!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:13
vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:06
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:03

Α ναι; Είναι κακό δηλαδή να προετοιμάζονται τσα κορίτσια μας να συμβαδίζουν με το ρυθμό της εποχής μας; Πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον να πάνε στο ΝΤΤΜ να χεις να βλέπεις και να σχολιάζεις ρε μπαγλαμά;
τι φάση, δεν πήρες τη δόση σου σήμερα?
Ας αρχίσουν να προετοιμάζονται απο τα 15-16 με τα σόσιαλς (αγορια ή κοριτσια), οχι απο τα 9. Απο τα 9 δεν προετοιμάζονται, τα προετοιμάζουν.
Χάνεις όλη την ουσία, πάλι.
Χάο, παπάργια αριστερός είσαι.
:003:
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:08
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:05
dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
είναι οι μεγάλες προκλήσεις των γονέων σήμερα
Μη χέσω! Οι γονείς που κάνουν σωστή χρήση των μέσων :smt005:
Εδώ συμφωνούμε. :lol:
Στο βίντεο που ανέβασες όμως δεν συμφωνούμε.

Το κοριτσάκι μια χαρά θα τα πάει στη ζωή του. Δεν θα γίνει πουτάνα. όχι περισσότερο από την κάθε γυναίκα τουλάχιστον (με τραβηγμένη έννοια του όρου βεβαίως. Αφορά στην αποδοχή αξιών και νοητικό ξέσκισμα της ηθικής. Είναι θέμα μόνο του και βαριέμαι τώρα) . Ούτε ψυχολογικά θα έχει, ούτε τραυματισμένο είναι. Απλά σε τέτοιες καταστάσεις διασκεδάζω με τον καθρέφτη που στήνω απέναντι στο κοπάδι που θα αρχίζει να κατεβάζει εξάψαλμους στη μάνα που είναι η μαλακισμένη (Είναι βεβαίως) και οι του κοπαδιού είναι οι σωστοί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:42τα "σόσιαλ μίντια" έχουν εξελιχθεί στον καρκίνο της ανθρωπότητας
Malaκίες, φίλε, και συγγνώμη, επειδή σε πάω πολύ ως χρήστη. Άκου κάτι: Όταν πρωτοξεκινήσαμε 200 τρελοί να γράφουμε με ψευδώνυμο σε φόρουμ μας λέγανε άρρωστους, όσοι ακριβώς σε δέκα χρόνια τρώγανε 3 διαγραφές την ημέρα και μπαίνανε με 4 ψευδώνυμα για να κράξουν, και ήτανε ως τον λαιμό με ενοχική χρήση του μέσου. Το ίδιο το μέσο δεν φταίει, φέρνει κόσμο κοντά, βρεθήκαμε με τους παλιούς συμμαθητές μας σε πόλεις ξεχασμένες, βρήκαμε τον δάσκαλο της 3ης Δημοτικού χωρίς να χρειάζεται να πάμε 1,000 χλμ να ρωτάμε γειτονιές, το μέσο δεν φταίει. Οι άνθρωποι είμαστε σκατά. Σκατά, ναι. Απλώς το μέσον αναδεικνύει τη σκατοσύνη μας, πόσο βόθρος έχει γίνει το επίπεδο του κόσμου. Αν τα βάζεις με τα μέσα, έχεις πρόβλημα, αυτό είναι μεσαίωνας. Με τους ανθρώπους να τα βάζεις και τα μυαλά μας τα κλούβια.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γάταρος έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:20 Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χρήσης του διαδικτύου από μικρά παιδιά είναι το ότι εκτίθενται σε σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο. Αυτά τα παιδιά θα γίνουν κατεστραμμένα και δυστυχισμένα.
Γεια σου επίτροπε του κράτους που τοποθετήθηκες στο φορέα αυτόν με τα διπλώματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας που έχεις και όχι ως μετακλητός. :smt005:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πώς κάνετε έτσι ρε κωλόγεροι!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:22
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:18
vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:06
τι φάση, δεν πήρες τη δόση σου σήμερα?
Ας αρχίσουν να προετοιμάζονται απο τα 15-16 με τα σόσιαλς (αγορια ή κοριτσια), οχι απο τα 9. Απο τα 9 δεν προετοιμάζονται, τα προετοιμάζουν.
Η κλασική κομπλεξαρία του στούρνου να αποδώσει επιθετικότητα όταν του ακουμπάνε τον κώλο.
Από τη μια το παίζεις ηθικός σαν κλασσικός καθυστερόβλαχος που προβάλει ηθικοευαισθησία για τα παιδιά τα οποία στ' αρχίδια μας μετά αν γίνουν βορά στη κτηνωδία μας που περιφρουρούμε κιόλας γιατί νιώθουμε ότι μας πραγματώνει. Άσε ρε σε ξέρουμε. Επόμενος
Ποια κομπλεξαρία στούρνου και "απόδοση επιθετικοτητας" βρε αρχιμπαγλαμά, οταν εσύ εισαι αυτος που με αποκαλεί πρώτος "μπαγλαμά", και χωρίς να του ακουμπήσει κανείς τον κωλο, μάλιστα. Μπαινεις μονος σου και εκσφενδονίζεις χαρακτηρισμούς, τύπε του ελέους.
Μπαίνω και γράφω ότι γουστάρω ρε μπάμια γιατί το πληρώνω το ίντερνετ πρώτον. Δεύτερον λες υπερμεγέθεις μαλακίες και σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο. Εγώ τα βλέπω και θέλω να τα κράξω, όλα αυτά που γίνονται, γράφονται σχολιάζονται και εσύ ακολουθάς σαν προβατάκι. Και το κάνω αυτό, γιατί έτσι ρε. Γιατί μου την δίνει. Μην το παίρνεις προσωπικά.
Μάθε μπαλίτσα πρώτα και μετά να πιπιλάς καραμέλες όπως "τρόλια" κλπ. Γνώστη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

sharp έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:29Πώς κάνετε έτσι ρε κωλόγεροι!
Δεν έχω πρόβλημα αν θα με πουν συντηρητικό είμαι επειδή δεν θέλω 13χρονα να χαριεντίζονται με 50ρηδες κρετίνους στο ίντερνετ. Ούτε θεωρώ φυσιολογικό να βγάζει τον μισό κώλο ένα 15χρονο στο Facebook. Ένα γνωστό μου πρόσωπο έφτιαξε με τις ευλογίες τον γονιών του προφίλ στο φατσαμπούκιο, δίνοντας ψεύτικη ηλικία. Συγκεκριμένα ήταν 10 ετώ και γιος συναδέλφου μου. Για την ακρίβεια η μάνα του δεν ήξερε, τους είχε εγκαταλείψει και το μεγάλωνε ο πατέρας-μαλάκας. Μου έκανε και αίτημα φιλίας, ο τσόγλανος, φυσικά πήγε καλλιά του, και έκοψα την καλημέρα στον συνάδελφο, επειδή τον θεωρώ σπουδαίο καραγκιόζη, διαπαιδαγωγεί τον απατεώνα του αύριο.
Ο καραγκιόζης αυτός είναι Δάσκαλος σε Α.Ε.Ι., φαντάσου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:21 Και γω που έλεγα να ένα εύκολο θέμα που θα συμφωνήσουνε όλοι και δεν θα γίνει του Γράμμου πάλι...
Εσύ που είσαι αριστερός κι έχεις την αυταπάτη ότι μπορείς να συμφωνείς σε σημεία με ιδεολογικά αντίθετους από σένα, να το κοιτάξεις πιο σφαιρικά. Γι αρχή σου δίνω Λένιιν και πως "οι άνθρωποι θα είναι θύματα της απάτης και της αυταπάτης αν πίσω από οτιδήποτε δεν διακρίνουν τα συμφέροντα των μεν ή των δε τάξεων".
Στη συνέχεια αν γουστάρεις αναρωτήσου τι είναι μικροαστική ηθική, τι νοοτροπία (Αποστασιοποίηση, συντήρηση, αντίδραση) και που αποσκοπεί. Μετά έχει ψυχολογία όπου πρέπει να δεις τι είναι αυτό που σε πειράζει, πότε σε πειράζει και με τι όρους, κι αν θα είσαι σταθερός σε αυτό σε όλες τις περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:33
vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:22
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:18

Η κλασική κομπλεξαρία του στούρνου να αποδώσει επιθετικότητα όταν του ακουμπάνε τον κώλο.
Από τη μια το παίζεις ηθικός σαν κλασσικός καθυστερόβλαχος που προβάλει ηθικοευαισθησία για τα παιδιά τα οποία στ' αρχίδια μας μετά αν γίνουν βορά στη κτηνωδία μας που περιφρουρούμε κιόλας γιατί νιώθουμε ότι μας πραγματώνει. Άσε ρε σε ξέρουμε. Επόμενος
Ποια κομπλεξαρία στούρνου και "απόδοση επιθετικοτητας" βρε αρχιμπαγλαμά, οταν εσύ εισαι αυτος που με αποκαλεί πρώτος "μπαγλαμά", και χωρίς να του ακουμπήσει κανείς τον κωλο, μάλιστα. Μπαινεις μονος σου και εκσφενδονίζεις χαρακτηρισμούς, τύπε του ελέους.
Μπαίνω και γράφω ότι γουστάρω ρε μπάμια γιατί το πληρώνω το ίντερνετ πρώτον. Δεύτερον λες υπερμεγέθεις μαλακίες και σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο. Εγώ τα βλέπω και θέλω να τα κράξω, όλα αυτά που γίνονται, γράφονται σχολιάζονται και εσύ ακολουθάς σαν προβατάκι. Και το κάνω αυτό, γιατί έτσι ρε. Γιατί μου την δίνει. Μην το παίρνεις προσωπικά.
Μάθε μπαλίτσα πρώτα και μετά να πιπιλάς καραμέλες όπως "τρόλια" κλπ. Γνώστη.
A εντάξει, αφου το πληρωνεις το ιντερνετ γράψε ο,τι θες. Οι άλλοι το κλέβουμε μαλλον, και γι αυτο δεν εχουμε το δικαιωμα να γράφουμε τις υπερμεγέθεις μαλακιες (οι οποίες ποιές ακριβως ειναι ρε τρόμπα, οτι δεν ειναι σωστο ενα παιδακι 9χρονο να εχει σοσιαλ μηντια που του εφτιαξε ο γονεας του γιατι ετσι?). Ο φοσι στο οp εξέφρασε ό,τι εξέφρασε βασικα, και οι υπολοιποι απλα συμφωνησαμε ο καθενας με τον τρόπο του. Απο κει και πέρα, ΟΑΚΑ σημερα στις 7, θα ειμαι εκει.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το θέμα δεν είναι να διαγράψεις το λογαριασμό. Αύριο θα έχει σναπτσατ, ινστα και οτιδήποτε άλλο που εσύ μπορεί να μην έχεις ακούσει καν.

Το θέμα είναι να καταλάβει γιατί είναι κακό να κυνηγάς τα λαικς και την δήθεν αποδοχή των άλλων και τη συνεχή σύγκριση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:39
alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:21 Και γω που έλεγα να ένα εύκολο θέμα που θα συμφωνήσουνε όλοι και δεν θα γίνει του Γράμμου πάλι...
Εσύ που είσαι αριστερός κι έχεις την αυταπάτη ότι μπορείς να συμφωνείς σε σημεία με ιδεολογικά αντίθετους από σένα, να το κοιτάξεις πιο σφαιρικά. Γι αρχή σου δίνω Λένιιν και πως "οι άνθρωποι θα είναι θύματα της απάτης και της αυταπάτης αν πίσω από οτιδήποτε δεν διακρίνουν τα συμφέροντα των μεν ή των δε τάξεων".
Στη συνέχεια αν γουστάρεις αναρωτήσου τι είναι μικροαστική ηθική, τι νοοτροπία (Αποστασιοποίηση, συντήρηση, αντίδραση) και που αποσκοπεί. Μετά έχει ψυχολογία όπου πρέπει να δεις τι είναι αυτό που σε πειράζει, πότε σε πειράζει και με τι όρους, κι αν θα είσαι σταθερός σε αυτό σε όλες τις περιπτώσεις.
Δηλαδή λέει κάπου ο Λένιν ότι αποκλείεται να συμφωνήσεις (πχ για το αν η ζάχαρη είναι γλυκειά) με ιδεολογικά αντίθετους από σένα και πρέπει να κάνω φροντιστήριο και να δώσω εξετάσεις τον Σεπτέμβριο επειδή νόμιζα ότι μπορεί να υπάρξει νήμα που δε θα μπείτε να φαγωθείτε; Ελεος. Ούτε καν άποψη για το θέμα δεν διατύπωσα.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:28
Γάταρος έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:20 Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χρήσης του διαδικτύου από μικρά παιδιά είναι το ότι εκτίθενται σε σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο. Αυτά τα παιδιά θα γίνουν κατεστραμμένα και δυστυχισμένα.
Γεια σου επίτροπε του κράτους που τοποθετήθηκες στο φορέα αυτόν με τα διπλώματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας που έχεις και όχι ως μετακλητός. :smt005:
Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Cavaliere έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:42τα "σόσιαλ μίντια" έχουν εξελιχθεί στον καρκίνο της ανθρωπότητας
Malaκίες, φίλε, και συγγνώμη, επειδή σε πάω πολύ ως χρήστη. Άκου κάτι: Όταν πρωτοξεκινήσαμε 200 τρελοί να γράφουμε με ψευδώνυμο σε φόρουμ μας λέγανε άρρωστους, όσοι ακριβώς σε δέκα χρόνια τρώγανε 3 διαγραφές την ημέρα και μπαίνανε με 4 ψευδώνυμα για να κράξουν, και ήτανε ως τον λαιμό με ενοχική χρήση του μέσου. Το ίδιο το μέσο δεν φταίει, φέρνει κόσμο κοντά, βρεθήκαμε με τους παλιούς συμμαθητές μας σε πόλεις ξεχασμένες, βρήκαμε τον δάσκαλο της 3ης Δημοτικού χωρίς να χρειάζεται να πάμε 1,000 χλμ να ρωτάμε γειτονιές, το μέσο δεν φταίει. Οι άνθρωποι είμαστε σκατά. Σκατά, ναι. Απλώς το μέσον αναδεικνύει τη σκατοσύνη μας, πόσο βόθρος έχει γίνει το επίπεδο του κόσμου. Αν τα βάζεις με τα μέσα, έχεις πρόβλημα, αυτό είναι μεσαίωνας. Με τους ανθρώπους να τα βάζεις και τα μυαλά μας τα κλούβια.
+10000

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Φταίει και το μέσο. Ο λόγος που είναι τόσο διχασμένος ο κόσμος σήμερα είναι επειδή είναι πιο εύκολο να μιλήσεις με τους ομοιδεατες παρά με τους γείτονες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γάταρος έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:44
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:28
Εικόνα
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε μλκ; Ξέρεις πόσο καιρό έχω να γαμήσω; :smt005:
Σοβαρά τώρα. Κάποια πράγματα είναι κόκκινο πανί για όλους μας. Για μένα ένα απ' αυτά είναι η αποστασιοποίηση και η υποκρισία (ασυνείδητη είναι δεν κατηγορώ στοχευμένα κάποιον κι αφήνω τους άλλους) ότι δεν είμαστε όλοι τα ίδια σκατά. Ή ότι δεν ξέρουμε πως:
όχι μόνο δεν έχουμε κάνει τίποτα να αλλάξουμε ή να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα αλλά αντιθέτως σιωπάμε πούστικα (ασυνείδητα και πάλι, αλλά πούστικα) με στόχο να διατηρηθεί η κατάσταση γιατί θα περισσέψει και λίγο ξύγκι να γλείψουμε.
όσο για μένα, γάματο ρε με ξέρεις. Νιώθω κάπως και το βγάζω άμεσα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Για μενα δεν ειναι κακο το φβ, οπως ολα τα πράγματα εξαρτάται απο την χρηση που του κανεις. Προσωπικά το χρησιμοποιω ειτε για δουλειά, ή για να μιλησω με καμια γκομενα και φιλους απο το εξωτερικό.
Επισης η πολιτική του φβ ειναι να εχει ελάχιστη ηλικια τα 13. Εαν λοιπον αυτο δεν αρεσει στην Ελλάδα ή στην ΕΕ, υποθέτω οτι εχουν δικαιωμα να ζητησουν απο το φβ την αύξηση του οριου ηλικιας, πράγμα που δεν εχουν κανει οποτε θεωρω πως συμφωνουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”