!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:45 παρένθεσις: Θυμίζω στη ΓΑΛΗ που την έχει δει Μπρόιερ με το θεμα της ναιδας, ότι μου χρωστάει μια απάντηση για το πουλί της, οπως μου ειπε χτες.

εντιτ: δεν ειναι αυτο που νομίζετε.
Εικόνα
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:36
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:35
vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:33
ΓΟΥΑΤ ΔΗ ΑΚΤΣΟΥΑΛ ΦΑΚ ΡΕ ΣΕΙΣ? Θα με κάνετε να βγω απ το αντίσκηνο το καθετο και να σέρνω μαζί μου οριζόντιο,μεσημεριατικα.
Άμα γουστάρουμε είπαμε. Εσύ έβαλες στο μυαλό σου ότι θα γουστάρω :lol:
Αμα εχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι ότι άμα γουστάρεις θα γίνει, έχει ήδη γίνει. :oops:
Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά αν μου το βγάλει να γουστάρω ,θα το ζητήσω και μόνη μου δεν χρειάζεται να του κάνω " χάρη".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:45 παρένθεσις: Θυμίζω στη ΓΑΛΗ που την έχει δει Μπρόιερ με το θεμα της ναιδας, ότι μου χρωστάει μια απάντηση για το πουλί της, οπως μου ειπε χτες.

Αυτο ακριβώς ειναι
Ο φθόνος του πεους κατά Φρόυντ ειναι διαχυτος στο συνολο των ποστ της (εκτος απο της Μαγειρικής, εκει ειναι διαχυτος ο φόβος της πρωτοβουλίας σε σχεση με πατροπαραδοτες συνταγές αιώνων)

Λογικό να εχει κοτσαρει κάνα ψεύτικο. Απο παιδι, τρελο και γυφτο, μαθαίνεις την αληθεια...
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Frozen

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:51

Αυτο ακριβώς ειναι
Ο φθόνος του πεους κατά Φρόυντ ειναι διαχυτος στο συνολο των ποστ της (εκτος απο της Μαγειρικής, εκει ειναι διαχυτος ο φόβος της πρωτοβουλίας σε σχεση με πατροπαραδοτες συνταγές αιώνων)

Λογικό να εχει κοτσαρει κάνα ψεύτικο. Απο παιδι, τρελο και γυφτο, μαθαίνεις την αληθεια...
:smt005:
Να γίνουμε συνεργάτες! Υπήρχε γραφείο παλιότερα στο φόρουμ, νομίζω ήρθε η ώρα να ξανανοίξει! :003:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:49
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:35

Άμα γουστάρουμε είπαμε. Εσύ έβαλες στο μυαλό σου ότι θα γουστάρω :lol:
Αμα εχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι ότι άμα γουστάρεις θα γίνει, έχει ήδη γίνει. :oops:
Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά αν μου το βγάλει να γουστάρω ,θα το ζητήσω και μόνη μου δεν χρειάζεται να του κάνω " χάρη".
σφίξντ! Αν σκεφτεσαι να γινει παντως, φερτου το πλαγίως απο αρκετή ώρα πριν, πες του οτι "μαζι του θα ήθελες να δοκιμάσεις κι άλλα πράγματα",καπως ετσι, γιατι αν του στρίψεις μια κι έξω εκεινη τη στιγμή παίζει να τον πιάσεις τρελά απροετοίμαστο,να τον σκαλώσεις απιστευτα και η φαση μπορει να εχει αβέβαιη τροπή.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:53
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:51

Αυτο ακριβώς ειναι

:smt005:
Να γίνουμε συνεργάτες! Υπήρχε γραφείο παλιότερα στο φόρουμ, νομίζω ήρθε η ώρα να ξανανοίξει! :003:
Με δευτεράντζες δεν ανοίγω γραφειο.. Μονο με τοπ ψυχαναλυτη Ασεβαστο που εντοπισε αστραπιαία και ευστοχα οτι το μοναδικό προβλημα της Ναϊδος ειναι οτι δεν δίνει κωλο...
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Frozen

