!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nero
Re: η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
έχει και χειρότερα. Κρατήσουfoscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08 Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.
Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.
wtf;
Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;
Τι Βοθρομπύθουλας είναι αυτός;
Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:
αναφορά ανηλίκου
μισή ώρα μετά το προφίλ κατέβηκε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πολύ καλός, αλλά θέλει και συνέχεια :
edit https://www.facebook.com/help/157793540954833 δηλαδή 13αχρονα είναι οκ σύμφωνα με το facebook ; πω πω.....Cavaliere έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:36 Θα σου πω τη δική μου αλήθεια, και οι περισσότεροι από δω θα το πουν ρουφιανιά: Να πας να την καταγγείλεις τη μαμά στην αστυνομία, σε αρμόδια υπηρεσία.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
1) Καλά έκανεςfoscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08 Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.
Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.
wtf;
Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;
Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:
αναφορά ανηλίκου
2) Μια χαρά κανονικοί (μαλάκες) γονείς είναι όπως ήταν και είναι όλοι που φέρουν την ιδιότητα του γονέα. Σε άλλες εποχές, αντίστοιχες μαλακίες έκαναν οι περισσότεροι. Απλά μάθαμε ότι αυτό είναι ΟΚ επειδή και η αφεντιά μας είναι μέσα. Δεν φέρνω παραδείγματα, το ενδιαφέρον θα είναι να τα βρει μόνος του κανείς.
3) Μήπως να αναρωτηθεί ο καθένας που έχει φέησμποουκ, πόσο μαλάκας είναι; Ποια μαλακισμένη ανάγκη καλύπτει ρε συ;
4) Εξίσου σκατά είναι τα βίντεο γκέημς. οι παιδικές σειρές, οι παιδότοποι, η κουλτούρα του να κάνεις γενέθλια σε τέτοιους, τα μπαλέτα, και μια σειρά εξωσχολικές δραστηριότητες και καλά
5) Γαμώ τον πολιτισμό σας ρε (το 'σας" είναι η ανάγκη μου να ξεχωρίσω για αποδώσει ικανοποίηση η επιθετική μου στάση. Άμα βάλω κι εμένα μέσα που είναι το σωστό, δεν θα εκτονωθώ καλά).
Αυτά κι ευχαριστώ για την ευκαιρία που άθελα μου έδωσες
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Α ναι; Είναι κακό δηλαδή να προετοιμάζονται τα κορίτσια μας να συμβαδίζουν με το ρυθμό της εποχής μας; Πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον να πάνε στο ΝΤΤΜ να χεις να βλέπεις και να σχολιάζεις ρε μπαγλαμά;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι?![]()
Οπως και να 'χει, ειναι τραγικό αυτο το γεγονός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Σεπ 2019, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη χέσω! Οι γονείς που κάνουν σωστή χρήση των μέσωνdna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
είναι οι μεγάλες προκλήσεις των γονέων σήμερα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τι φάση, δεν πήρες τη δόση σου σήμερα?Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:03Α ναι; Είναι κακό δηλαδή να προετοιμάζονται τσα κορίτσια μας να συμβαδίζουν με το ρυθμό της εποχής μας; Πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον να πάνε στο ΝΤΤΜ να χεις να βλέπεις και να σχολιάζεις ρε μπαγλαμά;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι?![]()
Ας αρχίσουν να προετοιμάζονται απο τα 15-16 με τα σόσιαλς (αγορια ή κοριτσια), οχι απο τα 9. Απο τα 9 δεν προετοιμάζονται, τα προετοιμάζουν.
Εδώ συμφωνούμε.Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:05Μη χέσω! Οι γονείς που κάνουν σωστή χρήση των μέσωνdna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:21 σωστή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα
είναι οι μεγάλες προκλήσεις των γονέων σήμερα![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χάνεις όλη την ουσία, πάλι.vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:06τι φάση, δεν πήρες τη δόση σου σήμερα?Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:03Α ναι; Είναι κακό δηλαδή να προετοιμάζονται τσα κορίτσια μας να συμβαδίζουν με το ρυθμό της εποχής μας; Πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον να πάνε στο ΝΤΤΜ να χεις να βλέπεις και να σχολιάζεις ρε μπαγλαμά;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι?![]()
Ας αρχίσουν να προετοιμάζονται απο τα 15-16 με τα σόσιαλς (αγορια ή κοριτσια), οχι απο τα 9. Απο τα 9 δεν προετοιμάζονται, τα προετοιμάζουν.
Χάο, παπάργια αριστερός είσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η κλασική κομπλεξαρία του στούρνου να αποδώσει επιθετικότητα όταν του ακουμπάνε τον κώλο.vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:06τι φάση, δεν πήρες τη δόση σου σήμερα?Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:03Α ναι; Είναι κακό δηλαδή να προετοιμάζονται τσα κορίτσια μας να συμβαδίζουν με το ρυθμό της εποχής μας; Πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον να πάνε στο ΝΤΤΜ να χεις να βλέπεις και να σχολιάζεις ρε μπαγλαμά;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:12 Ωραίος. Το όνομα της μικρούλας να φανταστώ, Μαριαντζελίτα, απο το Μαριώ της μαμάς και το Αγγέλα τη πεθεράς, βγάζοντας και τις δύο γιαγιάδες για να μη γκρινιάζουν, έτσι?![]()
Από τη μια το παίζεις ηθικός σαν κλασσικός καθυστερόβλαχος που προβάλει ηθικοευαισθησία για τα παιδιά τα οποία στ' αρχίδια μας μετά αν γίνουν βορά στη κτηνωδία μας που περιφρουρούμε κιόλας γιατί νιώθουμε ότι μας πραγματώνει. Άσε ρε σε ξέρουμε. Επόμενος
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χρήσης του διαδικτύου από μικρά παιδιά είναι το ότι εκτίθενται σε σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο. Αυτά τα παιδιά θα γίνουν κατεστραμμένα και δυστυχισμένα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
alexandroso
Και γω που έλεγα να ένα εύκολο θέμα που θα συμφωνήσουνε όλοι και δεν θα γίνει του Γράμμου πάλι...
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Μαυροβασίλης
πάντα να θυμάσαι, ο μπάρμπας του αύριο είσαι εσύfoscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08
αναφορά ανηλίκου
υγ: εννοείται χαιρετίζω τη δράση
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- vantono
Ποια κομπλεξαρία στούρνου και "απόδοση επιθετικοτητας" βρε αρχιμπαγλαμά, οταν εσύ εισαι αυτος που με αποκαλεί πρώτος "μπαγλαμά", και χωρίς να του ακουμπήσει κανείς τον κωλο, μάλιστα. Μπαινεις μονος σου και εκσφενδονίζεις χαρακτηρισμούς, τύπε του ελέους.Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:18Η κλασική κομπλεξαρία του στούρνου να αποδώσει επιθετικότητα όταν του ακουμπάνε τον κώλο.vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:06τι φάση, δεν πήρες τη δόση σου σήμερα?Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:03
Α ναι; Είναι κακό δηλαδή να προετοιμάζονται τσα κορίτσια μας να συμβαδίζουν με το ρυθμό της εποχής μας; Πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον να πάνε στο ΝΤΤΜ να χεις να βλέπεις και να σχολιάζεις ρε μπαγλαμά;
Από τη μια το παίζεις ηθικός σαν κλασσικός καθυστερόβλαχος που προβάλει ηθικοευαισθησία για τα παιδιά τα οποία στ' αρχίδια μας μετά αν γίνουν βορά στη κτηνωδία μας που περιφρουρούμε κιόλας γιατί νιώθουμε ότι μας πραγματώνει. Άσε ρε σε ξέρουμε. Επόμενος
- vantono
Λίγο-πολύ όλοι συμφωνουμε, μην ανησυχείς. Το μπίρι-μπίρι ντάπα-ντάπα για το σόου, το κανουν τα αρχιτρόλια.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 12:21 Και γω που έλεγα να ένα εύκολο θέμα που θα συμφωνήσουνε όλοι και δεν θα γίνει του Γράμμου πάλι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 131 Απαντήσεις
- 3352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 1 Απαντήσεις