!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 χρόνια στο κουρμπέτι
Re: 5 χρόνια στο κουρμπέτι
Άσε τις ευχαριστίες και απάντα στον ΓΓ που θέλει να αγοράσει 50 χλωρίνες και 50 σκυλοτροφές για ιδιωτική χρήση, μπορείς να του κάνεις καλύτερη τιμή από τα Λιντλ; Εκεί σε θέλω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Έχω έναν προμηθευτή από την λαχανογορά που μου κάνει παράδοση στο κατάστημα. Το από πού είναι εξαρτάται από την εποχή.
Ευχαριστώ, ντάρλινγκ.alexandroso έγραψε: 16 Οκτ 2019, 11:30 Μπράβο Χέλη. Πάντα να περνάς καλά και να φχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Δεν μπορώ να επισημάνω αρκετά πόσο σημαντικό ειν αυτό, το να αγαπάς αυτό που κάνεις, για τον άνθρωπο. Ισως το σημαντικότερο απ όλα. Καλές δουλειές!
Και μόνο που βλέπω κόσμο να γουστάρει που μπαίνει στο μαγαζί, να διασκεδάζει με την πλάκα που κάνουμε και με την ατμόσφαιρα, εμένα με γεμίζει. Έχουμε και πάρα πολλά πιτσιρίκια και πάντα μού φτιάχνουν την μέρα με τις ατάκες τους και τον ενθουσιασμό τους (επίσης τα τρολάρω πολύ και γουστάρω με τις αντιδράσεις τους).
Τελευταία, μια πελάτισσά μου μού είπε «σας ευχαριστώ γιατί είστε άνθρωποι». Η συγκεκριμένη είναι από την Ουκρανία (σχετικά πρόσφατα έπαιξε στις ειδήσεις γιατί χάθηκε η κόρη της και την βρήκαν σε άλλη χώρα). Άνθρωποι σαν κι αυτήν, πραγματικά νιώθουν ευγνωμοσύνη, γιατί όπου πάνε τούς κοιτάζουν με μισό μάτι. Είναι πολύ σημαντικό να σε αντιμετωπίζουν με ειλικρινή ευγένεια και χαμόγελο όταν νιώθεις μόνος. Αυτό το ευχαριστώ, εγώ το εκλαμβάνω σαν ανταμοιβή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα, του απάντησα. Αλλά δεν είδα να ανταπαντά. Αν θέλει να ξοδέψει για ιδιωτική χρήση 1000 ευρώ σε μαλακτικά, δεν μου πέφτει λόγος. Μπορώ να του τα δώσω.Λεγεών έγραψε: 16 Οκτ 2019, 11:52 Άσε τις ευχαριστίες και απάντα στον ΓΓ που θέλει να αγοράσει 50 χλωρίνες και 50 σκυλοτροφές για ιδιωτική χρήση, μπορείς να του κάνεις καλύτερη τιμή από τα Λιντλ; Εκεί σε θέλω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
alexandroso
Και το λυπηρό είναι ότι έχει αυτό εκλείψει σε τέτοιο βαθμό που όταν βρίσκουν έναν άνθρωπο νιώθουν την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν για το αυτονόητο. Να σαι πάντα καλά ρε Χέλη.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:04 Τελευταία, μια πελάτισσά μου μού είπε «σας ευχαριστώ γιατί είστε άνθρωποι».
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Τέτοιους επιχειρηματίες θέλουμε!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Το αρχικό κεφάλαιο για τη δημιουργία της επιχείρησης που το βρήκες; Αγορά εξοπλισμού κτιρίων ενοίκια προϊόντα στα ράφια κτλ; Πόσα χρήματα χρειάστηκαν αρχικά;hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 01:14 Σαν σήμερα (χθες), 14 Οκτωβρίου του 2014, άνοιξε η τιτανοτεράστια επιχείρησή μου. Αισίως έκλεισε τα 5 έτη ζωής και ταυτόχρονα 5 συναπτά έτη ανόδου. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρασα ωραία, είναι μια δουλειά που την διασκεδάζω. Είναι εύκολη, ευχάριστη, με ρυθμό. Δεν έχει ιδιαίτερες διανοητικές προκλήσεις ούτε μεγάλη κούραση, αλλά κάνω πολύ χαβαλέ και νιώθω καλά.
Ξέρω ότι πολλοί δεν ενδιαφέρονται, οπότε αν ανήκετε σ' αυτήν την συνομοταξία προσπεράστε. Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου με όσους με ξέρουν και με συμπαθούν.
Σ' αυτά τα χρόνια έμαθα αρκετά πράγματα. Ανακάλυψα νέες πτυχές της καταναλωτικής ψυχολογίας -πολλές φορές παράνοιας-, έκανα φίλους, ίσως έκανα και μερικούς εχθρούς.
Είχα και έχω τεράστιο σαπόρτ από αλλοδαπούς και γύφτους (ρουμανόβλαχους, όχι ρομά). Πολλοί απ' αυτούς αισθάνονται άνετα και όμορφα και μόνο από το γεγονός ότι τους αντιμετωπίζουμε σαν ανθρώπους κι όχι σαν ζώα ή υποψήφιους εγκληματίες. Και η ανταπόκριση που δείχνουν είναι εντυπωσιακή.
