!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.
Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.
wtf;
Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;
Τι Βοθρομπύθουλας είναι αυτός;
Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:
αναφορά ανηλίκου
μισή ώρα μετά το προφίλ κατέβηκε.
Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.
wtf;
Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;
Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:
αναφορά ανηλίκου
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι?
Οπως και να 'χει, ειναι τραγικό αυτο το γεγονός.
Οπως και να 'χει, ειναι τραγικό αυτο το γεγονός.
-
stergiosbik
Πολύ καλά έκανες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
είναι οι μεγάλες προκλήσεις των γονέων σήμερα
Άστα να πάνε. Ειδικά εκείνο το γιουτιουμπ στο λαιμό μου κάθεται.dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ θα έλεγα Νεφέλη ή κάτι παρόμοιοvantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι?![]()
Σωστό. Δεν γίνεται, δεν Πρέπει, ούτε μπορείς να αποφύγεις την χρηση της τεχνολογίας. Αυτό ου μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις την σωστή λειτουργία, πράξη εξ ορισμού δυσκοληdna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
σωστός ως προς την κόρη.foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08 Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.
wtf;
αναφορά ανηλίκου
με τη μαμά πώς την πάτησες ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Rocco Siffredi
Έπρεπε να κάνεις υπομονή 6-7 χρονια
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Naι, ρε μαλάκα, κόσμος-βόθρος. Γιατί νομίζεις πως τέτοιες μανάδες και μπαμπάδες δεν γράφουν εδώ μέσα; Εγκληματίες. Ο κόσμος είναι ηλίθιος, πιο ηλίθιος από όσο φανταζόμαστε.
Ordem e Progresso.
Θα σου πω τη δική μου αλήθεια, και οι περισσότεροι από δω θα το πουν ρουφιανιά: Να πας να την καταγγείλεις τη μαμά στην αστυνομία, σε αρμόδια υπηρεσία.foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:
αναφορά ανηλίκου
Ordem e Progresso.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κανονικά αυτο θα έπρεπε. Γιατι μαζί με το φβ πχ, παίζει να της εχει κανει αντιστοιχα και ίνστα της μικρής, ή οποιοδήποτε αλλο σοσιαλ, και να το εχει κι αυτο πάμπλικ. Κυριολεκτικά κινδυνεύει το ίδιο το παιδι με κατι τέτοιους γονείς.Cavaliere έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:36Θα σου πω τη δική μου αλήθεια, και οι περισσότεροι από δω θα το πουν ρουφιανιά: Να πας να την καταγγείλεις τη μαμά στην αστυνομία, σε αρμόδια υπηρεσία.foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:
αναφορά ανηλίκου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τα "σόσιαλ μίντια" έχουν εξελιχθεί στον καρκίνο της ανθρωπότητας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις