Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης επισημαίνει: «Ο Δήμος και το Αρμόδιο Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων είχε ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους του «Allou! Fun Park» για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ανανέωσης της άδειας. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων δεν έχει προχωρήσει.
Με δική μου εισήγηση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την τήρηση της νομιμότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την σφράγιση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Καλούμε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να συμμορφωθούν άμεσα με τις προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των παιχνιδιών στο μέλλον».
Χμμμμμμ..... δεν ξέρω αν πρέπει να υποστηρίξω ή να καταδικάσω
Ξέρει κανείς αν ο δήμαρχος
ειναι δικός μας ή των αλλωνών;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης επισημαίνει: «Ο Δήμος και το Αρμόδιο Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων είχε ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους του «Allou! Fun Park» για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ανανέωσης της άδειας. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων δεν έχει προχωρήσει.
Με δική μου εισήγηση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την τήρηση της νομιμότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την σφράγιση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Καλούμε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να συμμορφωθούν άμεσα με τις προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των παιχνιδιών στο μέλλον».
Δεν μας ενδιαφέρει τι είναι ο δήμαρχος. Όποιος δεν έχει άδεια κλείνει.
* Πρώτα πρώτα τα πορνοκάναλα - αιώνιοι τζαμπατζήδες αγύρτες κρατικοδίαιτα παράσιτα - πρέπει να πάνε στον γεροδιάολο!
Η διοίκηση της AVE (πρώην Audiovisual της οποίας ο βασικός μέτοχος είναι η οικογένεια Βαρδινογιάννη) και ελέγχει το 50,1% της Kristelkom, έχει θυγατρική την «Allou Fun Park Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε.» στο οποίο ανήκει το θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας Allou Fun Park, αλλά και την Odeon με τις κινητογραφικές αίθουσες.
Απορω γιατι υπαρχουν ακομα αυτες οι μαλακίες, και γιατί υπαρχουν ανθρωποι που πανε και μπαινουν σε τετοιες μαλακίες. Γιατι πάτε τα παιδια σας σε τετοιες μαλακιες?
Εγω μεχρι συγκρουόμενα εχω μπει σε ολη μου τη ζωή, κατι γιγάντιες ρόδες και τρενάκια και πούτσες, ποτε δεν τα γουσταρα.
Μεχρι συγκρουόμενα και κανενα τραμπολίνο αν εισαι τσιπιρίκι πες οκ, εχει τη φάση του, τα άλλα τα εξτρίμ δεν τα καταλαβαινω.
vantono έγραψε: 21 Δεκ 2024, 18:46
Απορω γιατι υπαρχουν ακομα αυτες οι μαλακίες, και γιατί υπαρχουν ανθρωποι που πανε και μπαινουν σε τετοιες μαλακίες. Γιατι πάτε τα παιδια σας σε τετοιες μαλακιες?
Εγω μεχρι συγκρουόμενα εχω μπει σε ολη μου τη ζωή, κατι γιγάντιες ρόδες και τρενάκια και πούτσες, ποτε δεν τα γουσταρα.
Μεχρι συγκρουόμενα και κανενα τραμπολίνο αν εισαι τσιπιρίκι πες οκ, εχει τη φάση του, τα άλλα τα εξτρίμ δεν τα καταλαβαινω.
Ενω μεχρι την Τεταρτη πηγαινε Β γυρο με αντιπαλο τον υποψηφιο του ΚΚΕ και ως γνωστο το ΚΚΕ στον Β γυρο 9 στι 10 κερδιζει,ξαφνικα βρεθηκαν καποιοι 76 ψηφοι ξεχασμενοι για να εκλεγει ο ανεξαρτητος (αυτο δηλωνει " Ανεξαρτητη Κινηση πολιτων" ) απο τον Α γυρο.
Νέος δήμαρχος εκλέγεται ο Κώστας Μαραγκάκης με ποσοστό 43,09% και 12.982 ψήφους, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών το ποσοστό ήταν 42,85% και 12. 906 ψήφους.
Από τον έλεγχο των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο δηλαδή, προέκυψε διαφορά 76 ψήφων υπέρ του κ. Μαραγκάκη, εξασφαλίζοντας έτσι την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή. Αναλυτικά οι διαφορές των αποτελεσμάτων στους πίνακες που ακολουθούν.
Εγώ πάντως ως georgebi διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πόσο σώφρον ειναι να σφραγίσεις μια επιχείρηση με τόσους εργαζόμενους και τέτοιο τεράστιο κύκλο εργασιών - εντός της αλλά και τριγύρω της - τέτοιες μέρες που όλοι περιμένουν να δουλέψουν
Χμμμμμμ.....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εγώ, εγώ, εγώ...
Αφού εγώ είμαι εγώ, τι να κανουμε
Κι εσείς θα θέλατε να ήσασταν εγώ
Δεν μας ενδιαφέρει τι είναι ο δήμαρχος. Όποιος δεν έχει άδεια κλείνει.
* Πρώτα πρώτα τα πορνοκάναλα - αιώνιοι τζαμπατζήδες αγύρτες κρατικοδίαιτα παράσιτα - πρέπει να πάνε στον γεροδιάολο!
μεσα στον καπιταλισμο αποκλειεται
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Έρχεται ο Γιάννης να σώσει τη Νίκαια και τον Ρέντη. Ελπίζω να φτιάξει και μέτρο κιόλας να ερχόμαστε εύκολα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.