!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:32
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:39

Έλα ρε Νάιδα τώρα, αυτά είναι για 15χρονα. Είναι αυτά τα βζζζ που έγραψα ότι δεν αντέχω. Αν τον γουστάρει, ας του πει ότι αυτή θέλει να είναι μαζί και τελειώνει η ιστορία. Αν όλο το σκηνικό, παίζει στη φάση "του δείχνω με τον τρόπο μου ότι θέλω αλλά πρέπει να κάνει ΑΥΤΟΣ την πρόταση, άσ'το."

Μου θυμίζει τις φεμινίστριες που θεωρούν εθιμικό δόγμα το πρώτο -και όχι μόνον- κέρασμα από τον άντρα.

Δεν ξέρω τους χαρακτήρες των ανθρώπων που αναφέρεσαι και όλοι οι άνθρωποι τη βρίσκουν διαφορετικά στις σχέσεις. Και είναι δικαίωμα τους. Απλώς το "διεκδίκησε με", μπορεί να μου φαίνεται λίγο χαζό ως δήλωση αλλά μπορεί να σημαίνει και τελείως διαφορετικά πράγματα. Από το καλοπροαίρετο "αφήσου" που ανέφερα προηγουμένως, που μπορεί να υποκρύπτει μια παιχνιδιάρικη διάθεση και τίποτα άλλο μέχρι το "θέλω να είμαι το μοναδικό ενδιαφέρον στη ζωή σου και οτιδήποτε άλλο, το θεωρώ υποτιμητικό για μένα".
Τα λες πολύ ωραία :cry οπότε εσύ τι θα πρότεινες να κάνει;
Αν και δεν μ' αρέσει ο όρος "πρόταση" σε προσωπικά θέματα, νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτεί ποια από τις δύο περιπτώσεις είναι πιο κοντά σ' αυτό που συμβαίνει. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλες, συνδυαστικά ή μη. Βάζω μέσα και τον παράγοντα της έμφυτης τάσης που έχουμε όλοι να δικαιολογούμε ή να ωραιοποιούμε αντιδράσεις των ανθρώπων που μας αρέσουν και σε άλλο πλαίσιο θα βλέπαμε ως ανόητες ή απαράδεκτες. Στα ερωτικά, αυτό παίζει πολύ δυνατά και το ξέρουμε όλοι. Το σίγουρο είναι ότι αν μπούμε σ' αυτό το τριπάκι θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας και όχι τον άλλο. Είναι κάτι σαν αντιδάνειο εγωϊσμού.

Οπότε, θα έλεγα να κάνει η φίλη σου ότι γουστάρει η καρδούλα της αρκεί να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της αυτό. Ότι ακόμη και η θυματοποίηση είναι μια ναρκισσιστική διαδικασία. Πάντα κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Απλώς όταν είσαι με το ένα πόδι έξω και το άλλο μέσα στα πράγματα, απολαμβάνεις το καλό χωρίς τύψεις και το κακό προκαλεί επιφανειακές αμυχές. Αυτά. :lol:

Ναι ισχύει αυτό ωραιοποιούμε μια κατάσταση γιατί δεν θέλουμε ίσως να απογοητεύτουμε. Όπως και το ότι οι ντεμί καταστάσεις είναι βολικές.Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά δεν είναι για πολύ. Όπως επίσης ότι καμιά φορά δεν ξέρουμε και τι θελουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:37
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:35
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:33 Θα συμφωνήσω με τον Χαο αλλά έχω απορίες.
Διατίθεται κάποια κάποιες να μου τις λύσει;
Είναι εκτός τοπικά βέβαια γιατί ερωτήσεις προς το ίδιο φυλο
Γιατι το περιοριζεις ετσι; Δηλαδή η ΓΑΛΗ επειδή εχει πουλί, να μην απαντησει ε;
Δεν υπάρχει θέμα, οποίος τον τρώει απ' τον κώλο μπορεί να απαντήσει, άντρας γυναίκα, νο προμπλεμ. Αν και κάπου διάβασα πως για τους άντρες είναι διαφορετικά αλλά δεν ξέρω τι ισχυει
Πες μπας και λυθούν κι άλλων απορίες :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:41
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:35
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:33 Θα συμφωνήσω με τον Χαο αλλά έχω απορίες.
Διατίθεται κάποια κάποιες να μου τις λύσει;
Είναι εκτός τοπικά βέβαια γιατί ερωτήσεις προς το ίδιο φυλο
Γιατι το περιοριζεις ετσι; Δηλαδή η ΓΑΛΗ επειδή εχει πουλί, να μην απαντησει ε;
Εγώ έχω σίγουρα πουλί. Το αν έχουν οι άλλοι βούτυρο με ή χωρίς λιπαρά, είναι δικό τους θέμα.

Αφού εχεις, γιατί αποφεύγεις να κανεις μια επίδειξη στον βαντονο που το ζήτησε τοσο ευγενικά; να αγοράσει και αυτος ειπε οτι θελει, οχι να βάλει χέρι στο δικό σου, πώς κανεις ετσι...

Τα υπονοούμενα στα επιστρεφω, θα ελεγα οτι μας εκανες την μούρη κρέας, αλλα αμφιβάλλω οτι ξερεις να φτιάχνεις κιμά, έστω και με την βοήθεια του Λουκακου
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:52
Ναι ισχύει αυτό ωραιοποιούμε μια κατάσταση γιατί δεν θέλουμε ίσως να απογοητεύτουμε. Όπως και το ότι οι ντεμί καταστάσεις είναι βολικές.Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά δεν είναι για πολύ. Όπως επίσης ότι καμιά φορά δεν ξέρουμε και τι θελουμε.
Πάντα ξέρουμε τι θέλουμε. Τα πάντα.

Και μας φαίνεται κατανοητό όταν συμβαίνει σ' εμάς και ακατανόητο όταν συμβαίνει στους άλλους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:23Θέλει να το δείχνει με τον δικό του τρόπο αλλά δεν λέει και ποιος είναι αυτός ο τρόπος.
τον ρώτησε δηλαδή; :bored:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Συνέχεια με αυτό το μπαλάκι παίζεις εσύ; Το πλένεις ποτέ; Μες στη λίγδα θα είναι ρε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

:bored: παίζω και με άλλα :bored:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:23
Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:16 Λοιπον σοβαρά τώρα, όταν βλέπω θεωρητικές μαλακίες για ζητήματα σχέσεων και συμβίωσης, βγάζω σπυράκια. Τι θες απο τον άλλον-άλλην ρε ούφο; Τι κάνεις δύσκολα τα πράγματα; Επειδή είναι δύσκολα για τον εαυτό σου; Για ψυχοθεραπευτή τον γνώρισες;
Μια απ'τα ίδια κι εγώ, ρετάρω επιτόπου, απο ενα σημείο και μετά χάνομαι εντελώς. Το χειρότερο σε παρέα ειναι να με βάλουν μεσα σε κουβέντα για σχέσεις και γκομενικά. Πιο εύκολα καθομαι να λύσω ολοκληρώματα και διαφορικές. Το θεωρώ πολύ 1+1=2 φάση, και κάποιοι το 'χουν για τα άπαντα του Νίτσε. Δυσκολεύομαι πράγματι να εντοπίσω πολυπλοκότητα σε αυτά τα ζητήματα (ίσως και ποτε να μη μου ετυχε κατι που να με οδηγησει εκει, δεν ξερω).
τα ιδια και γω, δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα, μονο που αυτο δεν με εμποδιζει να συμμετεχω στη συζητηση. απλως πεταω καθε τοσο μια απυθμενη κοτσανα, συνηθως ασχετη με το θεμα αφου δεν εχω καταλαβει. μερικες φορες οσοι με ακουν, νομιζουν οτι ειπα καποια σοφια. επειδη ουτε αυτοι εχουν καταλαβει.

ε, αυτο που κανω κι εδω δηλαδη.... :oops:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

νύχτα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:03 :bored: παίζω και με άλλα :bored:
Εχεις πμ
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:59

Και μας φαίνεται κατανοητό όταν συμβαίνει σ' εμάς και ακατανόητο όταν συμβαίνει στους άλλους. :lol:
Εντάξει ναι ξέρουμε τι θέλουμε. Τουλάχιστον για την μερα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:56 Αφού εχεις, γιατί αποφεύγεις να κανεις μια επίδειξη στον βαντονο που το ζήτησε τοσο ευγενικά;
Απλώς γιατί δεν θεώρησα ευγενικό το αίτημα του vantono. Aν μη τι άλλο, αυτός το κατάλαβε και το αποδέχτηκε αξιοπρεπέστατα. Εσύ συνεχίζεις να είσαι η Λουκά του φόρουμ, που όπου δει μάζωξη μπαίνει μπροστά στις κάμερες για να πει τα δικά της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:28 Υπάρχει απόσταση και έπαιξε το 2.5 μηνό αναγκαστικά. Δεν έβαλα κανένα περιορισμό τριμήνου(αφου ήδη υπάρχει απόσταση τι τριμηνο να παίξει;) αλλά δεν βγήκε το σεξουαλικό λόγω συγκυριών.
Άμα γουστάρω και κώλο θα δώσω. Γιατί να μη δώσω; Άμα γουστάρω όμως. Όχι για να νιώσει ο άλλος καλά.
αδυνατω να καταλαβω τι συγκυριες μπορει να υπαρξουν για να μη γαμηθει ενα ζευγαρι που ειναι 2.5 μηνες μακρια ο ενας απο τον αλλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:59

Εντάξει ναι ξέρουμε τι θέλουμε. Τουλάχιστον για την μερα :lol:
Χωρίς να ξέρεις και τι θέλεις για το βράδυ, δεν παίζει.

Το πρόβλημα είναι ότι κι αυτό το ξέρεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:07
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:56 Αφού εχεις, γιατί αποφεύγεις να κανεις μια επίδειξη στον βαντονο που το ζήτησε τοσο ευγενικά;
Απλώς γιατί δεν θεώρησα ευγενικό το αίτημα του vantono. Aν μη τι άλλο, αυτός το κατάλαβε και το αποδέχτηκε αξιοπρεπέστατα. Εσύ συνεχίζεις να είσαι η Λουκά του φόρουμ, που όπου δει μάζωξη μπαίνει μπροστά στις κάμερες για να πει τα δικά της.
:smt005: :smt005: :smt005:
Πέθανα στο γέλιο!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:07

:smt005: :smt005: :smt005:
Κοντά έπεσες αλλα παντα κατι θα σου ξεφεύγει και θα σε αφήνει εκτος νοηματος
Και η θρησκειολογια, και τα αθλητικα και η Πολιτικη μαζεύουν κοσμο αλλα δεν μπαίνω εκεί

Ειμαι εκει που ειναι ο Στοχος:8)
Απλως την ωρα που κυνηγούσα το τριγωνακι, πεταχτηκε το πουλί σου μπροστά
Τι να κανω, να μην το σχολιάσω;

Υγ.κατα τα αλλα τα λες πάντα Νόστιμα ε>
ωραία πύτισσα η ζωή
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”