Θέλει ο νεοναζιάρης να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν τον αφήνει!Kauldron έγραψε: 29 Αύγ 2019, 12:49https://www.real.gr/kosmos/arthro/boule ... da-568303/
Η οργή που προκάλεσε η απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να κλείσει τη Βουλή στη Βρετανία για να μην αποτραπεί το Brexit, έχει αποδέκτη και την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έδωσε την έγκρισή της.
Κλείσε τη Βουλή Ελισαβετάρα!!!!
Στηρίζουμε κλείσιμο Βουλών απ' όπου κι αν προέρχεται.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου
Ποιο κόστος; Τι στοίχισε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
alexandroso
Δηλαδή είναι δημοκρατικό να ψηφίζει αντιπροσώπους αλλά όταν διαφωνεί με τους αντιπροσώπους τους σε ένα θέμα το δημοκρατικό είναι να αγνοείται από τους αντιπροσώπους που ψήφισε να τον αντιπροσωπεύσουν; Αυτό συμβαίνει φυσικά συνέχεια, καμία σχέση το τι κάνουν οι κυβερνήσεις με το τι έταξαν να κάνουν, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι δημοκρατική όλη αυτή η λογική. Αντίθετα, μάλλον τα χάλια στα οποία έχουν περιέλθει οι δημοκρατικές διαδικασίες τονίζουν. Τέλος δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να κάνεις δημοψήφισμα άμα δεν έχει καμία διάθεση να το τηρήσεις. Πολυ συριζοκατάσταση.foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:47 Πάρα πολύ. Είναι χώρα όχι κατάληψη σχολής. Το κοινοβούλιο είναι ο κυρίαρχος, ο λαός εκλέγει αντιπροσώπους δε δίνει διαταγές.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Δε θα μπω σε αυτή τη συζήτηση. Και μόνο που κάνεις την ερώτηση σημαίνει δεν πρόκειται να συνεννοηθείς.
Να ζησει ο Μπορις, η Βασιλισσα και το Ηνωμενο Βασιλειο.
Κατω οι ναζι του Βερολινου και των Βρυξελλων.
.
Κατω οι ναζι του Βερολινου και των Βρυξελλων.
.
Ναι.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:56Δηλαδή είναι δημοκρατικό να ψηφίζει αντιπροσώπους αλλά όταν διαφωνεί με τους αντιπροσώπους τους σε ένα θέμα το δημοκρατικό είναι να αγνοείται από τους αντιπροσώπους που ψήφισε να τον αντιπροσωπεύσουν;foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:47 Πάρα πολύ. Είναι χώρα όχι κατάληψη σχολής. Το κοινοβούλιο είναι ο κυρίαρχος, ο λαός εκλέγει αντιπροσώπους δε δίνει διαταγές.
- hellegennes
Εξαρτάται τι εννοείς «πάει καλά». Δεν πρόκειται να βυθιστεί στον Ατλαντικό.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 12:27 Νομίζω η ανησυχία όλων των Ευρωπαιστών είναι τι γίνεται έτσι και τα πάει μια χαρά η Αγγλία έξω από την ΕΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό δεν είναι απάντηση. Είναι υπεκφυγή, απ' αυτές που δεν συνηθίζεις. Δεν χρειάζεται να γράψεις δοκίμιο, πες μου μόνο ένα πράγμα.foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:56Δε θα μπω σε αυτή τη συζήτηση. Και μόνο που κάνεις την ερώτηση σημαίνει δεν πρόκειται να συνεννοηθείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν η Σλοβακία σκέφτεται πως επειδή το Η.Β. πάει καλά εκτός Ε.Ε., μπορεί και αυτή να το κάνει, ε, έχουμε μπλέξει άσχημα.
Ordem e Progresso.
-
alexandroso
Αυτό θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο αν οι πολίτες καταλάβαιναν το πόσο αδιάφοροι είναι αυτοί που ψήφισαν για το τι θέλουν οι πολίτες αλλά όπως απέδειξαν και οι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015... καλά να πάθουν κι οι πολίτες.foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:57Ναι.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:56Δηλαδή είναι δημοκρατικό να ψηφίζει αντιπροσώπους αλλά όταν διαφωνεί με τους αντιπροσώπους τους σε ένα θέμα το δημοκρατικό είναι να αγνοείται από τους αντιπροσώπους που ψήφισε να τον αντιπροσωπεύσουν;foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:47 Πάρα πολύ. Είναι χώρα όχι κατάληψη σχολής. Το κοινοβούλιο είναι ο κυρίαρχος, ο λαός εκλέγει αντιπροσώπους δε δίνει διαταγές.
-
alexandroso
Αν σκεφτείς το τι τέρατα κυκλοφορούν αυτό αρκεί για να πάει καλά.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:58Εξαρτάται τι εννοείς «πάει καλά». Δεν πρόκειται να βυθιστεί στον Ατλαντικό.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 12:27 Νομίζω η ανησυχία όλων των Ευρωπαιστών είναι τι γίνεται έτσι και τα πάει μια χαρά η Αγγλία έξω από την ΕΕ.
Το θεμα εχει ληξει απο τη στιγμη που ο Τζονυ Ροτεν των Sex Pistols δηλωσε πως υποστηριζει το Brexit εφοσον ηταν η αποφαση της εργατικης ταξης στην οποια ανηκει.
.
.
- hellegennes
Και η Ελλάδα καλά πήγε μετά την κατάκτηση από τους Ρωμαίους και μετά από τις 100 φυλές του Ισραήλ. Ακόμα υπάρχει σαν χώρα. Γιεεει!alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:02Αν σκεφτείς το τι τέρατα κυκλοφορούν αυτό αρκεί για να πάει καλά.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:58Εξαρτάται τι εννοείς «πάει καλά». Δεν πρόκειται να βυθιστεί στον Ατλαντικό.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 12:27 Νομίζω η ανησυχία όλων των Ευρωπαιστών είναι τι γίνεται έτσι και τα πάει μια χαρά η Αγγλία έξω από την ΕΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:03 Το θεμα εχει ληξει απο τη στιγμη που ο Τζονυ Ροτεν των Sex Pistols δηλωσε πως υποστηριζει το Brexit εφοσον ηταν η αποφαση της εργατικης ταξης στην οποια ανηκει.
.
Και το συμπληρωσε ως εξης:
He accused Eurocrats of damaging democracy, and demanded they should “f*** off” and let Britain leave.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-