Ναι αλλά 138 Λενόρ Μπλε δεν έχεις στοκ, αν θελήσει κάποιοςhellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:33Δούλευα ως μεταφραστής τα προηγούμενα χρόνια. Ο εξοπλισμός αγοράστηκε από λεφτά της επιχείρησης, το ίδιο και τα προϊόντα. Στην αρχή την έβγαζα με λιγότερα από τον βασικό μισθό. Αρκετά λιγότερα. Το έκανα αυτό για να μπορώ να γεμίζω προϊόντα και να αγοράζω νέα ράφια και μηχανήματα. Μέρος του εξοπλισμού το πήρα με δόσεις.Οργισμένος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:18 Το αρχικό κεφάλαιο για τη δημιουργία της επιχείρησης που το βρήκες; Αγορά εξοπλισμού κτιρίων ενοίκια προϊόντα στα ράφια κτλ; Πόσα χρήματα χρειάστηκαν αρχικά;
Η αρχική επένδυση ήταν 40.000, αλλά δεν είμαι αποκλειστικός ιδιοκτήτης. Το μαγαζί που νοίκιασα ήταν φαρμακείο πριν από μένα και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Ήταν ήδη σε τσίλικη κατάσταση. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ήταν προϊόντα και ράφια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 χρόνια στο κουρμπέτι
Re: 5 χρόνια στο κουρμπέτι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρειάζεται μεγάλο κεφάλαιο. Ξεκινάς από τα βασικά και σταδιακά μειώνεις ή εμπλουτίζεις τη χ ή ψ κατηγορία. Το κυριώτερο είναι η καλή επαφή με τους πελάτες και η αντίληψη για τον "σφυγμό" της κάθε γειτονιάς. Και συνεχείς επενδύσεις στα μικροποσά του αρχικού κέρδους. Αν πεις από την αρχή "εγώ θέλω ένα αξιοπρεπές εισόδημα από την αρχή και ό,τι περισσεύει το ρίχνω στο μαγαζί", το μαγαζί θα μπατάρει στο πρώτο τρίμηνο.Οργισμένος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:18 Το αρχικό κεφάλαιο για τη δημιουργία της επιχείρησης που το βρήκες; Αγορά εξοπλισμού κτιρίων ενοίκια προϊόντα στα ράφια κτλ; Πόσα χρήματα χρειάστηκαν αρχικά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Του τα λέω κι εγώ αλλά δεν καταλαβαίνει ο ανεπίδεκτος.Beria έγραψε: 16 Οκτ 2019, 13:25Ναι αλλά 138 Λενόρ Μπλε δεν έχεις στοκ, αν θελήσει κάποιοςhellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:33Δούλευα ως μεταφραστής τα προηγούμενα χρόνια. Ο εξοπλισμός αγοράστηκε από λεφτά της επιχείρησης, το ίδιο και τα προϊόντα. Στην αρχή την έβγαζα με λιγότερα από τον βασικό μισθό. Αρκετά λιγότερα. Το έκανα αυτό για να μπορώ να γεμίζω προϊόντα και να αγοράζω νέα ράφια και μηχανήματα. Μέρος του εξοπλισμού το πήρα με δόσεις.Οργισμένος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:18 Το αρχικό κεφάλαιο για τη δημιουργία της επιχείρησης που το βρήκες; Αγορά εξοπλισμού κτιρίων ενοίκια προϊόντα στα ράφια κτλ; Πόσα χρήματα χρειάστηκαν αρχικά;
Η αρχική επένδυση ήταν 40.000, αλλά δεν είμαι αποκλειστικός ιδιοκτήτης. Το μαγαζί που νοίκιασα ήταν φαρμακείο πριν από μένα και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Ήταν ήδη σε τσίλικη κατάσταση. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ήταν προϊόντα και ράφια.![]()
Άρχισε τα ασμπέτε με τις Ουκρανές και τις δικές μου βασικές ανάγκες, τις αγνοεί παντελώς. Θα πάω κι εγώ στο λιντλ, που σέβονται τον πελάτη να ψάχνω μέσα στα χαρτόκουτα το μπλε λενόρ σαν ρακοσυλλέκτης για να πάρω το αίμα μου πίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 01:27 Εγώ πάντως hell, το δηλώνω. Αν έρθω στο μαγαζί και μου πεις ότι έχεις μόνον 3 λενόρ με άρωμα άνθη ακακίας κι όχι πεντόκιλο από το πως το λεν άιβορυ φλάουερ και το άλλο το ασμπέτε, δεν ξαναπατάω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά τα πας Χέλλη, έχεις αρχίσει να δέχεσαι προξενιά;
Ελπίζω να μην θεωρείς ξεπερασμένη την μέθοδο ...
