Daje έγραψε: 24 Μάιος 2018, 04:35
Εδω ειμαι εγω.
Ωριμοτητα και σεξουαλικοτητα στα καλυτερα τους.
Συνδυασμος ΙΒΑΝΚΑ και ΤΖΕΝΙΦΕΡ.
Θα ηθελα να συζουμε σε μια γκαρσονιερα οι 3 μας στο Μανχαταν.
Ν’ακουω την πυροσβεστικη να περναει στις 4 το πρωι, να τις ξυπναει και να τις ικανοποιω και τις 2 ταυτοχρονα.
Το πρωι ο καθενας στη δουλεια του.
Η ΙΒΑΝΚΑ στο υπουργειο, η Τζει Λο στο στουντιο για χορο και ηχογραφηση κι εγω σε Ελληνικο καφενειο για φραπεδακι και φορουμ.
Και το βραδυ αντε παλι απ’την αρχη...
μόνο στα όνειρά σου!!
ή σε κομμουνιστικό καθεστώς τύπου "ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του", οπότε να παρακαλάς να έρθει η κομμούνα να σε φτιάξει...
γιατί και σένα οι ανάγκες σου παρατηρώ πως είναι πολύ μεγάλες, όπως άλλωστε και οι κ..ες σου! λολ
Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:04
Υπερκούλ διαβάζει ;
Αν έχεις κρατήσει αρχείο ανέβασε το απίστευτο κείμενο με τις 30 χρονες + το Μπάμπη τον καράφλα τον παρακαλετό - τη στολή κοκκινοσκουφίτσας - τις πάσες και τους χαρντκορ βιτσιόζους συζύγους.
Διαμάντι που χάθηκε με την πτώση του παλαιού.
Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:04
Υπερκούλ διαβάζει ;
Αν έχεις κρατήσει αρχείο ανέβασε το απίστευτο κείμενο με τις 30 χρονες + το Μπάμπη τον καράφλα τον παρακαλετό - τη στολή κοκκινοσκουφίτσας - τις πάσες και τους χαρντκορ βιτσιόζους συζύγους.
Διαμάντι που χάθηκε με την πτώση του παλαιού.
Ποιος το ειχε γραψει;
Υπερκουλτουριάρης ...
Προσγειώθηκε η Μούσα και η θεά της έμπνευσης στο κεφάλι του - σε αναγκαστική - και έγραψε ΤΟ κείμενο - ισως το καλυτερό του - για γυναικας και αντρες όταν πιάνουν το όριο των 30 χρόνων.
Κολααασηηηηηη
Θα το πώ σε μία Κυρία 26 χρόνων - εργαζόμενη σε νομικό τμημα μεγαλοεταιρείας - καταπληκτική χορεύτρια+ μαγείρισα+ 5-6 αλλες δραστηριότητες -χόμπυ με βαθιά γνώση , να ενημερωθεί οτι είναι ανώριμη.
Στο άλλο θέμα λέει τπτ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα το πώ σε μία Κυρία 26 χρόνων - εργαζόμενη σε νομικό τμημα μεγαλοεταιρείας - καταπληκτική χορεύτρια+ μαγείρισα+ 5-6 αλλες δραστηριότητες -χόμπυ με βαθιά γνώση , να ενημερωθεί οτι είναι ανώριμη.
bizeli έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:29
Ρε παιδιά οκ εντάξει. Καταλαβαίνω ότι οι 20άρες σας φαίνονται σαν ξερολούκουμα, λογικό οκ, απλά από την άλλη αν θες να έχεις το ξερολούκουμο πρέπει να πάρεις όλο το πακέτο που σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις από τη φάση λούτρινα αρκουδάκια, καρδούλες, άγιοι βαλεντίνοι, ζουζουνιές, λίγο μύκονο, λίγο φρέντο, λίγο "έχω εξεταστική...", λίγο ζήλια, πρήξιμο στο κινητό, sms, instagram, facebook, μπλα μπλα μπλα.
Αν ήμουν στη θέση σας θα είχα κόψει φλέβα.
Μπορείτε να το υποστηρίξετε όλο αυτό και το κυριότερο δεν βαριέστε;
Εγω αυτα τα κανω χωρις σχεση. Το βασικο ειναι να εισαι mgtow και να μην αλλαζεις χαρακτηρα για κανενα μουνι.
δεν είναι απαραίτητο να τα κάνεις αυτά με μια γυναικα μικροτερη σου Ορέστη.
δεν εχουν ηλικιες αυτά.
bizeli έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:29
Ρε παιδιά οκ εντάξει. Καταλαβαίνω ότι οι 20άρες σας φαίνονται σαν ξερολούκουμα, λογικό οκ, απλά από την άλλη αν θες να έχεις το ξερολούκουμο πρέπει να πάρεις όλο το πακέτο που σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις από τη φάση λούτρινα αρκουδάκια, καρδούλες, άγιοι βαλεντίνοι, ζουζουνιές, λίγο μύκονο, λίγο φρέντο, λίγο "έχω εξεταστική...", λίγο ζήλια, πρήξιμο στο κινητό, sms, instagram, facebook, μπλα μπλα μπλα.
Αν ήμουν στη θέση σας θα είχα κόψει φλέβα.
Μπορείτε να το υποστηρίξετε όλο αυτό και το κυριότερο δεν βαριέστε;
Εγω αυτα τα κανω χωρις σχεση. Το βασικο ειναι να εισαι mgtow και να μην αλλαζεις χαρακτηρα για κανενα μουνι.
δεν είναι απαραίτητο να τα κάνεις αυτά με μια γυναικα μικροτερη σου Ορέστη.
δεν εχουν ηλικιες αυτά.
Σωστή.
Πολλές - ανεξαρτήτου ηλικίας κλπ , ελκύονται - καλύπτουν ανάγκες - από ''ρεμάλια'' και τη συμπεριφορά τους -Πασπαρτού χωρίς να αλλάζεις τπτ στο χαρακτήρα σου η να μουνοδουλιάζεις όπως έγραψε ο Ορέστης.
το κουλούρι και η λύνα έχουν βαλθεί να μας εκνευρίσουν, μην τους απαντάτε.
Είναι παγίδα, σε λίγο θα βγάζουν νόημα και θα μπλέξουμε, ωραία τα λέγαμε με το μπιζέλι, νικάγαμε.
enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 18:07
το κουλούρι έχει βαλθεί να μας εκνευρίσει, μην του απαντάτε.
Είναι παγίδα, σε λίγο θα βγάζει νόημα και θα μπλέξουμε, ωραία τα λέγαμε με το μπιζέλι, νικάγαμε.
Δεν γίνεται να νικήσεις αποδεχόμενος όρους στημένου παιχνιδιού .
Μπαίνεις στο ''γήπεδο '' σαν Αετός Λυκόραχης FC VS Barcelona
Aγνός χουλιγκανισμός η μόνη επιλογή.