!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Τρελό πήξιμο παντως. Η 31 Οκτωβρίου θα γίνει η Ασουρα των ευρωλιγουρηδων. Θα μαζεύονται στον Πειραιά κρατώντας πορτρέτα της Μερκελ και θα αυτομαστιγωνονται οδυρομενοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:33
Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:29 Πραγματικα εντυπωσιακο οτι μεγαλο μερος της Αγγλικης Ελιτ πηγε κοντρα στο Finance, ακομα πιο εντυπωσιακο οτι ουσιαστικα ποτε δεν μαθαμε τους αληθινους λογους που το ηθελαν.
Εγώ απορώ με τις απορίες όταν επί 6 αιώνες σταθερή πολιτική αυτής της ελίτ ήταν να εμποδίσει την ένωση της Ευρώπης.
Φτάσαμε και στον Λιακόπουλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:49 Τρελό πήξιμο παντως. Η 31 Οκτωβρίου θα γίνει η Ασουρα των ευρωλιγουρηδων. Θα μαζεύονται στον Πειραιά κρατώντας πορτρέτα της Μερκελ και θα αυτομαστιγωνονται οδυρομενοι.
Στην πράξη οι ευρωπαϊστές είναι οι πρώτοι που έχουν αποδεχθεί την έξοδο και έχουν μεγάλα σχέδια για την εκμετάλλευση της.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:48
hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:47 Ούτε κατά διάνοια δεν θα τα πάει όπως τα πήγε η Ελλάδα. Ο μέσος φωτοχοποιημένος Έλληνας που περιγράφεις, περνάει μακράν καλύτερα του μέσου εργαζόμενου του ΗΒ, ήδη. Έχει πολύ περισσότερα σε παροχές, πολυτέλειες, φαγητό, στέγη, διακοπές, μαλακίες και παπαριές.

Ναι, αυξήθηκε η ανεργία, ναι μειώθηκε το διαθέσιμο εισόδημα. Σημασία έχει τι άλλαξε για τον μέσο Έλληνα. Εγώ στην οικογένειά μου έχω ανέργους. Τι κάνουν; Ζούνε στην εξαθλίωση; Όχι βέβαια.

Ο εσωτερικός τουρισμός αυξήθηκε 40% τα τελευταία 4 χρόνια. Μένει να δούμε πού έχει φτάσει φέτος.
Τί να σου πω; Φαίνεται ότι μένουμε σε άλλη χώρα. Οσο για τους Αγγλους ποιός ο λόγος να κάνουμε προβλέψεις τώρα; Περίμενε λίγο να βγούνε και θα δούμε.
Μα ισχύει έτσι κι αλλιώς αυτό. Πιστεύεις ότι θα καλυτερέψει η θέση του Βρετανού μικροαστού με το Brexit;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:54
Μα ισχύει έτσι κι αλλιώς αυτό. Πιστεύεις ότι θα καλυτερέψει η θέση του Βρετανού μικροαστού με το Brexit;
Δεν ξέρω ρε συ. Εξαρτάται. Αυτό λέω απ την αρχή. Οτι δεν ξέρω. Συγγνώμη αν χαλάω την πιάτσα...
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:52
Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:49 Τρελό πήξιμο παντως. Η 31 Οκτωβρίου θα γίνει η Ασουρα των ευρωλιγουρηδων. Θα μαζεύονται στον Πειραιά κρατώντας πορτρέτα της Μερκελ και θα αυτομαστιγωνονται οδυρομενοι.
Στην πράξη οι ευρωπαϊστές είναι οι πρώτοι που έχουν αποδεχθεί την έξοδο και έχουν μεγάλα σχέδια για την εκμετάλλευση της.
Θυμίζει την φάση από το Riddick 3, όπου το εξωγήινο τέρας καταβροχθιζει με λαιμαργία τα ίδια του τα σπλάχνα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
hellegennes

alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:55
Δεν ξέρω ρε συ. Εξαρτάται. Αυτό λέω απ την αρχή. Οτι δεν ξέρω. Συγγνώμη αν χαλάω την πιάτσα...
Κανείς δεν ξέρει υπό την μελλοντολογική έννοια. Ξέρουμε υπό άλλες έννοιες. Με την ίδια έννοια, δεν ξέρω στα σίγουρα αν θα πεθάνεις αν σε ρίξω από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:55
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:52
Θυμίζει την φάση από το Riddick 3, όπου το εξωγήινο τέρας καταβροχθιζει με λαιμαργία τα ίδια του τα σπλάχνα.
Πιο πετυχημένη παρομοίωση θα ήταν αν το τέρας έτρωγε την μπυροκοιλιά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:49
Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:38

