!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
Αυτά τα σχέδια με τα λούτρινα ....ζουζζζουνιές..... πρηξίματα κλπ δεν τα έκαναν ούτε οι 17-18 χρονες πριν καμιά 20 ετία
30 + κολλημένες μονόχνωτα με διάφορα και σπαστικές - πολλές - οπως μια παρέα συναδέλφισές σου με τον κινηματογράφο ποιότητας .
Ελιωσα στην κουλτουρα πρωί - μεσημέρι - βράδυ .
30 + κολλημένες μονόχνωτα με διάφορα και σπαστικές - πολλές - οπως μια παρέα συναδέλφισές σου με τον κινηματογράφο ποιότητας .
Ελιωσα στην κουλτουρα πρωί - μεσημέρι - βράδυ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 24 Μάιος 2018, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εγώ θα σου μιλήσω όσο πιο σοβαρά μπορώbizeli έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:29 Ρε παιδιά οκ εντάξει.
Μπορείτε να το υποστηρίξετε όλο αυτό και το κυριότερο δεν βαριέστε;
Μου αρέσει πολύ η παρέα με όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας, αρκεί να μην τα ξέρουν όλα, κυρίως να μην τα ξέρουν όλα και να ξεχνάνε να σε ενημερώσουν οτι σε έχουν συνδέσει με Κάιρο.
Αν είχα να διαλέξω μία κοπέλα 25 ή μία 35, κάθε στιγμή της ημέρας θα διάλεγα την 25άρα για να πώ το οτιδήποτε που δεν είναι απλά ορθή επανάληψη, άσχετα με το σεχ.
Οι φορουμίτισες εξαιρούνται
Εγραψες...με βαμβάκιenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:36εγώ θα σου μιλήσω όσο πιο σοβαρά μπορώbizeli έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:29 Ρε παιδιά οκ εντάξει.
Μου αρέσει πολύ η παρέα με όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας, αρκεί να μην τα ξέρουν όλα, κυρίως να μην τα ξέρουν όλα και να ξεχνάνε να σε ενημερώσουν οτι σε έχουν συνδέσει με Κάιρο.
Αν είχα να διαλέξω μία κοπέλα 25 ή μία 35, κάθε στιγμή της ημέρας θα διάλεγα την 25άρα για να πώ το οτιδήποτε που δεν είναι απλά ορθή επανάληψη, άσχετα με το σεχ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
να, να αυτό ακριβώς, αυτό είναι ο ορισμός της ποστιάς.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγραψεεεεε.
Το αλλο πρόβλημα είναι ότι στα 27 + διαγράφουν λειτουργικό και μνήμες
(ιδίως αυτές ) - που δεν εξυπηρετούν πλέον - και περνάνε το αγνό πατροπαράδοτο απέθαντο El - katinux με συνεχείς αναβαθμίσεις απο την μητέρα εταιρεία .
Το αλλο πρόβλημα είναι ότι στα 27 + διαγράφουν λειτουργικό και μνήμες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να είμαστε δίκαιοι, οι ανοχές στην πλάκα εδώ μέσα είναι φοβερές, είμαι δηκτικός και μοιάζει να ενόχλησα ευχάριστα γενικά, το κείμενο δηλαδή, είναι ενδιαφέρον αν είναι έτσι.
Πάντως θα εξαντλήσω κάθε στάλα ανοχής, έχει πλάκα.
Πάντως θα εξαντλήσω κάθε στάλα ανοχής, έχει πλάκα.
Είδες, δεν είναι σαν το elefthero εδώ, δεν μπορείς να ξεπεράσεις τα όρια εδώ δηλαδή, αρκεί να τα βρεις.enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 02:12 Για να είμαστε δίκαιοι, οι ανοχές στην πλάκα εδώ μέσα είναι φοβερές, είμαι δηκτικός και μοιάζει να ενόχλησα ευχάριστα γενικά, το κείμενο δηλαδή, είναι ενδιαφέρον αν είναι έτσι.
Πάντως θα εξαντλήσω κάθε στάλα ανοχής, έχει πλάκα.![]()
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ορέστης 35
τι εγραψε το ατομο!Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:54 Εγραψεεεεε.