Έχω πολύ μικρότερο σαπόρτ από Έλληνες, αν και έχω σαν πελάτες μερικές οικογένειες διαμάντια. Οι Έλληνες είναι γενικότερα καχύποπτοι, αγαπούν περισσότερο τα σούπερ μάρκετ (ακόμη κι αν βρίσκουν τα ίδια πράγματα πιο ακριβά), έχουν περισσότερες απαιτήσεις από μικρότερα καταστήματα και νοοτροπία «δεν θα τον κάνω αυτόν πλούσιο με τα λεφτά μου» (αλλά δεν τον νοιάζει αν κάνει πιο πλούσιο π.χ. τον Βασιλόπουλο, γιατί δεν τον γνωρίζει προσωπικά). Στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι Έλληνες πελάτες μου είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι ή ΕΕ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι απλά ψωνίζουν από ΣΜ.
Η ευγένεια διδάσκεται. Ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το έχω δει στην πράξη.
Η ειλικρίνεια αποδίδει και μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη. Αν πω σε έναν πελάτη μου ότι το Χ προϊόν είναι καλό, θα με πιστέψει, γιατί δεν θα το πω για τα πάντα. Αν κάτι το έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσε, θα το πω. Το ίδιο κι αν δεν το έχω δοκιμάσει· θα το πω.
Το καλό, σε συνδυασμό με την ευφυΐα και την εργατικότητα, αργά ή γρήγορα νικάει· πάντα· ακόμη κι αν αρχικά δεν φαίνεται.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ο σοσιαλφασιστας αν δεν πει την παπαριτσα του θα βγάλει έρπητα ζωστηρα...alexandroso έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:09Και το λυπηρό είναι ότι έχει αυτό εκλείψει σε τέτοιο βαθμό που όταν βρίσκουν έναν άνθρωπο νιώθουν την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν για το αυτονόητο. Να σαι πάντα καλά ρε Χέλη.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:04 Τελευταία, μια πελάτισσά μου μού είπε «σας ευχαριστώ γιατί είστε άνθρωποι».
![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εύγε Χέλη. Εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου ικανοποιητική. Μόνο επιτυχίες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Οργισμένος
Τραγική διατύπωση. 3ο πληθ. Κι έπειτα 2ο πληθ. Πρόσωπο.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 09:36 Εγώ είμαι στο άβαταρ, ναι.
Πάλι ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά σας λόγια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
"Ευχαριστώ πάντες για τα καλά σας λογια" είναι το σωστό.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σύστησέ του το phorumΠάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 02:05Μπααα, όλοι ίδιοι είναι, βλέπω και αυτόν στην γειτονιά μου, το μούσι του λείπει μόνο.dna replication έγραψε: 16 Οκτ 2019, 02:00 πάντα τέτοια, καλές δουλειές hellegennes, ο πιο ψαγμένος ιδιοκτήτης μινι μάρκετ
-
alexandroso
Ο Χέλης είναι ο σοσιαλφασίστας ρε φασιστόγιδο;Οργισμένος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:19Ο σοσιαλφασιστας αν δεν πει την παπαριτσα του θα βγάλει έρπητα ζωστηρα...alexandroso έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:09Και το λυπηρό είναι ότι έχει αυτό εκλείψει σε τέτοιο βαθμό που όταν βρίσκουν έναν άνθρωπο νιώθουν την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν για το αυτονόητο. Να σαι πάντα καλά ρε Χέλη.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:04 Τελευταία, μια πελάτισσά μου μού είπε «σας ευχαριστώ γιατί είστε άνθρωποι».
![]()
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
- hellegennes
Δούλευα ως μεταφραστής τα προηγούμενα χρόνια. Ο εξοπλισμός αγοράστηκε από λεφτά της επιχείρησης, το ίδιο και τα προϊόντα. Στην αρχή την έβγαζα με λιγότερα από τον βασικό μισθό. Αρκετά λιγότερα. Το έκανα αυτό για να μπορώ να γεμίζω προϊόντα και να αγοράζω νέα ράφια και μηχανήματα. Μέρος του εξοπλισμού το πήρα με δόσεις.Οργισμένος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:18 Το αρχικό κεφάλαιο για τη δημιουργία της επιχείρησης που το βρήκες; Αγορά εξοπλισμού κτιρίων ενοίκια προϊόντα στα ράφια κτλ; Πόσα χρήματα χρειάστηκαν αρχικά;
Η αρχική επένδυση ήταν 40.000, αλλά δεν είμαι αποκλειστικός ιδιοκτήτης. Το μαγαζί που νοίκιασα ήταν φαρμακείο πριν από μένα και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Ήταν ήδη σε τσίλικη κατάσταση. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ήταν προϊόντα και ράφια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Συγχαρητήρια hellegennes. Μέσα στα χρόνια της κρίσης κατάφερες να διατηρήσεις επιχείρηση και να το διασκεδάσεις παράλληλα. Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Εσύ είσαι στο αβατάρ; Φαίνεσαι νοστιμούλης.
καλες δουλειες φιλαρακο παντα τετοια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
the comet the course the tail
κατάλαβα. από Τουρκία.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 12:04Έχω έναν προμηθευτή από την λαχανογορά που μου κάνει παράδοση στο κατάστημα. Το από πού είναι εξαρτάται από την εποχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις