δεν μπαινει συμμορια τη νυχτα για να κλεψει μια τηλεοραση για να μπον σε σπιτι εχουν ερευνησει αν οι ιδιοκτητες είναι εντος ακολουθουν εκφοβισμοι και βασανισμοι για να αρπαξουν χρηματα καρτες κοσμήματαPedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:23Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
![]()
Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;
Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια...![]()
Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
δεν δισταζουν να πυροβολησουν κτλ
ακομη και οι συμμοριες ρομα κανουν τετοια παει ο καιρος που μπουκαρε ενας για να κλεψει μια τηλεοραση