Εγώ απορώ με τις απορίες όταν επί 6 αιώνες σταθερή πολιτική αυτής της ελίτ ήταν να εμποδίσει την ένωση της Ευρώπης.
Τι εννοεις φιλτατε, οτι επειδη απετυχαν στην εμποδιση της Ενωσης, τα τιναζουν ολα στον αερα, προσδοκωντας να επαναφερουν το Downton Abbey?
Όχι,επιλέγουν εν ψυχρω να γίνουν της προσκολλήσεως στην τέως αποικία τους,την Αμερική.Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που διαλέγεις.Ξέρεις γιατί ιδρύθηκε η ΕΟΚ το 1957 και όχι το 1950;επειδή μέχρι τότε οι Γάλλοι δεν δέχονταν τη συμφιλίωση με τη Γερμανία.Και δεν τη δέχονταν επειδή είχαν μείνει στην ...Αντάντ.δηλαδή παρέα Αγγλία και Γαλλία.
Τέλη 1956 επιχείρησαν μαζί Άγγλοι και Γάλλοι να καταλάβουν τη διώρυγα του Σουέζ από τον Νάσερ.Ο Αιζενχάουερ τους κατήγγειλε και η στερλίνα κατέρρευσε.Τότε κατάλαβαν ότι η αποικιοκρατία τελειώνει και οι δρόμοι χωρίζουν.Οι "ηπειρωτικοί" Γάλλοι τότε αποφάσισαν τη συμφιλίωση με τη Γερμανία υπό την προυπόθεση ότι θα φτιάξουν πυρηνικά όπλα γιατί όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. :D Οι νησιώτες Άγγλοι αποφάσισαν τη στροφή προς την Αμερική.Η είσοδός τους στην ΕΟΚ έγινε μετά από πολλούς δισταγμούς και πιέσεις της ίδιας της Αμερικής που την ήθελε τη δεκαετία του 70 που φαινόταν δυνατός ο κόκκινος μπαμπούλας.Σήμερα η Αμερική θέλει και δεν θέλει,το ένα κόμμα είναι φιλοΕΕ ,το άλλο αντιΕΕ.Για τους μπρέξιτερς είναι τώρα η ευκαιρία.Ο Τραμπ θα βοηθήσει.Βέβαια η εμπορική συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσσο και εκεί θα βάλουν προσκόμματα οι Δημοκρατικοί.Αλλά εάν γίνει το ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ μετά το πρώτο κραχ θα επικρατήσει η λογική της νέας κατάστασης.
Σωστή ανάλυση,κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μα το θέμα είναι αν θα πετύχει μία εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ; Προφανώς και κάποια στιγμή θα κλείσει και αυτή και άλλες συμφωνίες.

Η ΕΕ έχει δεκάδες συμφωνίες. Το θέμα είναι αν θα πετύχει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συμφωνίες. Και είναι πραγματικά γελοίο να νομίζει κάνεις ότι ΗΒ σκέτο = μεγαλύτερη διαπραγματευτικη ισχύ από ΗΒ +27.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:49
Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:38

Τι εννοεις φιλτατε, οτι επειδη απετυχαν στην εμποδιση της Ενωσης, τα τιναζουν ολα στον αερα, προσδοκωντας να επαναφερουν το Downton Abbey?
Όχι,επιλέγουν εν ψυχρω να γίνουν της προσκολλήσεως στην τέως αποικία τους,την Αμερική.Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που διαλέγεις.Ξέρεις γιατί ιδρύθηκε η ΕΟΚ το 1957 και όχι το 1950;επειδή μέχρι τότε οι Γάλλοι δεν δέχονταν τη συμφιλίωση με τη Γερμανία.Και δεν τη δέχονταν επειδή είχαν μείνει στην ...Αντάντ.δηλαδή παρέα Αγγλία και Γαλλία.
Τέλη 1956 επιχείρησαν μαζί Άγγλοι και Γάλλοι να καταλάβουν τη διώρυγα του Σουέζ από τον Νάσερ.Ο Αιζενχάουερ τους κατήγγειλε και η στερλίνα κατέρρευσε.Τότε κατάλαβαν ότι η αποικιοκρατία τελειώνει και οι δρόμοι χωρίζουν.Οι "ηπειρωτικοί" Γάλλοι τότε αποφάσισαν τη συμφιλίωση με τη Γερμανία υπό την προυπόθεση ότι θα φτιάξουν πυρηνικά όπλα γιατί όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. :D Οι νησιώτες Άγγλοι αποφάσισαν τη στροφή προς την Αμερική.Η είσοδός τους στην ΕΟΚ έγινε μετά από πολλούς δισταγμούς και πιέσεις της ίδιας της Αμερικής που την ήθελε τη δεκαετία του 70 που φαινόταν δυνατός ο κόκκινος μπαμπούλας.Σήμερα η Αμερική θέλει και δεν θέλει,το ένα κόμμα είναι φιλοΕΕ ,το άλλο αντιΕΕ.Για τους μπρέξιτερς είναι τώρα η ευκαιρία.Ο Τραμπ θα βοηθήσει.Βέβαια η εμπορική συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσσο και εκεί θα βάλουν προσκόμματα οι Δημοκρατικοί.Αλλά εάν γίνει το ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ μετά το πρώτο κραχ θα επικρατήσει η λογική της νέας κατάστασης.
Μωρε καλη ειναι η ιστορικη αναδρομη, αλλα η πολιτικη των ελιτ δεν ειναι γονιδιο να περνα απο τον πατερα στον γιο, οι καιροι εχουν αλλαξει. Οταν το 44% ολων των εξαγωγικων προιοντων του ΗΒ ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση, οταν τα Financial services μονο, αποτελουν περιπου το 10% των εξαγωγων (58,5 δις απο 629 δις) το 2018 (δεν μετραμε τα υπολοιπα services ετσι; ) ειναι πραγματικα αποριας αξιο τι κανουν. Ναι το καταλαβαινουμε ολοι οτι επελεξαν να ερθουν πιο κοντα στην Αμερικη, τους λογους ομως δεν τους βλεπω, δεν τους διακρινω και φυσικα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι γονιδιακοι, παραδοσιακοι, νοσταλγικοι κλπ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

elchav έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:08
Nero έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:05
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:03 Το θεμα εχει ληξει απο τη στιγμη που ο Τζονυ Ροτεν των Sex Pistols δηλωσε πως υποστηριζει το Brexit εφοσον ηταν η αποφαση της εργατικης ταξης στην οποια ανηκει.

.
:smt005: :smt005: :smt005:
:smt005: :smt005: :smt005:
ρε μλκ μη γελάς, τα πιστεύει σοβαρά
ΤΣΩΝΥ ΡΟΤΕΝ - ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ - ΑΝΤΖΗ ΣΑΜΕΙΟΥ
ΦΕΣΤΕΙΒΑΛ ΝΕΩΛΕΑΣ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΠΟΥΤΝΗΚ 2019
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:59
alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:55
Κανείς δεν ξέρει υπό την μελλοντολογική έννοια. Ξέρουμε υπό άλλες έννοιες. Με την ίδια έννοια, δεν ξέρω στα σίγουρα αν θα πεθάνεις αν σε ρίξω από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας.
Δε νομίζω κανείς από μας να ξέρει όλο το παρασκήνιο και αρνούμαι να κάνω την καφετζού.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 16:05 Μωρε καλη ειναι η ιστορικη αναδρομη, αλλα η πολιτικη των ελιτ δεν ειναι γονιδιο να περνα απο τον πατερα στον γιο, οι καιροι εχουν αλλαξει. Οταν το 44% ολων των εξαγωγικων προιοντων του ΗΒ ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση, οταν τα Financial services μονο, αποτελουν περιπου το 10% των εξαγωγων (58,5 δις απο 629 δις) το 2018 (δεν μετραμε τα υπολοιπα services ετσι; ) ειναι πραγματικα αποριας αξιο τι κανουν. Ναι το καταλαβαινουμε ολοι οτι επελεξαν να ερθουν πιο κοντα στην Αμερικη, τους λογους ομως δεν τους βλεπω, δεν τους διακρινω και φυσικα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι γονιδιακοι, παραδοσιακοι, νοσταλγικοι κλπ.
Είναι μια βαθιά προβληματική κοινωνία και αυτό έσκασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”