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:59
Με δευτεράντζες δεν ανοίγω γραφειο.. Μονο με τοπ ψυχαναλυτη Ασεβαστο που εντοπισε αστραπιαία και ευστοχα οτι το μοναδικό προβλημα της Ναϊδος ειναι οτι δεν δίνει κωλο...
Η Νάιδα είναι φίλη μου, δεν βγάζω άπλυτα στη φόρα! :roll:
Επισης, ο Ασεβαστος δεν σε θέλει, προτιμά γυναίκες. :102:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:23
Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:16 Λοιπον σοβαρά τώρα, όταν βλέπω θεωρητικές μαλακίες για ζητήματα σχέσεων και συμβίωσης, βγάζω σπυράκια. Τι θες απο τον άλλον-άλλην ρε ούφο; Τι κάνεις δύσκολα τα πράγματα; Επειδή είναι δύσκολα για τον εαυτό σου; Για ψυχοθεραπευτή τον γνώρισες;
Μια απ'τα ίδια κι εγώ, ρετάρω επιτόπου, απο ενα σημείο και μετά χάνομαι εντελώς. Το χειρότερο σε παρέα ειναι να με βάλουν μεσα σε κουβέντα για σχέσεις και γκομενικά. Πιο εύκολα καθομαι να λύσω ολοκληρώματα και διαφορικές. Το θεωρώ πολύ 1+1=2 φάση, και κάποιοι το 'χουν για τα άπαντα του Νίτσε. Δυσκολεύομαι πράγματι να εντοπίσω πολυπλοκότητα σε αυτά τα ζητήματα (ίσως και ποτε να μη μου ετυχε κατι που να με οδηγησει εκει, δεν ξερω).
Στα 20κάτι μου, έπρεπε να παντρέψω τον Μαρξισμό με την Ψυχολογία για λόγους καθήκοντος. Κάπου εκεί είχα βγάλει τον όρο ψυχικός ιμπεριαλισμός. Σήμερα δεν το βρίσκω λάθος. Ας είναι κάπως φτηνός .
Τελικά ναι ρε. Η ψυχή του άλλου είναι έδαφος κι εσύ να έχεις δικαιώματα στα εδάφη του άλλου. Κι εντέλει τι θα τα κάνεις τα εδάφη; Επενδύσεις; Παπάρια. να καταστρέψεις την οικονομία του θες για να αναλάβει κάποιος άλλος πιο ισχυρός και τους δυο σας. Εσύ δηλαδή ήθελες έτσι κι αλλιώς να ξεπουλήσεις τα δικά σου εδάφη σε μεγαλοκαρχαρίες. Γιατί δεν το κανες από την αρχή; Γιατί δεν είχες πείρα να βγεις στην αγορά .

ΟΚ δεν έπιασες πολλά. Είσαι και κνίτης και τα λέω και χαμένα και καμένα εγώ. Αλλά στα παπαριά μας. ότι πιάσει το ασυνείδητο και προχωράμε. :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:27
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:19
Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:04
Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος, μάλιστα. :p2: Γιατί; :smt017
Γιατι τον τρομαζει νομιζω. Μα ειναι αμοιβαια συμφερον, αφου και οι δυο παιρνουν αυτο που θελουν, αν πετυχει.
Μιλάμε για την περίπτωση της Ναιδας ή γενικά;
Γιατι την περιπτωση της Ναιδας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:29
Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:21
Βασικά να τη γαμήσω θέλω αλλά όταν δεν μπορώ... ας την κατευθύνω δεν γαμιέται; :011: Ψιλοφιαχτικό είναι κι αυτό :102:
Ε οι αδυναμίες δεν κρύβονται! :003:
Ποια αδυναμία ρε; ότι δεν κάθονται οι νέες κοπέλες σε μεσήλικες; Είναι αδυναμία για τους μεσήλικες αυτό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:39
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:06
Γιατί;

Αυτή είναι η άποψη μου για τα δεδομένα που εσύ μας έγραψες, όπου η φίλη τα κάνει όλα σωστά και ο άλλος δεν τα καταλαβαίνει.

Μπορεί να είναι κι αλλιώς τα πράγματα και ο άλλος απλώς να προσπαθεί να της πει κάτι άλλο τύπου "κοριτσάκι μου, χαλάρωσε λίγο και αν πραγματικά με θέλεις, δείξτο μου χωρίς τυπικότητες που κρατάνε τη μυτούλα σου στο ασφαλές ύψος που θέλεις".

Είναι πολλοί οι τρόποι που γράφεται μια ιστορία.
Τι γιατί; Αυτή είναι ο συμβασιούχος που περιμένει την έγκριση για μονιμότητα; Παραιτείται ρε φίλε.
Και σχετικά με την διεκδίκηση αν θεωρείται τυπικότητα ο τρόπος που τον διεκδικεί, γυρνάμε σε αυτό που είπε η Ίφιδα. Θέλει να το δείχνει με τον δικό του τρόπο αλλά δεν λέει και ποιος είναι αυτός ο τρόπος.
Έλα ρε Νάιδα τώρα, αυτά είναι για 15χρονα. Είναι αυτά τα βζζζ που έγραψα ότι δεν αντέχω. Αν τον γουστάρει, ας του πει ότι αυτή θέλει να είναι μαζί και τελειώνει η ιστορία. Αν όλο το σκηνικό, παίζει στη φάση "του δείχνω με τον τρόπο μου ότι θέλω αλλά πρέπει να κάνει ΑΥΤΟΣ την πρόταση, άσ'το."

Μου θυμίζει τις φεμινίστριες που θεωρούν εθιμικό δόγμα το πρώτο -και όχι μόνον- κέρασμα από τον άντρα.

Δεν ξέρω τους χαρακτήρες των ανθρώπων που αναφέρεσαι και όλοι οι άνθρωποι τη βρίσκουν διαφορετικά στις σχέσεις. Και είναι δικαίωμα τους. Απλώς το "διεκδίκησε με", μπορεί να μου φαίνεται λίγο χαζό ως δήλωση αλλά μπορεί να σημαίνει και τελείως διαφορετικά πράγματα. Από το καλοπροαίρετο "αφήσου" που ανέφερα προηγουμένως, που μπορεί να υποκρύπτει μια παιχνιδιάρικη διάθεση και τίποτα άλλο μέχρι το "θέλω να είμαι το μοναδικό ενδιαφέρον στη ζωή σου και οτιδήποτε άλλο, το θεωρώ υποτιμητικό για μένα".
Τα λες πολύ ωραία :cry οπότε εσύ τι θα πρότεινες να κάνει;
vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:54
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:49
σφίξντ! Αν σκεφτεσαι να γινει παντως, φερτου το πλαγίως απο αρκετή ώρα πριν, πες του οτι "μαζι του θα ήθελες να δοκιμάσεις κι άλλα πράγματα",καπως ετσι, γιατι αν του στρίψεις μια κι έξω εκεινη τη στιγμή παίζει να τον πιάσεις τρελά απροετοίμαστο,να τον σκαλώσεις απιστευτα και η φαση μπορει να εχει αβέβαιη τροπή.
Καλέ κάτσε να κάνουμε σεξ κανονικά και άααααμα μου βγει να δοκιμάσω κάτι άλλο,με τρόπο θα το φέρω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Frozen

Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:08
Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:29
Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:21
Βασικά να τη γαμήσω θέλω αλλά όταν δεν μπορώ... ας την κατευθύνω δεν γαμιέται; :011: Ψιλοφιαχτικό είναι κι αυτό :102:
Ε οι αδυναμίες δεν κρύβονται! :003:
Ποια αδυναμία ρε; ότι δεν κάθονται οι νέες κοπέλες σε μεσήλικες; Είναι αδυναμία για τους μεσήλικες αυτό;
Ούτε με τα λεφτά κάτω από το μαξιλάρι; νόμιζα γέροντα οτι οι συμβουλές σου ήταν αποδεδειγμένες! :-?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

:D

Ό,τι και να νομίζουν αυτοί θα το κάνουν βάσει των στοιχείων που δίνεις εσύ.

Κι επειδή είναι πολύ πιθανό να τη δω Μπρόιερ και στο δικό σου θέμα, βρες κάποια άλλη να σου μιλήσει για τα πουλιά της.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:11

:D

Ό,τι και να νομίζουν αυτοί θα το κάνουν βάσει των στοιχείων που δίνεις εσύ.

Κι επειδή είναι πολύ πιθανό να τη δω Μπρόιερ και στο δικό σου θέμα, βρες κάποια άλλη να σου μιλήσει για τα πουλιά της.

Εικόνα
Πειραχτήρι το μπαγάσικο, σαν εμένα. Θα πάρω τελικά,ειτε με τις συμβουλές σου είτε χωρίς, το αποφάσισα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”