Το αλλο πρόβλημα είναι ότι στα 27 + διαγράφουν λειτουργικό και μνήμες(ιδίως αυτές ) - που δεν εξυπηρετούν πλέον - και περνάνε το αγνό πατροπαράδοτο απέθαντο El - katinux με συνεχείς αναβαθμίσεις απο την μητέρα εταιρεία .
-
Ορέστης 35
Εγω αυτα τα κανω χωρις σχεση. Το βασικο ειναι να εισαι mgtow και να μην αλλαζεις χαρακτηρα για κανενα μουνι.bizeli έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:29 Ρε παιδιά οκ εντάξει. Καταλαβαίνω ότι οι 20άρες σας φαίνονται σαν ξερολούκουμα, λογικό οκ, απλά από την άλλη αν θες να έχεις το ξερολούκουμο πρέπει να πάρεις όλο το πακέτο που σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις από τη φάση λούτρινα αρκουδάκια, καρδούλες, άγιοι βαλεντίνοι, ζουζουνιές, λίγο μύκονο, λίγο φρέντο, λίγο "έχω εξεταστική...", λίγο ζήλια, πρήξιμο στο κινητό, sms, instagram, facebook, μπλα μπλα μπλα.
Αν ήμουν στη θέση σας θα είχα κόψει φλέβα.
-
Ορέστης 35
Κι αυτο σοφο!
Γτ όσοι προτιμούν μικρότερες πρέπει να κάνουν κ τόση φασαρία; Ούτε από ανασφάλεια να ήταν ..
Τεσπα, κάντε κ κάνα παιδάκι να ολοκληρώσετε, όχι μόνο συνεταιρισμους .
Τεσπα, κάντε κ κάνα παιδάκι να ολοκληρώσετε, όχι μόνο συνεταιρισμους .
~~¥~~
Εδω ειμαι εγω.
Ωριμοτητα και σεξουαλικοτητα στα καλυτερα τους.
Συνδυασμος ΙΒΑΝΚΑ και ΤΖΕΝΙΦΕΡ.
Θα ηθελα να συζουμε σε μια γκαρσονιερα οι 3 μας στο Μανχαταν.
Ν’ακουω την πυροσβεστικη να περναει στις 4 το πρωι, να τις ξυπναει και να τις ικανοποιω και τις 2 ταυτοχρονα.
Το πρωι ο καθενας στη δουλεια του.
Η ΙΒΑΝΚΑ στο υπουργειο, η Τζει Λο στο στουντιο για χορο και ηχογραφηση κι εγω σε Ελληνικο καφενειο για φραπεδακι και φορουμ.
Και το βραδυ αντε παλι απ’την αρχη...

Ν’ακουω την πυροσβεστικη να περναει στις 4 το πρωι, να τις ξυπναει και να τις ικανοποιω και τις 2 ταυτοχρονα.
Η ΙΒΑΝΚΑ στο υπουργειο, η Τζει Λο στο στουντιο για χορο και ηχογραφηση κι εγω σε Ελληνικο καφενειο για φραπεδακι και φορουμ.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
κι εσυ μικρές προτιμάς, αν σκεφτείς οτι ειμαι κάπου στα 57 ..Daje έγραψε: 24 Μάιος 2018, 04:35 Εδω ειμαι εγω.
![]()
~~¥~~
Αν δηλαδη γινεις 70, πρεπει να προτιμαω 80αρες? (για να νοιωθεις πιτσιρικα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Υπερκούλ διαβάζει ;
Αν έχεις κρατήσει αρχείο ανέβασε το απίστευτο κείμενο με τις 30 χρονες + το Μπάμπη τον καράφλα τον παρακαλετό - τη στολή κοκκινοσκουφίτσας - τις πάσες και τους χαρντκορ βιτσιόζους συζύγους.
Διαμάντι που χάθηκε με την πτώση του παλαιού.
Αν έχεις κρατήσει αρχείο ανέβασε το απίστευτο κείμενο με τις 30 χρονες + το Μπάμπη τον καράφλα τον παρακαλετό - τη στολή κοκκινοσκουφίτσας - τις πάσες και τους χαρντκορ βιτσιόζους συζύγους.
Διαμάντι που χάθηκε με την πτώση του παλαιού.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-