργουσε ψευδες συνθηκες οικονομικης ευημερειας, καθως ο εσωτερικος δανεισμος αρχικα δημιουργουσε μεσω επενδυσεων νεες θεσεις εργασιας κτλ κτλ. Βεβαια μετα τις εκλογες ερχοταν η ωρα του λογαριασμου, η οικονομια υπερδανειζοταν, ο πληθωρισμος αυξανοταν και η οικονομια εν τελει επεφτε σε υφεση οδευοντας χαμηλοτερα απο το αρχικο χρονικο σημειο . Ετσι τα προηγμενα δυτικα κρατη που δεν αγονται και φερονται απο λαικιστες καφρους και απο ψεκασμενους μαλακες αποφασισαν την περιοδο εητιζ και κυριως ναητιζ να ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Εν ολιγοις τιθεται ενας κοινα αποδεκτος στοχος πχ σταθερος πληθωρισμος στο 2% τον οποίο εν γενει ο κεντρικος τραπεζιτης υλοποιει αδεσμευτος απο την εκτελεστικη και νομοθετικη εξουσια.

Ουτε δαιμονες ουτε γοργονες ουτε συνωμοσιες ουτε τσεμτρεηλς.

Ξερω βεβαια πως αδικος ο κοπος αλλα δεν πειραζει.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Υδράργυρος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 20:01
Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:55

Η πρωτη που φαλιρησε ηταν η eurobank. Ναι η "καλυτερη τραπεζα" που παντα ειχε λιγους τελερ, που για να πανε για κατουρημα παταγανε κουμπι για εγκριση απο τον προισταμενο. Αυτην πληρωσαμε πρωτη
Ελα ρε φιλε δλδ ελεος, ειναι επιχειρηματα ενηλικα αυτα;;;
Μην τρωτε πολυ κασερι διοτι εισχωρει γρηγορα εντος του κρανιου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:48
Οργισμένος έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:52

Κι οταν θα γινει αυτο και θα επικρατησει μπαχαλο και διαλυση στην Ιταλια, επειτα και παλι θα φταιει η ΕΕ και οι τεχνοκρατες οικονομικοι δολοφονοι...
Ένα πράγμα μόνο: πού θα πάνε τα ιταλικά αυτοκίνητα με την υποτίμηση της λιρέτας και τι θα σημαίνει αυτό για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία!
Αυτό!

Αλλά αυτά θέλουν δεκαετίες για να χτιστούν, να είσαι αξιόπιστος και να σέβεται η αγορά τα προϊόντα σου! Ο Alexis και ο Γιάννης με ένα ν, νόμιζαν ότι θα φέρουν ανάπτυξη με νέες βιομηχανίες που για κάποιον μαγικό λόγο θα αγκαλιάσει η αγορά!
Για πες μου που θα πανε; Ξεχνας οτι για να φτιαχτουν τα ιταλια αυτοκινητα χρειαζονται πρωτες υλες και ενεργεια , τα οποια ειναι εισαγομενα και η τιμη τους θα εκτοξευθει σε περιπτωση λιρετας , οποτε το μονο που θα φθηνενει για τους ιταλους ειναι τα μεροκαματα. Και ποσο νομιζεις οτι ειναι δυνατον να φθηναινουν τα μεροκαματα στην ιταλια πριν προκυψουν ακομα σοβαροτερα προβληματα;;;
Μην ειστε γραφικοι.
Δεν είπα πως είναι εύκολο! Αλλά πιο εφικτό από την Χίμαιρα εδώ!
Εκτός αν συνεννοηθεί ο νότος και τρολάρει τη Γερμανία εσαεί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, δεν έχω αρκετές σχετικές γνώσεις, αλλά κάποια λύση θα υπάρχει. Δεν είναι ανίκητοι, τόσες φορές την έχουν πατήσει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Juno έγραψε: 30 Μάιος 2018, 20:07
Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:48

Αυτό!

Μην ειστε γραφικοι.
Δεν είπα πως είναι εύκολο! Αλλά πιο εφικτό από την Χίμαιρα εδώ!
Εκτός αν συνεννοηθεί ο νότος και τρολάρει τη Γερμανία εσαεί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, δεν έχω αρκετές σχετικές γνώσεις, αλλά κάποια λύση θα υπάρχει. Δεν είναι ανίκητοι, τόσες φορές την έχουν πατήσει.
H Italia θα χασει πολυ περισσοτερα απο μια εξοδο απο οτι οι υπολοιποι. Ισως , ισως , διοτι ξεχνας καποια πολυ σοβαρα δομικα προβληματα της Ιταλιας (νοτος βορρας) η Ιταλια καποτε ανανηψει , αυτο δεν θα σημαινει οτι κερδισε κατι. Τα πραγματα ειναι απλα και δεν ειναι θεμα νικης η ηττας. Η Ιταλια ειναι υπερχρεωμενη και αυτο το προβλημα θα παραμεινει και θα χειροτερεψει εαν βγει απο το ευρω. Τα λοιπα ειναι συνωμοσιολογιες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Πραξικόπημα στην Ιταλία & προσπάθεια εκφοβισμού του Ιταλικού Λαού...
Απορία : Γιατί να γίνονται εκλογές αφού στο τέλος θα γίνεται ο,τι θέλουν οι «θεσμοί» και το ΔΝΤ?

Εικόνα
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Δηλαδή δανείζουν χρήματα που δεν υπάρχουν για να πάρουν χρήματα που υπάρχουν, αναγκαστικά. Και από χρήματα που δεν υπάρχουν παίρνουν τελικά όλη τη δημόσια περιουσία και τη μισή ιδιωτική . Ωραία πράματα. Και για τη διατήρηση αυτής της ωραιοτατης καταστάσεως πρέπει οι λαοί να υποστούν τη μέγιστη βαρβαρότητα.
Η αποθέωση του παραλόγου.

Υ.Γ. Εγώ μπορώ να αποπληρώσω το στεγαστικό μου με 4% πραγματικό χρήμα και τα υπόλοιπα με υποσχετικες;
:003:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Spiros252 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:21 Δηλαδή δανείζουν χρήματα που δεν υπάρχουν για να πάρουν χρήματα που υπάρχουν, αναγκαστικά. Και από χρήματα που δεν υπάρχουν παίρνουν τελικά όλη τη δημόσια περιουσία και τη μισή ιδιωτική . Ωραία πράματα. Και για τη διατήρηση αυτής της ωραιοτατης καταστάσεως πρέπει οι λαοί να υποστούν τη μέγιστη βαρβαρότητα.
Η αποθέωση του παραλόγου.

Υ.Γ. Εγώ μπορώ να αποπληρώσω το στεγαστικό μου με 4% πραγματικό χρήμα και τα υπόλοιπα με υποσχετικες;
:003:
Ποια βαρβαροτητα ρε φιλε ; Ας μην δανειστουν και ας κανουν ο,τι θελουν.Ποιο ειναι το προβλημα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”