Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:03 Το θεμα εχει ληξει απο τη στιγμη που ο Τζονυ Ροτεν των Sex Pistols δηλωσε πως υποστηριζει το Brexit εφοσον ηταν η αποφαση της εργατικης ταξης στην οποια ανηκει.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου
Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
alexandroso
Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου
Εντάξει, αν επιμένεις να ακούσεις το αυτονόητο, το θα πάει καλά, για μένα, σημαίνει ότι θα μπορέσει να διατηρήσει ένα παρόμοιο ή να δημιουργήσει ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες του. Δεν λέω ότι θα το καταφέρει, λέω ότι αυτό σημαίνει το θα πάει καλά.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:04 Και η Ελλάδα καλά πήγε μετά την κατάκτηση από τους Ρωμαίους και μετά από τις 100 φυλές του Ισραήλ. Ακόμα υπάρχει σαν χώρα. Γιεεει!
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
ρε μλκ μη γελάς, τα πιστεύει σοβαρά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:57 Να ζησει ο Μπορις, η Βασιλισσα και το Ηνωμενο Βασιλειο.
Κατω οι ναζι του Βερολινου και των Βρυξελλων.
.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Μόνο ο Αρίστος θα μπορούσε να χωρέσει τόσες πολλές μαζεμένες παπαριές σε μια πρόταση. Πλούσιος ροκ σταρ = εργατική τάξη, του οποίου τα λόγια έχουν θεσμική ισχύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άρα ανάλογου είδους επιτυχία με την πορεία της Ελλάδας από το 2009 ως σήμερα.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:08Εντάξει, αν επιμένεις να ακούσεις το αυτονόητο, το θα πάει καλά, για μένα, σημαίνει ότι θα μπορέσει να διατηρήσει ένα παρόμοιο ή να δημιουργήσει ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες του. Δεν λέω ότι θα το καταφέρει, λέω ότι αυτό σημαίνει το θα πάει καλά.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:04 Και η Ελλάδα καλά πήγε μετά την κατάκτηση από τους Ρωμαίους και μετά από τις 100 φυλές του Ισραήλ. Ακόμα υπάρχει σαν χώρα. Γιεεει!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως, αν η αφετηρία της προβληματικής σου είναι τα επιχειρήματα του ΚΚΕ περί Ε.Ε., δεν πιστεύω πως η αφετηρία του Brexit έχει την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή, εγκαταλείπω τον ιμπεριαλισμό στην Ε.Ε. για να συμμαχήσω με τον ιμπεριαλισμό των Η.Π.Α., δεν σημαίνει ταξική πολιτική. Τέλος πάντων, Αλέξανδρε, θέλω να πω ότι το Brexit απέχει πολύ από ταξικές αποφάσεις ενός λαού.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:08Εντάξει, αν επιμένεις να ακούσεις το αυτονόητο, το θα πάει καλά, για μένα, σημαίνει ότι θα μπορέσει να διατηρήσει ένα παρόμοιο ή να δημιουργήσει ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες του. Δεν λέω ότι θα το καταφέρει, λέω ότι αυτό σημαίνει το θα πάει καλά.
Ordem e Progresso.
hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:09Μόνο ο Αρίστος θα μπορούσε να χωρέσει τόσες πολλές μαζεμένες παπαριές σε μια πρόταση. Πλούσιος ροκ σταρ = εργατική τάξη, του οποίου τα λόγια έχουν θεσμική ισχύ.![]()
Γιατι δεν πας να του το πεις; Αυτος θεωρει οτι συντασσεται με την εργατικη ταξη ιδεολογικα και οτι απο αυτην ξεκινησε.
.
-
alexandroso
Οχι, γιατί στην Ελλάδα υπήρξε φτωχοποίηση και συρίκνωση του ΑΕΠ απ το 2009 μέχρι σήμερα. Σίγουρα η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελεί παράδειγμα του τι "πάει καλά".hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:12Άρα ανάλογου είδους επιτυχία με την πορεία της Ελλάδας από το 2009 ως σήμερα.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:08Εντάξει, αν επιμένεις να ακούσεις το αυτονόητο, το θα πάει καλά, για μένα, σημαίνει ότι θα μπορέσει να διατηρήσει ένα παρόμοιο ή να δημιουργήσει ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες του. Δεν λέω ότι θα το καταφέρει, λέω ότι αυτό σημαίνει το θα πάει καλά.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:04 Και η Ελλάδα καλά πήγε μετά την κατάκτηση από τους Ρωμαίους και μετά από τις 100 φυλές του Ισραήλ. Ακόμα υπάρχει σαν χώρα. Γιεεει!
Good Morning Britain
Επαληθευμένος λογαριασμός @GMB
'The working class have spoken, and I stand with them!' @lydonofficial backs Brexit this morning. Full interview: http://www.itv.com/goodmorningbritain/e ... -and-trump …
https://twitter.com/gmb/status/846353640117841920
.
Επαληθευμένος λογαριασμός @GMB
'The working class have spoken, and I stand with them!' @lydonofficial backs Brexit this morning. Full interview: http://www.itv.com/goodmorningbritain/e ... -and-trump …
https://twitter.com/gmb/status/846353640117841920
.
-
Nero
Απατεώνας είναι. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος τι πιστεύει πραγματικά. Λόγω ναρκισσισμού(και απατεωνιάς) το μόνο σίγουρο είναι ότι θεωρεί όλους εμάς τους υπόλοιπους αρκετά ηλίθιους για να πιστέψουμε ο,τι λέει
- hellegennes
Ναι. Κι ο Τραμπ το ίδιο.Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:13 Γιατι δεν πας να του το πεις; Αυτος θεωρει οτι συντασσεται με την εργατικη ταξη ιδεολογικα και οτι απο αυτην ξεκινησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Nero έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:17Απατεώνας είναι. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος τι πιστεύει πραγματικά. Λόγω ναρκισσισμού(και απατεωνιάς) το μόνο σίγουρο είναι ότι θεωρεί όλους εμάς τους υπόλοιπους αρκετά ηλίθιους για να πιστέψουμε ο,τι λέει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
alexandroso
Οχι ρε φίλε, καμία σχέση. Εγώ πιστεύω ότι ο μέσος Βρετανός ψήφισε μπρέξιτ γι αυτό που λέει και ο Φος, να ξεφορτωθεί τον Πολωνό του γείτονα.Cavaliere έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:13Πάντως, αν η αφετηρία της προβληματικής σου είναι τα επιχειρήματα του ΚΚΕ περί Ε.Ε., δεν πιστεύω πως η αφετηρία του Brexit έχει την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή, εγκαταλείπω τον ιμπεριαλισμό στην Ε.Ε. για να συμμαχήσω με τον ιμπεριαλισμό των Η.Π.Α., δεν σημαίνει ταξική πολιτική. Τέλος πάντων, Αλέξανδρε, θέλω να πω ότι το Brexit απέχει πολύ από ταξικές αποφάσεις ενός λαού.alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:08Εντάξει, αν επιμένεις να ακούσεις το αυτονόητο, το θα πάει καλά, για μένα, σημαίνει ότι θα μπορέσει να διατηρήσει ένα παρόμοιο ή να δημιουργήσει ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες του. Δεν λέω ότι θα το καταφέρει, λέω ότι αυτό σημαίνει το θα πάει καλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-