Έχεις ξεφύγει ή μου φαίνεται;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 00:07
Δηλαδη πουλας Lenor 52/56 πλυσεις
Ruby Jasmine
Gold Orchid
Emerald and Ivory Flower
Οcean Eskape
Ανθη Ακακιας
Θαλασσια Ορυκτα
Βουτυρο Καριτε
Θελω απο 50 τεμ το καθενα.Εχεις να μου δωσεις;
Απο Cash and Carry δεν τα αγορασες;
Η μηπως εχεις 5 τεμαχια απο ενα/δυο αρωματα απο ολη την γκαμα γιατι αυτα βρηκες σε προσφορα;
Μηπως θες και εκατο βαυαρεζικα λουκανικα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 00:07
Ruby Jasmine
Gold Orchid
Emerald and Ivory Flower
Οcean Eskape
Ανθη Ακακιας
Θαλασσια Ορυκτα
Βουτυρο Καριτε
Η μηπως εχεις 5 τεμαχια απο ενα/δυο αρωματα απο ολη την γκαμα γιατι αυτα βρηκες σε προσφορα;
Μην ακούσεις για επαινους σε γυφτους εσυ, αμέσως να πεταχτείς
Μπααα, όλοι ίδιοι είναι, βλέπω και αυτόν στην γειτονιά μου, το μούσι του λείπει μόνο.dna replication έγραψε: 16 Οκτ 2019, 02:00 πάντα τέτοια, καλές δουλειές hellegennes, ο πιο ψαγμένος ιδιοκτήτης μινι μάρκετ
Ναι, έχω από όλα τα αρώματα, τα πουλάω ανέκαθεν σε αυτήν την τιμή, δεν έχω άμεσα διαθέσιμα από 50 τεμάχια από το καθένα γιατί δεν έχω τόσο μεγάλη αποθήκη*, αλλά αν στ' αλήθεια θέλεις, μπορείς να έρθεις στο μαγαζί, να τα πληρώσεις και σ'τα φέρνω την επόμενη μέρα (ίσως και την ίδια μέρα, αν βολεύει). Σ'τα κόβω και τιμολόγιο αν θες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 00:07
Ruby Jasmine
Gold Orchid
Emerald and Ivory Flower
Οcean Eskape
Ανθη Ακακιας
Θαλασσια Ορυκτα
Βουτυρο Καριτε
Ναι. Παίρνω φασόλια από παραγωγό στο Νευροκόπι (και πατάτες από τον ίδιο) και φακές Καναδά, γιατί οι δικές μας δεν ούτε σταθερής ποιότητας ούτε τόσο βραστερές, δυστυχώς. Λογικό, γιατί ο Καναδάς είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο. Ρεβίθια παίρνω Μεξικού, επίσης σταθερής ποιότητας και πολύ βραστερά και δεν τα αλλάζω γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μάλιστα αρκετές φορές νέοι πελάτες με ρωτάνε γιατί το γράφω στο ταμπελάκι ότι είναι Καναδά/Μεξικού ενώ θα μπορούσα να μην γράφω τίποτα και τους απαντάω «γιατί δεν είμαι ψεύτης».
Τι σχέση έχει η προσφορά με το απόθεμα του; Εγώ αν πάω στα λιντλ και ζητήσω 1000τμχ έχουν να μου δώσουν;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 00:07
Ruby Jasmine
Gold Orchid
Emerald and Ivory Flower
Οcean Eskape
Ανθη Ακακιας
Θαλασσια Ορυκτα
Βουτυρο Καριτε
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:59ποιο Lenor αγαπητε;hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 01:26 Π.χ. σήμερα έβλεπα το φυλλάδιο του Lidl που δίνει το μεγάλο Lenor 3 ευρώ, από 6 που το έχουν αρχική τιμή. Εγώ το έχω 2,80 κανονικά και 2,30 όταν το έχω σε προσφορά (το είχα στο προηγούμενο φυλλάδιό μου).
καλα τωρα το γαμησες.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 08:29Ναι. Παίρνω φασόλια από παραγωγό στο Νευροκόπι (και πατάτες από τον ίδιο) και φακές Καναδά, γιατί οι δικές μας δεν ούτε σταθερής ποιότητας ούτε τόσο βραστερές, δυστυχώς. Λογικό, γιατί ο Καναδάς είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο. Ρεβίθια παίρνω Μεξικού, επίσης σταθερής ποιότητας και πολύ βραστερά και δεν τα αλλάζω γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μάλιστα αρκετές φορές νέοι πελάτες με ρωτάνε γιατί το γράφω στο ταμπελάκι ότι είναι Καναδά/Μεξικού ενώ θα μπορούσα να μην γράφω τίποτα και τους απαντάω «γιατί δεν είμαι ψεύτης».
Αν δεις τα φυλλάδιά τους, είναι τίγκα στην επισήμανση «μόνο για λίγο».Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 08:41 Τι σχέση έχει η προσφορά με το απόθεμα του; Εγώ αν πάω στα λιντλ και ζητήσω 1000τμχ έχουν να μου δώσουν;