Ελπίζω να μην θεωρείς ξεπερασμένη την μέθοδο ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ρε κύριέ μου αν ζει παρασιτικώς τον υποστηρίζουμε λιγότερο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mπράβο και καλές δουλειές.Εύχομαι μια μέρα να επεκταθείς και στην Αθήνα.
- hellegennes
Όχι, αυτήν την στιγμή είναι ελληνικά. Το καλοκαίρι παίρνω Αργεντινής (κυρίως) και Ισπανίας (για μικρό διάστημα).the comet the course the tail έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:53κατάλαβα. από Τουρκία.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:04Έχω έναν προμηθευτή από την λαχανογορά που μου κάνει παράδοση στο κατάστημα. Το από πού είναι εξαρτάται από την εποχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(Γειτονιάζεις και με ωραίο κατάστημα
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Ο άνθρωπος είπε να μοιραστεί την χαρά του και μερικοί πέσανε να τον φάνε. Ο ένας παράτησε τις συμβουλές για το χρηματιστήριο και το γύρισε στο συντακτικό. Ο άλλος θέλει να μάθει αν μπορεί να διαθέσει 7 εις τη νιοστή Lenor των 52 μεζούρων σε περίπτωση που τα χρειαστεί. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε πούστη μου. Καλές δουλειές Χέλη.
Λοιπόν προτείνω προσφορές για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του παντοπωλείου.
1.Στις 2 xλωρινες δώρο μια μαντινάδα από τον Χελλη.
2.Στα 2 Σαλαμία και 1 γκουντα δώρο τρίχες από το μούσι του Χελλη.
3.Στα 4 χαρτιά υγείας δώρο ένα dvd με debate μεταξύ Χελλη και Γιαννοπούλου για το εάν τα Λιντλ έχουν καλύτερες τιμές.
4.Στα 2 πακέτα σερβίρετε δώρο ένα ραντεβού για ποτό με τον Χελλη.
5.Οι 100 πρώτοι πχωρουμιτες βρουν ποιο προϊόν θα έχει το παντοπωλείο προσφορά την άλλη εβδομαδα δώρο μια οδοντόπαστα.
1.Στις 2 xλωρινες δώρο μια μαντινάδα από τον Χελλη.
2.Στα 2 Σαλαμία και 1 γκουντα δώρο τρίχες από το μούσι του Χελλη.
3.Στα 4 χαρτιά υγείας δώρο ένα dvd με debate μεταξύ Χελλη και Γιαννοπούλου για το εάν τα Λιντλ έχουν καλύτερες τιμές.
4.Στα 2 πακέτα σερβίρετε δώρο ένα ραντεβού για ποτό με τον Χελλη.
5.Οι 100 πρώτοι πχωρουμιτες βρουν ποιο προϊόν θα έχει το παντοπωλείο προσφορά την άλλη εβδομαδα δώρο μια οδοντόπαστα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ρε Τζώνμπέρντ, εκτός αν τρολλάρεις, οπότε πάσο, πρέπει να ηρεμήσεις κάπως.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 00:28Δεν φταιω εγω που συνεχιζει την ιδια τακτικη
Η τακτικη του να αυτοπαρουσιαζεται ως φτηνοτερος απο αλυσιδες γιγαντες φταιει
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το μυαλό σου στα ζώδια, τύπισσα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Οκτ 2019, 14:44Μπράβο Χέλη και εις ανώτερα..
(Γειτονιάζεις και με ωραίο κατάστημα![]()
)
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Πως και αποφάσισες να ανοίξεις παντοπωλείο?Έκανες έρευνα αγοράς ή κάτι τέτοιο?
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Feindflug έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:29Το μυαλό σου στα ζώδια, τύπισσα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Οκτ 2019, 14:44Μπράβο Χέλη και εις ανώτερα..
(Γειτονιάζεις και με ωραίο κατάστημα![]()
)
Spoiler
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις