!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.

Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.

wtf;

Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;

Τι Βοθρομπύθουλας είναι αυτός;

Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:

αναφορά ανηλίκου

μισή ώρα μετά το προφίλ κατέβηκε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι? :lol:
Οπως και να 'χει, ειναι τραγικό αυτο το γεγονός.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

:smt023
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πολύ καλά έκανες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
είναι οι μεγάλες προκλήσεις των γονέων σήμερα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
Άστα να πάνε. Ειδικά εκείνο το γιουτιουμπ στο λαιμό μου κάθεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι? :lol:
Εγώ θα έλεγα Νεφέλη ή κάτι παρόμοιο
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
Σωστό. Δεν γίνεται, δεν Πρέπει, ούτε μπορείς να αποφύγεις την χρηση της τεχνολογίας. Αυτό ου μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις την σωστή λειτουργία, πράξη εξ ορισμού δυσκολη
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08 Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.

Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.

wtf;

Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;

Τι Βοθρομπύθουλας είναι αυτός;

Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:

αναφορά ανηλίκου

σωστός ως προς την κόρη.
με τη μαμά πώς την πάτησες ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Έπρεπε να κάνεις υπομονή 6-7 χρονια
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα
:lol:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Naι, ρε μαλάκα, κόσμος-βόθρος. Γιατί νομίζεις πως τέτοιες μανάδες και μπαμπάδες δεν γράφουν εδώ μέσα; Εγκληματίες. Ο κόσμος είναι ηλίθιος, πιο ηλίθιος από όσο φανταζόμαστε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:

αναφορά ανηλίκου

Θα σου πω τη δική μου αλήθεια, και οι περισσότεροι από δω θα το πουν ρουφιανιά: Να πας να την καταγγείλεις τη μαμά στην αστυνομία, σε αρμόδια υπηρεσία.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cavaliere έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:36
foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:

αναφορά ανηλίκου

Θα σου πω τη δική μου αλήθεια, και οι περισσότεροι από δω θα το πουν ρουφιανιά: Να πας να την καταγγείλεις τη μαμά στην αστυνομία, σε αρμόδια υπηρεσία.
Κανονικά αυτο θα έπρεπε. Γιατι μαζί με το φβ πχ, παίζει να της εχει κανει αντιστοιχα και ίνστα της μικρής, ή οποιοδήποτε αλλο σοσιαλ, και να το εχει κι αυτο πάμπλικ. Κυριολεκτικά κινδυνεύει το ίδιο το παιδι με κατι τέτοιους γονείς.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

τα "σόσιαλ μίντια" έχουν εξελιχθεί στον καρκίνο της ανθρωπότητας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές