!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα δικαστήρια οι Ελεύθεροι επαγγελματίες για το τεκμαρτό εισόδημα
Στα δικαστήρια οι Ελεύθεροι επαγγελματίες για το τεκμαρτό εισόδημα
Για να δούμε έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη?
https://www.kathimerini.gr/economy/5633 ... gelmaties/
https://www.msn.com/el-gr/money/economy ... r-AA1vqD4D
https://www.kathimerini.gr/economy/5633 ... gelmaties/
https://www.msn.com/el-gr/money/economy ... r-AA1vqD4D
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Στα δικαστήρια οι Ελεύθεροι επαγγελματίες για το τεκμαρτό εισόδημα
Δεν λεει οτι προσεφυγαν στην δικαιοσυνη.
Λεει οτι προσεφυγαν στην ΔΕΔ η οποια ειναι οργανο του ελεγκτικου φορολογικου μηχανισμου,οι προσφυγες απορριφθηκαν και πως τωρα εχουν δικαιωμα να προσφυγουν στην δικαιοσυνη.
Προσωπικα εγω πρεπει να εχω καμια 10αρια προσφυγες στην ΔΕΔ
Το 70% απορριφθηκαν και το 30% δεν απαντηθηκαν ποτε που σημαινει και παλι απορριψη.
Γενικα η ΔΕΔ δεν παιρνει ευθυνες πανω της.
Απο εκει και περα προσφυγες μου στα διοικητικα δικαστηρια πχ του 2013 δεν εχουν καταληξει ακομη σε οριστικο αποτελεσμα
Καποιες εχουν εκδικαστει αλλα δεν τελειωνει εκει η ιστορια.
Παιρνει 4-5 χρονια να καταληξεις σε δικαστικη αποφαση και αλλα τοσα να την προσβαλλεις και να καταληξεις καπου.
Λεει οτι προσεφυγαν στην ΔΕΔ η οποια ειναι οργανο του ελεγκτικου φορολογικου μηχανισμου,οι προσφυγες απορριφθηκαν και πως τωρα εχουν δικαιωμα να προσφυγουν στην δικαιοσυνη.
Το 70% απορριφθηκαν και το 30% δεν απαντηθηκαν ποτε που σημαινει και παλι απορριψη.
Απο εκει και περα προσφυγες μου στα διοικητικα δικαστηρια πχ του 2013 δεν εχουν καταληξει ακομη σε οριστικο αποτελεσμα
Καποιες εχουν εκδικαστει αλλα δεν τελειωνει εκει η ιστορια.
Παιρνει 4-5 χρονια να καταληξεις σε δικαστικη αποφαση και αλλα τοσα να την προσβαλλεις και να καταληξεις καπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 07 Δεκ 2024, 15:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για όσους είναι μπατίρηδες σαν εμένα και δεν θέλουν να πλερώ:
Κώδικας: Επιλογή όλων
document.querySelectorAll('.post-template-default.single.single-post.postid-563361271.single-format-standard.header-default.category-local.category-economy.only-mob-wrapper-active.articlepaywall').forEach(element => {
element.classList.remove(
'post-template-default',
'single',
'single-post',
'postid-563361271',
'single-format-standard',
'header-default',
'category-local',
'category-economy',
'only-mob-wrapper-active',
'articlepaywall'
);
});Re: Στα δικαστήρια οι Ελεύθεροι επαγγελματίες για το τεκμαρτό εισόδημα
Φυσικά και θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη είναι και οι δικηγόροι μέσα.SeaHawk έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:04 Δεν λεει οτι προσεφυγαν στην δικαιοσυνη.
Αν και προβλέπω απόρριψη γιατί η χούντα Μητσοτάκη ελέγχει τη δικαιοσύνη
https://www.olomeleia.gr/el/content/sta ... -tekmirion
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν ειναι ο Μητσοτακης πρωθυπουργος οταν τελεσιδικησουν αυτο σημαινει οτι θα εχει επανεκλεγει πρωθυπουργος 5 φορες
Πολυ φανατικο νεοδημοκρατη σε κοβω
Πολυ φανατικο νεοδημοκρατη σε κοβω
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει

Σαν την ...ανεξάρτητη δικαιοσύνη του αντρεϊκού πασόκ, καμμία.Ίακχος έγραψε: 10 Δεκ 2024, 17:04Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ίακχος έγραψε: 10 Δεκ 2024, 17:04Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσεις
![]()
.
ΠΑΣΟΚ.....ελα και πάρε με απο δώ αγάπη μου.....
Μιλάμε για κορυφαία στιγμή του Καλλιτέχνη.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Έχει ακούσει κανείς το ΠΑΣΟΚ να λέει ότι θα καταργήσει οποιαδήποτε από τις μαλακίες που έκανε ο Χατζηδάκης; Ή ο Άδωνις; Ή γενικώς η ΝΔ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει
Ούτε πρόκειται.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το θέμα θίχτηκε στο debate των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ από τη Διαμαντοπούλου και το Γερουλάνο. Πιστεύω ότι και ο Ανδρουλάκης κάτι θα κανειmicmic έγραψε: 10 Δεκ 2024, 17:54Έχει ακούσει κανείς το ΠΑΣΟΚ να λέει ότι θα καταργήσει οποιαδήποτε από τις μαλακίες που έκανε ο Χατζηδάκης; Ή ο Άδωνις; Ή γενικώς η ΝΔ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει
Ούτε πρόκειται.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να πάει μια αντιπροσωπεία να του πει τα προβλήματα τους. Ο Ανδρουλάκης είναι ανθρωπος δημοκράτης, θα τους δεχτεί.micmic έγραψε: 10 Δεκ 2024, 17:54Έχει ακούσει κανείς το ΠΑΣΟΚ να λέει ότι θα καταργήσει οποιαδήποτε από τις μαλακίες που έκανε ο Χατζηδάκης; Ή ο Άδωνις; Ή γενικώς η ΝΔ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει
Ούτε πρόκειται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Ληστοσυμμορίτης
Φυσικά θα τους δεχτεί, από συναντήσεις και υποσχέσεις είναι πρώτος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:07Να πάει μια αντιπροσωπεία να του πει τα προβλήματα τους. Ο Ανδρουλάκης είναι ανθρωπος δημοκράτης, θα τους δεχτεί.micmic έγραψε: 10 Δεκ 2024, 17:54Έχει ακούσει κανείς το ΠΑΣΟΚ να λέει ότι θα καταργήσει οποιαδήποτε από τις μαλακίες που έκανε ο Χατζηδάκης; Ή ο Άδωνις; Ή γενικώς η ΝΔ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:12 ΝΔ θέλανε, ας πρόσεχαν. Τώρα να ζητήσουν από τον Ανδρουλάκη να το καταργήσει
Ούτε πρόκειται.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έχεις βάλει και άλλες φορές scriptάκια....GoBzi έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:08 Για όσους είναι μπατίρηδες σαν εμένα και δεν θέλουν να πλερώ:
document.querySelectorAll('.post-template-default.single.single-post.postid-563361271.single-format-standard.header-default.category-local.category-economy.only-mob-wrapper-active.articlepaywall').forEach(element => { element.classList.remove( 'post-template-default', 'single', 'single-post', 'postid-563361271', 'single-format-standard', 'header-default', 'category-local', 'category-economy', 'only-mob-wrapper-active', 'articlepaywall' ); });
Πως τα χρησιμοποιώ,ειδικά αυτό το anti-paywall
exiledd έγραψε: 10 Δεκ 2024, 19:18Έχεις βάλει και άλλες φορές scriptάκια....GoBzi έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:08 Για όσους είναι μπατίρηδες σαν εμένα και δεν θέλουν να πλερώ:
document.querySelectorAll('.post-template-default.single.single-post.postid-563361271.single-format-standard.header-default.category-local.category-economy.only-mob-wrapper-active.articlepaywall').forEach(element => { element.classList.remove( 'post-template-default', 'single', 'single-post', 'postid-563361271', 'single-format-standard', 'header-default', 'category-local', 'category-economy', 'only-mob-wrapper-active', 'articlepaywall' ); });
Πως τα χρησιμοποιώ,ειδικά αυτό το anti-paywall![]()
![]()
![]()
Έχω ελεύθερο χρόνο. To συγκεκριμένο το έκανα και extension για firefox.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 142 Απαντήσεις